Moustafa Aziz

Alder:
  RSS

Om Moustafa

Følgere

Logikk mellom tro og tvil

Publisert over 6 år siden

To venner satt og fisket , ventet og ventet men fisk var det ikke å få denne dagen!

Før de begynte å pakke sammen for å dra, sa den ene av dem som trodde på Gud: ja ja det ser ut at Gud ikke skrevet at vi skal få fisk i dag!

Da svarte den andre som var tvilende, så du tror virkelig på julenisser! det finnes ikke gud

Tr = Troende sa: hvis du leser hellige skrifter vil du tro at det er lokisk å tro at det må finnes en gud

Tv= Tvilende sa: hva har de påståtte hellige skrifter med logikk å gjøre, jeg har studert fysikk på universitetet og det fjernet troen min heldigvis, nå er jeg realistisk!

Tr:   Tok to små likestore steiner og sa nå hvis jeg klemmer de mot hver andre og så kaster de ned mot havet i en 45 grader nedover og med nok fart/kraft så vil de gå nesten i rett linje ned mot vannet og falle nesten i nærheten av hverandre

Tv: nesten ja , det avhenger av tettheten og noen andre variabler som ...

Tr: De hellige skrifter kan hjelpe med til å eliminere alle variabler som står i mot å nå målet mitt, og jeg hørte om en troende man (som er skikkelig troende) at han kan kaste de i en måte slik at det ene vil gå rettlinjet mens den andre vil gå i en bølgete banet, men likevel treffer de vannet samtidig, og hvis han leser de hellige skriftene før han kaster så kan han øke til fire steiner og til og med få noen av steinene til å snurre samtidig som de går rettlinjet ned mot vannet og likevel treffe vannet samtidig som de andre som gikk i førskjellige mønster av bevegelse

Tv: Åh, og han kan kanskje få noen av steinene til å gå i en spiralform ned mot vannet, bare hvis han bruker nok åndelig kraft, men da kanskje blir han syk og sengeliggende en uke etter å ha brukt mye av slike evner, hehehe  

hvor er sunn fornuft min venn, For å få til det må steinene være utstyrt med motorer, fjernkontroll, avansert datasystem som sørger for at disse små steinene ikke treffer hverandre , en små robot pilot i hver stein som fører steinen rytmisk i en gitt banen! Robotene må snakke sammen så de ikke krasjer osv!

Menneskelig piloter trenger sukker for at deres hjerner konsentrerer seg om oppgaven, å ikke treffe de andre flyene og motoren på flyet trenger drivstoff , klarer hellige skrifter å fikse alt dette på disse steinene

Det kan bli så stor prosjekt der prosjektlederen trenger mye regning i matematikk og fysikk for å klare disse detaljene, det trenges mer (oppfølging , drivstoff, navigasjon, fjernkontroll) jo mer du øker antall steiner og gir dem kompliserte baner!

Konklusjon: Logikken sier at det må være avanserte intelligente hjerner/ bevisstheter med avanserte krefter!

Den troende svarte : Alt du sa er riktig min venn, De som er vokst opp i en familie der ingen snakket om religion er langt bedre i stand til å komme med logisk tenkning uten påvirkning fra følelser, slik som du sa i konklusjon din!

Og jeg er ikke ute etter å oppnå en seier i logikken, håper bare at du bruker logikken din på den samme måten når/ etter at du ser den følgende videoen:

Link

https://www.youtube.com/watch?v=0jHsq36_NTU

eller søk på youtube etter :  ( The helical model - our solar system is a vortex )

 

 

Gå til innlegget

Det finnes forskjellige måter å ta avstand fra terror på! Noen gjør det ved å si alle muslimer er terrorister, mens andre velger en mer konstruktive måte, ved å gi riktig opplysning at terror kan ikke rettferdiggjøres hverken via religion eller politikk

Som Morten gjør her: ( får ikke linken her) se Fant Allah på Utøya på nrk.no

Disse militante grupper som kriger i Syria, lurer folk for å få gratis soldater, ved å spille religion kortet!

Også de som forfølger kristne og tvinge konvertere dem, de strider mot sin koran

Der Gud sier til Muhammed

(Det er ingen tvang i religionen)

(Du er til å minne dem, du har ikke kontroll over dem)

(Trodde du at du kunne tvinge folk til å bli troende)

(Å drepe et menneske er som å drepe alle mennesker)

Derfor er det viktig å få frem at islam tar avstand fra terror slik at disse lederens av de de militantene gruppene kan ikke lett få takk i uvitende/ feil informerte hjernevasket mennesker

Gå til innlegget

Hvorfor oppstår Ateisme?

Publisert over 7 år siden

Ateister har sin forklaring på hvorfor religioner oppstår!
Har troende forklaring på hvorfor  Ateisme  oppstår ?
Kanskje misbruk av religionene?

Gå til innlegget

Pappa! Hva betyr gud?

Publisert over 7 år siden

Er religion arvelig , eller det er overbevisning?!!

En som ikke tror på gud tenker ofte slik; stakkers disse som tror på gud og bruker tid på å be eller leser bibelen/koranen og avgrenser deres liv med regler, la meg si åpen deres øyer og ha det fint og gøy som meg!

Men det samme er tilfelle med en som tror på gud , han vil ha det gode for sine medmennesker når han sier, bli kjent med deres skaper, vi er fra ham og skal tilbake til ham! Lev i fred og glede med virkeligheten!

Min sønn som er 6 år spurte en gang; Pappa hva betyr Allah? hvorfor du sier det før å spise eller før du starter å kjøre bilen ?

jeg sa til ham , ser du den gamle  togstasjon av mur?

ja sa han

jeg sa vet du hvem er det som bygde den?

han sa en sterk mann!?

jeg sa

nei, ingen som bygde den, den kom av seg selv litt etter hvert, mange år vinden blåste støv, grus og steiner og ble togstasjon for å fleipe litt med ham!

han lo og så meg i øynene med en lur blikk og sa

Pappa jeg er 6 år.....

......så tilbake til oss voksene

Hva med skapelsen av menneske, en kvinne kan bli gravid og føde ny barn , hvor mye mer avansert er det enn den gamle tok stasjoner som hverken føder tog eller tegl?

se denne her;

to minutter av deres tid:   http://www.youtube.com/watch?v=tinNsrOqQdc

hvem tror du bygde det systemet med disse stor kulene som svever i bestemt fart og baner?

rett og slett hvem er det som kan holde styr på så så mange baller i lufta?!!!

kan noe bestemme å skape seg selv?

Før en ting eksisterer, kan denne tingen bestemme seg for å eksistere?

 

Gå til innlegget

Frykten for det ukjente

Publisert over 7 år siden

Frykten for det ukjente

En venn av meg fortalte at han hadde en leilighet i Oslo til leie på finn.no for noen år siden (En tid da det var store protester mot den kontroversielle filmen Fitna om Muhammed av produsentenArnoud Van Doorn)

Navnet hans stod ikke i annonsen på finn, kun send epost!

En dame som var interessert i å leie leiligheten sendte ham epost og sa

jeg heter xxxx,  og kommer fra Iran, MEN jeg er ikke muslim!

Han svarte henne:

jeg trenger kun å vite at du er en seriøs person uansett livssyn! Men hvis du vil vite om noe relevant så kan jeg fortelle at det eneste fobien jeg har er hundefobi!

Og signerte mailen;  Mvh Muhammed som han het tilfeldigvis!

Ytringsfrihet er jo sunt og nødvendig i et moderne samfunn, i motsetning til propaganda 

Den kontroversielle filmen Fitna om Muhammed som den nederlandske politikeren Arnoud Van Doorn var med å lage skapte ikke bare store protester, men den medvirker direkte til islamfobi

Filmen er altså propaganda ikledd Ytringsfrihet og er kun et produkt av frykten for det ukjente.

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere