arild nordby

Alder:
  RSS

Om arild

Følgere

Gratulerer, Odd Reidar Humlegård!

Publisert over 9 år siden

Ny konstituert polidirektør er Odd Reidar Humlegård, en MEGET erfaren leder, blant annet fra KRIPOS. Han var i 6 år leder for UP, der han gjennomførte en meget viktig moderniseringsprosess.

Dette virker som et meget klokt valg av Justisministeren

Gå til innlegget

Sverre Diesen som ny politidirektør!

Publisert over 9 år siden

Vårt politi er inne i en dyp tillitskrise. Det er også vårt embedsverk. Og vår Regjering. Vi MÅ gjenreise tilliten til samtlige av disse organene, og en nøkkelfunksjon her er at man samler seg om en politidirektør som avtvinger respekt i ALLE leire.

Ingen annen nordmann nyter en så soleklar respekt og beundring for sitt mangeårige virke enn vår tidligere Forsvarssjef Sverre Diesen. Han var helt sentral i den meget vellykkete restruktureringen av Forsvaret, er krystallklar og ubyråkratisk i tale-og-væremåte, og har allerede utmerket seg med viktige analyser rundt krisen i Politiet.

Arne Johannessen har snakket om hvordan Politiet har "misunt" Forsvaret for deres struktur, og jeg tror at Diesen vil bli møtt med jubel og skyhøye forventninger innad i politiet at endelig får man en "man of action" ved roret, ikke disse evinnelige rapportskriverne. Diesen har i alle år vist at han har vilje til å hudflette oppover i systemet, han er en egenrådig, beintøff analytiker som både har et strategisk vidsyn, samt en bunnsolid fagkompetanse fra å lede en stor organisasjon. Han er, selvsagt, dypt kjent med trusselbilder og hva som kreves i beredskapsspørsmål.

Dersom Sverre Diesen vil ha denne ryddejobben, så bør han få den.

Vi andre får trygle ham om å ta imot tilbudet, på tampen av sin glitrende, plettfri karriere.

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere