Bjarne Bjelland

Alder: 67
  RSS

Om Bjarne

Pensjonert politimann.

Følgere

KrF sin forvirrende politiske kurs.

Publisert over 5 år siden

KrF som politisk parti er i ferd med å miste fotfestet politisk og fremstår ikke lenger som et parti tuftet på Bibelens verdier selv om det henvises til gjeldende formålsparagraf.Ovenstående innlegg synliggjør også at partiets grunnmur er i ferd med å smuldre bort.Partiet jobber nå med programmet for neste stortingperiode hvor medlemmene og lokallagene kan gi innspill til det endelige prgrammet som skal vedtas neste år. Knut Arild Hareide har forøvrig gått offentlig ut og sagt at partiet ikke lenger vil kjempe for at ekteskapsloven skal forandres til at ekteskapet skal være mellom mann og kvinne.

Å engasjere seg i et parti om blir mer og mer blåøyd og snillistisk i forhold til dagens virkelighet blir en øvelse som jeg tror det de fleste som tar Bibelens lære ikke orker mer. Hensynet til Bibeltro medlemmer som fortsatt tror at Bibelens lære er sann er borte med Hareides støtte til homobevegelsen og hans deltagelse i homotoget. Når flere fylkesledere også viser en total mangel på å ha to tanker i hodet samtidig ved å støtte Hareides uttalelse om at han er mot volden i Orlando og at det er derfor han gikk i toget da er det meste sagt og avgjort. KrF jobber godt på mange områder og er nok et parti som løfter svake grupper, men som et parti som vil kjempe for kristne verdier i fremtiden er det tapt.   

I dag er det viktig å ha sterke politiske ledere som kan stå frem i kampen for å kjempe for verdier forankret i Bibelen. De av  Norges befolkning om fortsatt vil at Bibelens verdier skal influere på samfunnet trenger en sterk leder som som tør å stå for noe uansett politiske strømninger og hva som til enhver tid er mest populært å mene.  

 

Gå til kommentaren

Israels kontinuerlige krig mot Gazas sivile

Publisert over 5 år siden

Nilsen snur hele situasjonen på hodet ved å beskylde staten Israel for krig mot sivile i Gaza. Med den terror og de drapene som blir utført av palestinske terrorister er vi nok nærmere situasjonens faktum å heller kalle det "palestinske terroristers krig mot sivile i Israel". Bevisene finner en på nyhetene.

Gå til kommentaren

Underlig påstand..

Publisert over 5 år siden

Europa står overfor sikkerhetsmessige utfordringer som de gjør klokt i ved å søke bistand hvor kompetansen er høy.  Den type angrep som Europa har opplevd tror jeg ikke terrorister i Israel og palestinske omårder hadde klart å gjennomføre i dagens situasjon i Israel. Dagens terrorsituasjon i Israel med stadige knivoverfall er nok mye verre å forebygge. Regner med at Leif Gullberg også støtter at europeiske myndigheter søker bistand på kompetent hold denne situasjonen. Det er i Israel denne kompetansen finnes om vi liker det eller ikke.  

Gå til kommentaren

Det er et skammens utstillingsvindu vår kirke nå har blitt i forhold til jøden Jesus sitt fødeland Israel. Det er trist og virkelig tankevekkende at DNK sin ledelse bruker sine krefter på å sette Israel i et negativt søkelys. I dag har vi orkesterplass hvordan Israels løfter i GT og Jesus egne ord går i oppfyllelse rett foran øynene våre. Å benekte dette og ikke velsigne jødene som har gitt oss Jesus og Bibelen er for meg en total faktisk villfarelse. 

"I sine notater om Romerbrevet skrev Wesley: "Det finnes så mange profetier som henviser til dette (gjenoppbyggingen av Israel). Det er overraskende at enkelte kristne kan tvile på det. Og disse tingene blir bekreftet når man ser på det faktum at det jødiske folket fremdeles lever den dag i dag. Når disse profetiene blir oppfylt så vil dette være en kraftfull bekreftelse på det som står i Det nye og Det gamle testamentet."

Ikke glem at Wesley skrev dette på slutten av 1700-tallet, for nesten 250 år siden. Han fikk ikke se at det han sa kom til å bli oppfylt i årene etter hans død. Men vår generasjon har blitt rikelig velsignet av Gud til å se at Guds utvaglte folk fikk returnere hjem etter nesten 2000 år. De har samlet seg fra alle verdens kanter og har nå fått returnere til landet som Gud ga til deres forfedre" (Israel today)

 En trenger ikke lese mye av kirkehistorien for å se hva slags innsats kirken har lagt i å forfølge jødene. Hele kirkehistorien er et skammens dokumentar om kirkens overgrep overfor Guds utvalgte folk. Det er derfor trist å se at flere av kirkens organer holder frem med sine angrep på staten Israel fortsatt som de ikke har en historie som heller burde tilsi at de heller å gå stille i dørene enn stadig å komme med usaklige angrep på staten Israel. En god restart på dette kunne være å formidle jødenes rolle i den kristne tro. Er det ikke snart på tide for den norske kirke å revurdere sine holdninger mot jødene og Israel og la Bibelens ord om jødene komme frem fra talerstolene? Romerbrevet 9-11 sier mye om Israel. Guds løfter til Israel gjelder fortsatt og Israel er ikke forkastet av Gud selv om Israel forkastet sin Frelser. Paulus skriver i Romerbrevet 11 at jødenes forkastelse av evangeliet førte til frelse for oss hedningene.

 

.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 6 år siden

Regner med at du forstår poenget i innlegget Guldberg. Hvilke motiver utenriksministeren har for sine uttalelser vet hun best selv ,men å beskylde et lands soldater for å drive henrettelser utenom det ordinære rettsystemet er alvorlige anklager. Disse anklagene har hun kommet med før også. Men,dessverre er ikke denne anklagen noe nytt og føyer seg godt inn i løgnene om Israels bekjempelse mot terror. Å snu sannhet til usannhet når det gjelder Israel er for mange blitt"sannheten" og desverre som her "svensk politisk korrekt jødehat" pakket inn i ord og vendinger,slik jeg ser det..   

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere