Frode Meland

Alder: 54
  RSS

Om Frode

Bosatt i hovedstaden.

Følgere

Publisert over 2 år siden

Per Eriksen: Amen!

Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden

Nå finnes det hverken noen Gud eller noen Djevel - det er menneskeskapte fantasier - men som metaforer fungerer det.

I så måte er Nyhus sin anydning om Trump som den onde noe jeg kan nikke bifallende til.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden
Tore Olsen – gå til den siterte teksten.
Jesus Kristus?

Siden vedkommende nøler med å blande seg inn i norsk valgkamp - for ikke å si er totalt fraværende - må nok vi mennesker selv gjøre jobben.

Som vanlig.


Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden

Ja hvor skal dere gå nå?

KRF har bevegd seg fra et parti for spesielt interesserte, til et kristendemokratisk anlagt parti for noe mindre spesielt interesserte.  Da er det ikke så underlig om de som helst vil ha det slik det var ramler av lasset.  Spørsmålet de må stille seg er hva de nå skal gjøre.

Gå til venstre?  Neppe særlig aktuelt for disse folka, selv om en og annen slenger ikke kan utelukkes.

Gå til høyre? Vel, da går man fra et parti som er nølende til å ta stilling i saken, til partier som sier et rungende JA til likekjønnet ekteskap (og ja til liberalisering på mange andre områder).  Så hvis denne ene saken er så innmari viktig, hvorfor skal man da gå til det liberale høyre?

Men det finnes jo et miniparti som heter "De kristne".  Noen havner helt sikkert der, selv om deler av partiprogrammet nok oppleves tungtfordøyelig.  Men hva gjør man ikke for klassiske kristne verdisaker.  Det er dog intet som tyder på at dette partiet får noe som helst rikspolitisk innflytelse.  En og annen bedehusdal får vel en representant eller to, men det er også alt.

Slik går nu dagan.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 3 år siden
Tore Olsen – gå til den siterte teksten.
Du har så rett, Meland, bortsett fra at man gir seg ikke over til en illusjon, men en tro.

Vel, dersom det ikke finnes noen Gud, så er det også snakk om illusjoner.  Og dersom det finnes en Gud, men man holder seg med "feil" Gud / feil religion, så er det jo også en illusjon - eller vrangforestilling.

På den annen side, dersom en ateist sier at det ikke finnes en Gud, og det faktisk finnes en gud, er det ateisten som har en illusjon/vrangforestilling.

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere