Unn Elisabeth Aarø

Alder: 70
  RSS

Om Unn Elisabeth

Kvinne som kom til tro i godt voksen alder. Har alltid vært på reise.
Studerte fra bunnnivå i mange år både i USA og Norge. Jobbet som terapeut i USA, Sverige og Norge.
Gud var alltid den sterkeste gjennom mange omstillinger og (lærer-)Mesteren for det innerste menneske i gode og onde dager.

Følgere

Publisert over 4 år siden
Harry Mikkelsen – gå til den siterte teksten.

 Så nå skal du være ridder plutselig -men ikke for de som får falske anklage mot seg. For et opplegg -det sier så mye om dette forumet- tenker at det må frem i lyset. Her kan en herje på ,men en bør helst ikke snakke sant-da går en for langt. Det har blitt varslet flere ganger her til moderator men det har ikke hjulpet. En må ta alt et annet sted i morgen.

Gå til kommentaren

Publisert over 4 år siden
Harry Mikkelsen – gå til den siterte teksten.

Jeg tok nok ikke meetoo debatten alvorlig nok-det må jeg gjøre noe med. Bagatellisering av overgrep og krenkelser en har begått er det mest vanlige. Om det skjer så er en allerede dreven i "faget". Kanskje du ikke hadde riktige briller nå du leste kommentarer.

 

Gå til kommentaren

MEETOO i vd

Publisert over 4 år siden

Jeg tok ikke meetoo alvorlig nok.

Gå til kommentaren

Publisert over 4 år siden

Motsakt -ikke krenket, takkassert osv.og i flokk. Alt her nå kan taes med advokat.

Gå til kommentaren

Publisert over 4 år siden
Mona Ekenes – gå til den siterte teksten.

Jeg har lagt ut et innlegg og vil ikke ta for mye privat her nå. Det er steinhard menneske forakt og selvforakt jeg leser på sidene her.  Ingen griper inn fra moderators side så alt hatet de har de forskellige kan bare blomstre opp. Det er viktig at en har andre fora og at en setter søkelys på dette. Dette er mobbing. Feigheten gjør meg kvalm - disse ynkelige menn.

 En må ha venner og andre en kan snakkes med og skrive ned navn på de som er gjengangere - de tyter over av forakt, Jeg kjenner flere som jobber i psykiatrien og mange som jobber i istitusjonene er  sykere en de som er innlagt blir det sagt. Kjenner også psykiatere som sier det samme. Mennesker som tar seg tilrette -hvor søker de - jo til maktsentra:  Kirker, steder hvor de kan ha overoppsyn med andre-fengsel, rettsapparatet osv. der flytter de inn.

Det er  ondskapsfulle og dysfunksjonelle mennsker helt uten vidde i sine trosretninger som nå angriper den konservative kristentroen her.

 Jeg ser nå med helt andre øyne på den katolske kirke også i Norge etter utviklingen i dette debatt forumet. Mange av kirkens menn er i tillegg i loger rundt omkring i hele landet. Skal ta dette  som skjer i vd nå opp med katolikker neste gang jeg møter de.

Har venner som har forskjellige trosretninger og der alle veldig greie -ikke slik her inne. Her er det mange hatere som finner glede i å krenke andre for de kan ikke kommunisere helt normalt om hverken det ene eller det andre, om det er tro eller hva det er. Ingen er de egnetlig venner seg imellom heller-det kan du lese om du søker bakover i tiden på verdi debatt.  Mange prøver å overgå hverandre i å være mest mulig drittsekk eller kjekkas. Ekte menn holder ikke på slik.NBNBNB Det er kvinnehat og troshat også her-noen er fulle av indre sår.

Ondskapen er som i en  bevegelse nå. Takk for det du skrev. Du forteller om og belyser skriften og flere her vil ha det til at du fremhever deg selv-det er rein løgn. Det kalles ondskap i rein form-du skriver ikke at du er prektig og fantastisk slik de selv fremstiller seg.  Det ville aldri ha skjedd med en anne tro på disse sidene det ville ikke disse feige angriperene ha våget.

Du blir angrepet også skriver du og trøster meg og forteller om David. Takk for dettte og jeg ikke urolig  nå slik jeg har blitt tidliger. Min dødssynd er et kraftig sinne, men som mine venner sier så kan det flytte fjell- så Gud har gitt meg den kraften om jeg kan bruke den rett-etterhvert som jeg går på veien.

Du henviser til det kloke og vettuge innlegget til en annen her. Du vet kloke, smarte, gode og oppegående menn holder ikke på slik som det utvikler seg her.

 

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere