Anne Jensen

Alder: 38
  RSS

Om Anne

ajsverden.blogspot.com

Følgere

Publisert rundt 3 år siden
Jeg fant nå en omvei, der man kan få fram hele tråden:

Jeg lagret linken på min tlf, da kommer jeg rett til siste kommentar (#134). Klikker jeg på siste kommentar her på VD, under "Siste kommentarer", er siste kommentar #118. 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden

(En liten pussighet:  Min siste kommentar (#127) og din svarkommentar er ikke synlige her i VD.  De dukket imidlertid opp da jeg klikket på lenken til innlegget mitt på Facebook-siden min.  Merkelig...)

Måtte lete meg frem til innlegget under "siste innlegg" for å se siste kommentar.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden

Skrekk og gru.

Men som jeg skrev, de driver med «egenpleie» for «spesielt interesserte». Dette er ikke evangeliet. 

Man kan jo lure på hvorfor den ble slettet. Hvis de skjemmes, som i en slags «fylleangst», er kanskje det et sunnhetstegn.

Eller, dersom noen av disse har ærlige jobber, utenfor VN (hun ene er psykiatrisk(!) sykepleier), så er det vel ikke all slags miljø en bør bli koblet med.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden
Bibelen gir rom for mange ulike forståelser, samtidig som den gir rom for andre syn. Jeg mener vi må forstå dette, og ikke bare rope ut at de som er uenige med oss er falsklærere, da kan vi lett komme i skade for å misbruke Guds ord sel, tror jeg. At vi har ulikt syn, trenger ikke bety at alle har gått vill i frelsen. Alt dette oppleves selvsagt problematisk for vårt kjødelige sinn, det bør vi etter mitt syn forstå, og ikke være for snare til å sette oss til dommere over de som er uenig med oss, men det er heller ikke lett å la være. Heldigvis har Jesus betalt prisen for all vår synd, vi er dyrebart kjøpte.

Hvem som er/blir frelst, vet bare Gud. Selv har jeg sluttet å si at jeg ER frelst, men håper å bli det.

Gud vil ha sanne tilbedere, som tilber i "ånd og sannhet" (Joh.4.24). Da kan det umulig være sånn at all lære og teologi "går gjennom", så lenge Kristus blir forkynt.

Uansett dreier ikke dette seg om deres frelse (eller ikke). Men jeg tror hvertfall ikke den type forkynnelse og Gudsbilde som "belønner" sterk tro og ignorerer svak(ere) tro, får noen frelst. Det er ikke Sannheten, enkelt og greit.

De har forsåvidt stor takhøyde, aksepterer gjengifte, men fordømmer homofili. Støtter Donald Trump, Israel, som har hvor mange liv på samvittigheten? Samtidig som de er mot abort/drap.

Altså en "fri", inkonsekvent miks av bibel, nåde, synd og verdslighet. Derfor er min påstand: dette er ikke Sannheten 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 3 år siden
men i troen på Kristus er vel alle frelst? Eller?

Nei

Kanskje den største, farligste villfarelsen. At «bare jeg tror og bekjenner, så er jeg frelst».

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere