Tore Olsen

Alder:
  RSS

Om Tore

Bor i Fredrikstad

Følgere

Publisert over 2 år siden
Tore Karlsen – gå til den siterte teksten.

Alle disse "vellykkede" eksperimentene du beskriver i svaret til Eikaas, ble vel  ikke satt i gang uten plan og mening, Stefean? Resultatene kom vel som følge av ideer fra intelligente forskere?

Og om forskere virkelig greier å frembringe liv, skapninger som kan reprodusere seg selv og dersom disse forskerne så kan beskrive prosessen i minste detalj, ville det ikke da høres dumt ut å hevde at det ikke var basert på vitenskap?

Det ville være bevis på ID, intelligent design.

Gå til kommentaren

Publisert over 2 år siden
Sofie Nordvik – gå til den siterte teksten.

Hei, Njål!

Mitt poeng er ikkje at Erna skal bygge ladestasjonar i Tyskland eller reise på esel. Om du les dette frå artikkelen bør du lese den om igjen. Erna skal ikkje delta på toppmøtet i Polen, henna ansvar handlar om politikken som førast i Noreg.

Noreg må gjere vår del i møte med klimaendringane. Det historiske ansvaret Noreg har skrive under på gjennom Parisavtalen tilsvarar 50 mrd til klimakutt og 15 mrd til tilpassingsmidlar i året. Eg har satt fokus på at forbrukarmakta er avgrensa. Det er ikkje nok at eg gjer alt eg kan for klima, dersom Solberg ikkje løyvar dei pengane vi alt har lova å bidra med internasjonalt. Dette er både ei rettferdig og strategisk investering.

Du kan betale til siste øre av statskassen. Det blir ikke et kaldere klima av den grunn. Det er bare noen klimasjeiker som blir rikere.

Den oppkonstruerte og falske klimakrisen er det dummeste prosjektet siden tidenes morgen, men viser at verden VIL bedras - du er en av de lettlurte.

Gå til kommentaren

Publisert over 2 år siden
Johannes Morken – gå til den siterte teksten.
Du skal uansett ikkje bruka makt eller press eller noko anna som undergrev fridommen til den du møter. Du skal ikkje «kjøpa» ei konvertering, til dømes.

Enig! Jeg mener det må gå en grense, og den grensen går ved skadeverk og/eller tvang.

Gå til kommentaren

Publisert over 2 år siden
Magne Kongshaug – gå til den siterte teksten.

Det ene utelukker ikke det andre.  Kristne er kalt til å leve evangeliet verdig! Kvangernes seleketerer skriftord etter eget behag, etter min oppfatning. Paulus brever er fulle av formaninger om å leve Evangeliet verdig, for alle som hører"!

Måtte Ånden fylle oss med visdom! 

Hvilke andre måter er det å følge Kristus på, enn å gå på den veien Han går?

Gå til kommentaren

Publisert over 2 år siden
Når tid, hvor, og på hvilken måte....vet ingen av oss...selv ved livets avslutning er det ikke for sent. Ingen kan frelses på kommando. 

Godt summert

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere