Ann Christin Eriksen

Alder: 105
  RSS

Om Ann Christin

(BLOKKERT ETTER HENNar ønskje, 13.10.2015)

Følgere

Publisert over 5 år siden
Tor Martinsen – gå til den siterte teksten.
Har sendt deg en PM

Har svart :)

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden

Sant så sant, Tor Martins1:) Lenge siden sist så.... Fikk denne på mail og måtte sjekke den.

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden

Det er uffatelig trist å miste et dyr, et kjært familiemedlem! Har selv opplevd det og det gjør vondt. Personlig så mener jeg at man er ikke mye kristen hvis man ser på dyr som mindre verdt/ubetydelig. Selv om Jesus sa at menneske er mer verdt en flere spurv så Han aldri at de var verdiløse. De som anser dyr som mindre verdt, setter vel egentlig ikke mennesker så høyt heller. Dyr fortjener respekt og bli behandlet med verdighet. Gud gav også dyr rettigheter og Han velsignet dem.

Jeg har lest denne mange ganger http://www.dyrevern.no/politikk_samfunn/boker_artikler/artikler_om_dyrevern/religion/sporsmal_og_svar_fra_bibelen_om_mennesker_og_dyr

Syns den er fin jeg da.

Gud vil ikke at dyr skal lide eller bli dårlig behandlet. Slike skal få sin straff ja. for slike har ikke barmhjertighet.

Gud er kjærlighet og amen til det!

Gå til kommentaren

Tor Martins1

Publisert over 6 år siden

Sant nok! Må være fælt å være så påståelig.  Jeg kan ikke gå tilbake å filme det som var eller. Men bare så det er sagt så er der ikke noe fint å drive med ouija. Dette var før jeg ble troende og vet at dette ikke er av det gode. På youtube så er der et interjvu med en som heter Will Baron.  Tidligere New age prest med sterke opplevelser.  Han er i dag kristen. 

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden

Hørt en del forklaringer. Ingen som biter på meg. Ser bare en gjeng som er opptatt av at alle skal tenke og tro akkurat som dem. 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere