T. Bernhard Lie

Alder: 41
  RSS

Om T. Bernhard

Jobber med IT, interessert i religion og filosofi.

Følgere

Alder

Publisert rundt 5 år siden
Det kunne selvsagt ha vært artig å slå opp underskriverne mot de offentlige skattelistene for å se alderen deres, det ville jo si noe om min hypotese om høy gjennomsnittsalder har noe for seg.

Siden jeg kjenner til mange av navnene, tok jeg en kjapp sjekk på alderssammensetning. Jeg vet omtrentlig alder på 38 av disse, og ser at av de er 16 er i 60-årene, 7 er i 50-årene, 6 er i 40-årene, 7 er i 30-årene og 2 er i 20-årene.

Gå til kommentaren

En appell til autoritet

Publisert nesten 6 år siden
Atle Pedersen – gå til den siterte teksten.
Dette er en samfunnsanalyse som står til stryk.

Pedersen gir Mufti og Skirbekk karakteren stryk, og mener at påstandene deres er uten begrunnelse. Nå har jo alle rett til å uttrykke sin mening, men det betyr jo ikke at alle meninger er like gode.

Sigurd Nergaard Skirbekk (født 26. april 1934) er en norsk sosiolog, dr. philos. og professor emeritus ved Universitetet i Oslo. Flere av hans arbeider fra 1960-tallet regnes som samfunnsvitenskapelige klassikere. (Fra https://no.wikipedia.org/wiki/Sigurd_Skirbekk)

Jeg kjenner ikke CVen til Pedersen, men akkurat når gjelder samfunnsanalyser stoler jeg på at Skirbekk har tenkt igjennom saken.

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden
Knallbra innlegg, spredte det på Twitter.

Hyggelig!

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden
vel, når du tar opp ting som at agressive ateister viser verdien av å forstå ting som filosofi, og vitenskap, så tolker jeg det som at du mener at forståelsen ikke er av det beste?

Det finnes nok forståelser over hele skalaen, fra de som er godt kjent med vitenskap og filosofi, til de som tydelig illustrerer en mangel på forståelse. Jeg tenkte på begge deler, ja.

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden
nja, vet ikke, jeg er ikke akkurat verken den mest fantasirike, eller mest vellutdannete personen her.

Det vet jeg ikke mye om, men jeg har et bestemt inntrykk av at du er en av de veldannede personene her!

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere