Arne Mørk Midtbø

Alder: 64
  RSS

Om Arne Mørk

Følgere

Israel; uten venner?

Publisert over 2 år siden

Med KrF over i sosialistik leir, vil Israel kun stå igejn med én venn i Norge; FrP. 

Gå til kommentaren

Kurdistan; et nytt Israel?

Publisert nesten 3 år siden

Kurdernes skjebne har paralleller til jødenes. Jeg tror at dersom det hadde blitt oppretta et Kurdistan, kunne et slikt land fått samme skjebne som Israel; stadig utsatt for angrep fra naboland og den/de øvrige befolkningsgruppene som bor innenfor et Kurdistan som ikke er kurdere. 

Gå til kommentaren

Flott utgreiing

Publisert nesten 3 år siden
Tor Jakob Welde – gå til den siterte teksten.

Takker for grundig utgreiing. Jeg tror at kirken må være beredt på at stadig flere som ikke tror på Gud, mener kulturkristne inntar sokneråd osv. Jeg ser temaet lite debattert. Er det fordi kirken skyver det unna?

Gå til kommentaren

Om å "bruke".

Publisert nesten 3 år siden

Det var naturlig "å bruke" Rita Karlsen siden jeg referte til intervju med henne og at jeg tror at hun på ingen måte er unik, men kanskje typisk for en trend. Folket avkristnes, men regner seg som bærere av den kristne kulturarven.

Gå til kommentaren

Pol Pot mer populær enn Jesus?

Publisert over 3 år siden

Overskriften min er naturligvis provoserende. For meg er det faktisk provoserende at kommunistpartiene SV og Rødt kan være større enn et sentrumliberalt parti som KrF. Kommunismen står for ca. 100 millioner drepte mennesker. Det finnes ikke-  og har aldri eksistert ett eneste kommunistisk regime som har vært bra.  Stalin, DDR, Mao og Pol Pot står i samme politiske tradisjon som den SV og Rødt kjemper for i Norge. I min bok er dette forferdelig. 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere