Anders Torp

Alder: 33
  RSS

Om Anders

Blogg: anderstorpforteller.wordpress.com
Min offentlige facebook profil: www.facebook.com/jesussoldaten

Følgere

Enig!

Publisert over 4 år siden
Anne Jensen – gå til den siterte teksten.
Nei altså... Kristenledere  som misbruker makt, som opptrer som åndelige bøller, som karrer til seg penger fra menigheten og kaller det "velsignelser fra Gud", som diagnostiserer deprimerte og psykisk syke som "demonbesatt", som gjør seg til talsmenn for Gud, slik at det å gå i mot dem, er det samme som å gå i mot Gud, de møter ikke motstand fordi de er på rett vei, men fordi folk reagerer på slik urett.

Veldig enig med deg. Godt sagt.

Gå til kommentaren

Dagen der kristennorge slutter å bry seg om offentlige kristne personer i tillitsverv som villeder for full offentlighet er en trist dag.

Gå til kommentaren

Takk!

Publisert nesten 5 år siden
Rolf Larsen – gå til den siterte teksten.
For egen del håper jeg at mine kommentarer vil lede deg til å føle deg mer nysgjerrig enn såret.

Jeg leser det du skriver som i at du har empati og bryr deg. Verdsetter det!

Gå til kommentaren

Terskel for brudd på Barnekonvensjonen

Publisert nesten 5 år siden
Knut Nygaard – gå til den siterte teksten.
Selvsagt har foreldre lov og mulighet til å overføre sitt livssyn - det som de setter som retningsgivende for sitt liv - det beste de har - til sine barn - skulle bare mangle.

Hei, Knut Ny gaard!

Dette kan debatteres. Jeg mener indoktrinering er brudd på Barnekonvensjonens artikkel 14 som stadfester barns rett til tanke, samvittighets, og religionsfrihet. 

Definisjon av indoktrinering er en ensidig innflytelse over tid. Å fortelle sitt barn at "dette tror pappa på" og å si til sitt barn at "dette er sannheten", samt å gjenta sistnevnte ensidig over tid, er indoktrinering og man bryter norsk lov. 

Hva vet man er sant i verden?

Jeg for min del vet det er sant at jeg en dag skal dø. Det meste annet er ting jeg antar eller tror. Derfor å "sitte på sannheten" er irrasjonelt, og å gi sine barn et forvrengt verdensbilde vil sannsynligvis på et tidspunkt skape en konflikt for barnet senere.

Appåtill kan "sannhetene" skape en identitetskrise når barnet finner ut av at det meste barnet lærte ikke var sant likevel, men bare noe som noen trodde men ikke kunne bevise. Det ettersom holdepunkter for barnet - som eksempelvis sannheter - plutselig blir uvirkeliggjort. 

Gå til kommentaren

Jeg følger med

Publisert nesten 5 år siden
Rolf Larsen – gå til den siterte teksten.
Jeg vet ikke om Anders Torp leser alle kommentarene

Jeg følger med og leser alle kommentarer. :) Morsomt med de som har syntes "synd på trådstarter" grunnet diskusjon om blant annet seksualitet. For min del må dere bare diskutere seksualitet så mye dere vil her på Verdidebatt.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere