Anders Larsen

Alder: 109
  RSS

Om Anders

Følgere

Publisert over 7 år siden

Siter-knappen fungerer ikkje med Chrome...

Rnullbert:"Dere klarer å snu det å bli "skapt" feil til å bli en god gjerning fra gud?"

Gaard får tale for seg sjølv, utan at det skal tas til inntekt for å vere alle andre sitt syn. Det mest bredte kristne synet på helseplager og anna motganger at Gud kan vende det som igrunn er vondt om til noko godt. Eg ser det er 2-3 her på VD som hevder at motgang er straff frå Gud, Men Ny Gaard må vere den første eg ser hevde det er en velsignelse. Eg meiner det er ubibelsk tull begge delar...

Gå til kommentaren

Publisert over 8 år siden
Rune Tveit – gå til den siterte teksten.
Jeg syntes det er ekstremt tåpelig og nedrig å sammenlikne porno og fyll med det som Jesus kan gi et menneske

Jeg trodde det var slik at når innlegg ble slettet så ble tilsvar også fjernet, men jeg ser moderatorene har ulik praksis på dette...

Diskusjonen var om det finnes andre "ekte sannheter og livsgleder" enn frelsen i Jesus. Det finnes mange sannheter, og det finnes mange livsgleder, men jeg satte to ytterkanter opp mot hverandre nettopp for å vise at uten Jesus vil kjødets gleder føre galt.  Bli gjerne provosert av det, men er man frelst fra verden finnes ingen glede i verden sammenliknet med frelsesvissheten. Da har man fokuset feil, mener jeg..

Gå til kommentaren

Publisert over 9 år siden

Om det er meg du sikter til (skjønt jeg stusser litt på "gang på gang"), så kom du med en påstand som du ikke hadde belegg for, men likevell gjentok(Og atttpåtil gjør selv).  For meg blir det litt useriøst å beklage, men ikke ta ansvar for egne handlinger.

Gå til kommentaren

Publisert over 9 år siden

Gjesp...

Enda en tråd...

Gå til kommentaren

Publisert over 9 år siden

Problemstillingen er interessant, men den blir ikke mer interessant av at han lager 3-4 parallelle tråder om samme tema.

Desverre er det ofte slik at det er det barnet som skriker høyest som oftest får viljen sin.

Og til "Joh 1sby" Jeg har svart deg i den første tråden du startet, den du burde holdt deg i.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere