Håkon Jensen-Tveit

Alder:
  RSS

Om Håkon

Følgere

Å tro det er åpenbart en muslimsk stereotypi av hva som gjør en mann  kåt. Vi menn tenner på ulike ting. Det er sikkert noen som tenner på å se hodehåret til en kvinne  Men skulle dette gjelde 100 % av menn og  helt uavhengig av hvordan kvinnen ellers ser ut, hennes alder etc? Om kvinnen ikke har på seg hijab hadde jeg neppe ofret håret hennes en tanke. Men nå skal jeg da altså tenke på at hun har på seg hijab for at jeg ikke skal bli kåt?  Forøvrig: Hijab framstår som svært praktisk. Kvinnen slipper å tenke på om håret er tørt, flisete, kjedelig etc etc.

Gå til kommentaren

Homofil blir avkrevd forklaring. Man mener dette og hint om hvorfor de har blitt homofile. Mens gifte homofile med barn ikke  blir spurt om eller må grunngi noe som helst. Er man diplomatisk immun i en slik livssituasjon? Hvor "naturlig" er det at en heterofil mann tar en kvinnes brystvorte i munnen? Den voldsomme interessen for kvinners pupper? Har menn fått for lite morsmelk, blitt for tidlig avvent eller hadde mamma for små bryster siden en man er så veldig interessert i kvinnebrystet? Risikerer en kvinne å ha en baby på den ene puppen og ektemannen på den andre? Ikke så veldig maskulint kanskje?  Hvor "naturlig" er det å ta på og slikke på det motsatte kjønns kjønnsorganer? Bibelhenvisning?  Sex er i stor grad ikke et biologisk fenomen men et resulatet av den kulturen man vokser opp i. Folk har aldeles ikke sex på samme måte over alt i verden. Kjønn er ikke noe vi er, det er noe vi gjør.

Gå til kommentaren

Sjekk selv: WWW.. felleskatalogen.no.   I dagens samfunn bruker vel kristne prevensjon like mye som ikke-kristne. Argumentet om at sex tilhører ekteskapet svekkes dermed kraftig. Hvis man som kristen og gift har sex bare fordi det er deilig bir det etisk vanskelig å nekte andre noe man selv synes er et gode.  For øvrig: Har folk det så grenseløst kjedelig at andre folks seksualliv blir hovedinteressen?  Hva med å skape litt etiksk interesse for dem som  lager råvarer til kirkekaffen?  Sukker-kakao og kaffeprodusenter lever ofte slaveliknende liv, med 12 timers arbeidsdager, svært lite fritid og uten de mest elementære rettigheter. Men menighetene er dryppende tause. Hva homofiles seksualliv angår, er saken en ganske annen:: Da skrives det milevis av artikler.  Har man nå noe med folks seksualliv? 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 4 år siden

Oldebors søster ble gravid med sin fetter da hun jobbet som budei. Han ville ikke vite av dette. Hun tok  derfor  liv de nyfødte tvillingene. Den ene kvalte hun, den andre drepte hun med kniv. Jenta satt i mange år i fengsel i Kristiansand.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 5 år siden
Søren Ferling – gå til den siterte teksten.

Mens Norges 800 000 voksne enslige uten barn skal totalt usynliggjøres. Skader denne "Pride" paraden noen? Den viser vel bare fram at ikke alle mennesker passer inn i  den kongelige norske kjernefamilie. Denne danner da åpenbart en gullstandard og er definisjonen på lykke.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere