sissi solsvik kringlebotten

Alder:
  RSS

Om sissi solsvik

Følgere

Muslimske kvinner og hijab

Publisert rundt 11 år siden

Er litt forbauset over at det er lite fokus på at det ifølge film om "Muslimbrødrene" ikke eksisterte kvinner med hijab på universiteter i Midtøsten før 1997.

I følge filmen er dette et plagg for undertrykking av kvinner. Det muslimske brorsamfunn trenger å kontrollere sine kvinner. Få mange barn slik at de en dag kan ta over samfunn de flytter til.

Norge er et demokrati og det ønsker vi at landet vårt skal fortsette med . Landet vårt er et fantastisk paradis når det gjelder ytringsfrihet. Vi kan jo se på reakjoner når det gjelder Muhammedtegninger at islam ikke representerer den frihet som vårt land har hatt i århundrer.

Vår kristne kulturarv har gitt oss dette "frihetslandet". En Gud som forfekter enkeltindividets verdi, og kun troen på Jesus Kristus gir frelse. En god Gud som ikke vil at vi skal drepe, men elske vår neste. Etter å ha lest Koranen reagerte jeg på lære som"stein bak deg er en jøde, reis deg opp og knus ham". Jeg leste også at avtaler ikke trenger å være bindende når motparten er en ikke muslim. Er det dette samfunnet vi vil ha?

Sissi

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere