Per Arne Brandal

Alder: 10
  RSS

Om Per Arne

Partiløs fritenker med kreative trekk.

Følgere

Hva gjør kirken?

Publisert nesten 4 år siden

Kristelig Dagblad (DK): "90.000 kristne er blevet dræbt i 2016, lød det for nylig i Vatikanets radio. Vurderingen af antallet af kristne, der blev dræbt i det forgangne år, varierer fra 7000 til 90.000, alt efter hvordan man måler mængden

2016 var endnu et rædselsår for kristne i verden. Ifølge Radio Vatikanet, der citerer den italienske religionsforsker Massimo Introvigne, blev 90.000 kristne dræbt for deres tro sidste år, svarende til et drab hvert sjette minut.

Opgørelsen er lavet af det amerikanske Center for Study of Global Christianity. " Lenke.

 

Vi som husker DNK massive - formelle og uformelle - innsats for å berolige 1 mrd muslimer etter karrikaturtegningene, leter med lys og lykte etter spor av engasjement hos DNK og norske styresmakter.

Kanskje er det noe jeg har oversett?

Gå til innlegget

Musikere og andre vet at Gaffa-tape er en vidunderlig ting. Om noe går i stykker, er det bare å bruke den seige og sterke tapen. Funker det ikke, har du ikke brukt nok tape. Blir det for mye, ser det ut som idioter er på ferde.

Bærebjelkene i elitenes paradigme om en friksjonsfri og bærekraftig multikultur viser tegn på alvorlig materialtretthet.

Istedenfor en kritisk gjennomgang av denne ideens konstruksjon, bærende elementer og implikasjoner, vender mainstream media det blinde øyet til og pøser på med anomalier, ønsketenking, svartmaling av kritikere, utfrysing og stigmatisering - slik lathanser misbruker Gaffa-tape på elektriske installasjoner som ikke funker.

Resultatet blir grotesk.

NRK og norske media sin dekning av Listhaugs besøk i Sverige er ett av mange eksempel. På tross av tunge bevis på at noe er galt i det svenske «folkhemmet», gir mediakratiet, vår tids Versailles, en hårreisende propagandistisk fremstilling som ville få enhver menigskontrollør i Stalin-regimet til å rødme.

Sann journalistikk er byttet ut med tåkelegging, halvsannheter, halvløgner og avledningsmanøvre

Gå til innlegget

NRK som spin-doctor

Publisert over 4 år siden

Å høre på NRK Nyhetene i dag tidlig der NRK med omhu utelukkende velger svenske intervjuobjekter som latterliggjør Listhaug og småflirende benekter at det skulle være uheldige sider ved den svenske innvandrings- og integreringspolitikken, gjør en først sint og så fortvilet.


Fortvilet over at 5,5 mrd. skattekroner går til cover-up over tilstander publikum og borgerne fortjener å få vite noe om, og forbannet over at NRK gjør seg til spin-doctor og propagandist for visse krefter i norsk politikk.
NRK feier, med den største selvfølgelighet, under teppet saker som (det tar bare noen sekunder research for å finne):
• Parallellsamfunn. Voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk ved Politihøgskolen i Oslo til Utdanningsnytt 18/2015: «Rosengård (bydel i Malmø) er en getto, hvor grupper har tatt helt over. Rosengård fremstår som en egen stat innenfor landet. Til tider har ikke brannbiler og politibiler kommet inn der».
• NRK nett august 2017: «Over 150 biler er satt i brann i Malmö og flere andre svenske byer siden i sommer. Talet er høgare enn under opptøyene i Malbö-bydelen Rosengård i 2009, og vekker uro».
• Aftenposten 26. februar 2010: «I den sørsvenske metropolen Malmö angripes og trakasseres jøder på gaten. Stadig flere av byens jøder forlater byen og reiser til Israel.»
• Borgerkrigslignende til tilstander. Statsmakten greier ikke å beskytte borgerne. Aftenposten 21. februar 2017: «Ledelsen i Stockholmspolitiet tar selvkritikk etter opptøyer i bydelen Rinkeby mandag kveld. Politiet var for svake og grep inn for sent, innrømmer politiledelsen etter massiv kritikk fra folk som ikke fikk hjelp.»
• NRK-team truet og kastet stein etter i Sverige: «Dagsrevy-reporterne Anders Magnus og Mohammed Alayoubi opplevde å bli truet da de var på reportasjereise i Sverige. – Det var en veldig ubehagelig dag på jobb, sier Alayoubi.» NRK nett 6. mai 2016
• Stanghelle i Aftenposten 1. august 2017 om det svenske væromslaget: «..-vi kunne ikke lenger late som om SD ikke finnes,» kommenterer Moderaternas Johan Forsell utfrysningspolitikkens fallitt. Dette er første skritt på veien for reell politiske innflytelse for partiet som inntil i fjor ble stemplet som ekstremister ingen ville snakke med. Nå gjelder ikke dette lenger.
• Et stort antall immigranter og asylsøkere under jorden, mange med ukjent identitet. 300 jihadister.
• Alvorlige terrorhandlinger. VG 8. april 2017: «Vårt naboland er rammet av en grusom og brutal handling. Midt i sentrum, på Drottninggatan, kjørte en mann en lastebil i høy fart for å meie ned og skade og drepe fotgjengere». 
• osv

Vedr. motiver for denne studieturen. Er det noen som er i tvil om at Hareide og Støre sine mer eller mindre fjollete besøk på eldrehjem, skoler osv. ikke har noe med valget å gjøre?

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere