Morten Sæves Borg

Alder: 60
  RSS

Om Morten

Følgere

Gud er BARE god -punktum!

Publisert over 2 år siden

Hvor villige er vi til å legge vekk våre religiøse fordommer, for å vise de «utstøtte» at Gud bare er god og at Han ser på ALLE mennsker som sine elskede juveler?

Mye er det jeg elsker...og noe er det jeg «hater».

 

Jeg «hater»:

-Religion og religiøsitetens vesen.

At noen tillater seg til at deres tro er opphøyet over andres og at det kun er deres «syke» Bibeltroskap som er rett.

-Jeg hater dette «sataniske» menneskesyn at lesbiske, homoseksuelle...ja alle som er «gay»,er skitne syndere som behøver «helbredelse».

- Jeg hater LØGNEN om helvete...dette perverse bildet av at alle som ikke tror rett, velger «feil»...eller dør uten å ha sagt ja til Jesus - skal staffes med evig pine og tortur i ett brennende helvete som er oppfunnet av Dante og ett maktsykt presteskap.

 

Så!

Dette er mitt statement!

Take it or leave it.., i couldn’t care less, fordi jeg VET at min Pappa Gud, elsker ALLE.., OG han er BARE god. Død og grav er IKKE slutten....en overgang til evig «belønning» for oss som har gått søndagsskolen.... den er også i all høyeste grad en gledens SEIERSDAG for oss alle. Ikke bare for oss som tror her i sure 80 år... men for ALLE Guds barn...vi som er skapt i Hans bilde, formet med kjærlighet av Hans hender!

 

Så får det bare være at ingen av de etablerte kirker og velformede prekestoler, ikke vil vite av meg....fordi jeg VET at min og DIN Far i Himmelen elsker oss alle helt LIKT.

 

Men la oss alle huske.....at i Ham, er vi alle søsken i Ham.

Om andre mener, eller tenker anderledes enn meg, forstår jeg det. 

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere