Arnt Thyve

Alder: 48
  RSS

Om Arnt

Følgere

Bra-knappen?

Publisert rundt 9 år siden

Hvor ble det av Bra-knappen? Jeg har ingen interesse av å dele ting på Facebook eller Twitter, eller at alle mine venner på Facebook skal se hvilke innlegg jeg liker her på VD. Derimot synes det er kjekt å markere at jeg liker et innleg med bra-knappen. Hvorfor er den borte?

Skal man først innføre alskens nye muligheter, kunne man fått muligheten til å trykke på bra/ikke bra på alle innlegg - ikke bare startinnlegget.

Har ikke så veldig sansen for den nye inndelingen i fire hovedtema heller. Alt var bedre før...

Gå til innlegget

Latterlige feminister

Publisert rundt 9 år siden

Også i år finner vi parolen "Boikott Israel" i togene på kvinnedagen. Det gjør at det er vanskelig for meg å ta denne gjengen med kvinnfolk seriøst. Går ikke feminister på skole eller leser nyheter? Er virkelig Israel landet med minst likestilling?

At kvinnebevegelsen ikke styres av fornuft har jeg alltid visst, men dette er lavmål. Vet de kvinnfolkene hvordan kvinner har det i Israel i forhold til andre land i området? Er det Israel som plager palestinske kvinner? Er det i Israel det mangler likestilling? Er det i Israel jenter blir giftet bort i ung alder, omskjært eller drept for å redde familiens ære? Nylig avlyste UNWRA Gaza maraton fordi Hamas nektet kvinner å være med. Men disse skamklipte kvinnfolkene bruker likevel energien sin til å angripe Israel. Ser de ikke selv hvor latterlig det er å bruke kvinnedagen til dette? De avslører jo for alle og enhver at det er viktigere å rakke ned på Israel enn å drive med kvinnekamp. Hvis de bruker dagen sin på å fremme hat, bør vi heller legge ned hele kvinnedagen!

Gå til innlegget

NRK og løgnen

Publisert rundt 9 år siden

Det er ikke noe nytt at NRK har valgt side ettertrykkelig i konflikten mellom Israel og palestinere, men man kan jo holde seg til et minstemål av faktaopplysninger. Kveldens "Brennpunkt" var ikke noe annet enn tvilsom propaganda.

I kveldens "Brennpunkt: Giverlandet" på NRK1 fikk vi se en grafikk av staten Israels utvikling fra 1948 til i dag. Kommentatoren viste først et ensfarget kart og sa følgende: "Det brune feltet (hele Israel) var palestinernes land før det ble okkupert". Dette er ren og skjær løgn. Britene eide hele landet i 1948, og før dem var det ottomanerne som eide det. Innbyggerne var i 1948 en blanding av jøder og arabere så det er uansett usant å si at "palestinerne eide landet". Det var nok flere arabere, men Jerusalem har hatt jødisk flertall siden før 1900. Hvor har NRK gjemt jødene? Dette ble nok ikke feil grunnet mangel på kunnskap - det var nok gjort med kald beregning. NRK er avhengige av en viss troverdighet for å forsvare sin posisjon som lisensfinansiert TV-kanal. Hvis de skal beholde denne troverdigheten, må de vise dette ved å fjerne personer som bevisst prøver å lure det norske folk med løgner. (Les Sidsel Wold)

Hun fortsetter: "I 1948 ble Israel proklamert, og i krigen som fulgte mistet palestinerne mer av landet sitt." Ved ikke å si noe, vil en seer som ikke kjenner historien tro at Israel startet denne krigen. Dette er bevisst tilbakeholdelse av fakta for å lure folk. Det samme gjentar seg med seksdagerskrigen. 

I det hele tatt er det visst bare Israel som ikke har fulgt opp Oslo-avtalen. I alle fall er det slik NRK framstiller det. Dette innslaget er ensidig og ukorrekt - i tradisjonell NRK-stil. Det er en skam at slike som Sidsel Wold for lov til å spre sitt Israel-hat uimotsagt.

Når NRK tvinger meg til å støtte dem forventer jeg noe annet enn slik propaganda og løgn. Klage er sendt...

Forøvrig er jeg sterk motstander av at 800 millioner skattekroner i året skal brukes på slikt tull. Palestinerne er på ingen måte vårt ansvar. La de rike araberlandene sørge for dem istedet.

Gå til innlegget

Blitz vs nynazister

Publisert over 9 år siden

Det er vel ganske bred enighet i dette landet om at vi ikke liker nynazister. Men hvorfor er det bare de høyreekstreme som kritiseres? Venstreekstreme er like ille, og de er omtrent fritatt for kritikk - ja kommunen holder dem med lokaler til og med.

I natt kan vi lese i Aftenposten at en gjeng med blitzere gikk til angrep på nynazister som hadde julebord. Tre stykker havnet på sykehus.

http://www.aftenposten.no/nyheter/Blitz-stormet-nynazistenes-julebord---tre-til-sykehus-7053825.html

Nå er ikke mitt poeng å forsvare nynazister. De har et avskyelig syn på mangt og mye, og fortjener rikelig med kritikk. Men vold har da vel aldri vært et godkjent virkemiddel her til lands? Jeg skjønner ikke hvorfor blitzere og andre venstreradikale bavianer får holde på som de vil. Det er sjelden at jeg hører om nynazister som tyr til vold, og om de gjør det, blir det slått hardt ned på. Men for blitzere og enkelte andre venstreradikale er vold og hærverk vanlig, og det reageres ikke nevneverdig på dette.

Okkupert hus. Er det riktig at våre skattepenger skal gå til å drifte et hus der det hersker en voldskultur, der det selges narkotika, og der man har null respekt for demokratiet? Jeg mener at det ikke er samfunnets ansvar. Riv Blitz-huset, eller gjør det om til leiligheter. Disse snylterne kan heller bygge sine egne hus slik som alle andre. Det borgerlige byrådet gjorde et hederlig forsøk på å selge blitzhuset i 2002, med det til følge at blitzere ramponerte inngangspartiet på Oslo rådhus. Som premie fikk de fortsette å okkupere huset. Dette er feil! Nå er tiden inne for å avvikle Blitz-huset!

Respekterer ikke demokrati og ytringsfrihet. Blitzerne har også en lang historie når det gjelder forakt for demokrati, ytringsfrihet og andre spilleregler i samfunnet. De har okkupert huset - noe andre folk ikke får lov til. Jeg fatter ikke hvorfor man skal premiere denne bermen med en symbolsk husleie. Da jeg studerte i Oslo på 90-tallet var det noen venner av meg som hadde en stand mot abort. Da kom noen blitzere bort og ødela materiellet deres. Det er også mange politikere fra ytre høyre som har opplevd å få egg kastet på seg, sabotasje på lydutstyr og bråk for å overdøve dem. Uansett hva man måtte mene om disse partiene har de også rett til å ytre seg uten å bli truet. Israelsvenner har også fått føle på kroppen hatet fra disse pøblene. Men blitzerne får holde på...

Gode saker. Nå er det for så vidt en del gode saker Blitz står for. De er mot rasisme, nynazisme og slikt som de fleste nordmenn er enige med dem i. Men hva hjelper det å ha gode saker når man selv oppfører seg verre enn de man kritiserer? Man kan ikke kritisere andre for å være rasister når de selv går til fysisk angrep på folk som er israelsvenner. Man kan ikke kritisere nynazister når de selv bruker vold mot de som ikke er enige med dem selv. Men med herrene i Sovjet som forbilder er det vel ikke rart at det blir som det blir...

La oss avvikle hele Blitz-huset, og øke straffene for politisk vold. Vi kan ikke la disse pøblene få gå rundt og gjøre akkurat som de vil!

Gå til innlegget

Vold lønner seg!

Publisert over 9 år siden

Ved å legge seg flate for voldelige muslimer gjør Vesten seg selv en bjørnetjeneste. Det ekstremistene lærer av dette er at vold lønner seg. Jo mer de ødelegger og dreper, jo flere unnskyldninger får de. Dette går ikke an!

Nå ser vi det igjen. Vestlige lederes unnskyldninger øker i takt med volden. Er det ingen som har integritet? Er vi tilhengere av ytringsfrihet, eller er vi det ikke? Som i tidligere tilfeller av muslimsk vold kan vi også denne gangen merke at kritikken mot en idiot av en "filmskaper" er større enn kritikken som blir rettet mot de som dreper og driver med hærverk. Hver gang noe slikt skjer, velger man å knele for voldelige ekstremister i stedet for å kjempe for ytringsfriheten. Dette er feigt.

Jeg er ingen tilhenger av å såre andre folk, eller å håne det de tror på. Faktisk har de liberale her til lands kjempet i mange år for retten til å kunne gjøre narr av kristne. Den retten har de fått, men det var rett før de trakk den tilbake på grunn av islams inntog i landet. De reagerte nemlig på en annen måte enn kristne på at man gjorde narr av religionen deres. Plutselig ble det farlig å tulle med andre, og plutselig ble man interessert i å begrense ytringsfriheten igjen. Dette opplever jeg som temmelig feigt. Enten får man stå for det man mener uansett om det er farlig eller ikke, eller så kan man holde kjeft.

Når kommer fordømmelsene av "Life of Brian", brenning av Bibler osv.? Er det greit å såre kristne siden de ikke dreper noen? Må kristne ut på gatene og sette fyr på andres eiendom for å bli tatt seriøst? Det fungerer jo for muslimene... Jeg må si at jeg blir litt kvalm av at alle ledere, journalister og forståsegpåere i flokk fordømmer han som laget denne filmen. Ikke fordi filmen var bra, eller at den var nødvendig. Den burde aldri vært laget. Men fordi de kun kritiserer når det er islam det harseleres med. Hvor var disse feigingene da Jesus ble gjort narr av i f.eks. filmen "Life of Brian"? Jo de stod på barrikadene for friheten til å gjøre narr av andres religion! Hvor blir det av kampen for ytringsfriheten når man møter litt motbør? 

Jeg savner statsledere med mot, integritet og prinsippfasthet. Hvis man mener at ytringsfrihet er et gode, fordømmer man all muslimsk vold, og ikke en idiot som har laget et makkverk av en film. Det er de muslimske pøblene som er de kriminelle her, ikke filmskaperen. La meg få en statsleder som kaller disse lavpannede bøllene det de er - nemlig lavpannede bøller. I stedet står de i kø for å beklage at vi har ytringsfrihet. Det er feigt.

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere