sissi solsvik kringlebotten

Alder:
  RSS

Om sissi solsvik

Følgere

Er Planeten X årsaken til den store katastrofen som vil ramme jordkloden like før Jesu annet komme?

I mange kristne miljøer blir det i dag snakket om planeten X eller”Niburu” som den også kalles. Denne planeten mener man er oppdaget av Sydpol-teleskopet og den viktigste oppgaven for dette mikrobølgeteleskopet er å observere Planeten – X, som NASA vet er på vei innover i solsystemet vårt. Jordkloden blir omkalfatret og forårsaker de tegn i sol og måne som Jesus og profetene omtalte.

Man blir fortalt at det er stadig flere som rapporterer at planeten X allerede er observerbar med det nakne øye i Antarktis som et kuleformet legeme nær solen, og at resten av verden vil se den i 2010 – 2012. Man mener at NASA er fullt klar over faren ved planeten, men skjuler bevisst all informasjon for publikum.

Virkningene på jorden blir katastrofale. Jordskorpen revner som forårsaker jordskjelv og vulkanutbrudd. Landmasser og fjellkjeder synker. Jordrotasjonen vil stoppe i 2-3 dager som igjen fører til polskifte.

Dersom vi søker på alternativbevegelsen sine ”ZetaTalk” sider, vil oppdage at disse spiritistene også er opptatt av planetens tilsynekomst. Mennesker som har vært UFO-kidnappet, antyder en kommende katastrofe på jorden p.g.a en ”stjerne” som nærmer seg. Denne siden blir drevet av den amerikanske spiritisten Nancy Lieder. Hun er i telepatisk kontakt med en Zeta-gruppe som lengre enn Homo sapiens har befunnet seg her på jorden., og som opprinnelig kommer fra stjernesystemet Zeta Reticuli. Deres hovedbudskap er at Planet X vil krysse Jordens bane og forårsake en jordskorpeforskyvning på Jorden. Over 90% av jordens befolkning vil omkomme. Dette sannsynligvis i 2011.

Stemmer dette med Guds ord ,eller er det en gruppe som sprer frykt inn i det kristne miljøet i Norge? Bibelen sier ”Frykt ikke, se deg ikke engstelig omkring”. Det vi vet er at vi på ingen måte skal godta budskap fra det okkulte dersom det er derfra kristne grupperinger har fått informasjon.

Sissi Soslvik Kringlebotten

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere