Christin Skaare

Alder: 51
  RSS

Om Christin

Følgere

Publisert over 2 år siden

Bernt, , jeg opplevde flere små barn som fikk ris på do, og det var på førsten av 90 tallet fordi de ikke satt stille på møte. Tenkt ris for å oppføre seg som barn flest. De er ikke skapt for å sitte stille i to timer. Husker jeg syntes det var helt forferdelig.   Og på slutten av 80 tallet var det en ungdomsleder som gav  barna sine ris.  

Gå til kommentaren

Publisert over 3 år siden

Jeg blir veldig forundret over måten du skriver på , Bjørn David Bratlie. Det handler vel ikke om å vinne.  Jeg og mange av oss ofre prøver å få Smiths venner til å ta ansvar og be oss om unnskyldning for måten vi har blitt behandlet på .  Det har vel ingen ting å si om vi er 500 eller mindre og at dere er 10000.  Det handler om sannheten om hvordan vi har blitt trakassert og tråkket på  fordi vi så og ser det annerledes enn dere.  Vi har et annet syn . Fortjener vi da og miste kontakt med våres familie ?  Fortjener vi av den grunn å bli omtalt som bitre  og onde?

Gå til kommentaren

Publisert over 3 år siden

Veldig godt skrevet , Johan . Jeg kjenner godt igjen det du skriver . Tror mange avhoppere som meg setter pris på at du setter ord på hva vi føler og tenker.  Viktig alt du får frem. Min familie som mange andres har blitt splittet i kjølevannet av ledernes hersketeknikker, manipulering og trusler. Så fort jeg kom med kritikk mot ledelsen ble jeg skyvet ut i kulden og mistet kontakten med familie . Dette er typisk for sekter.  Kjærligheten var tydeligvis ikke ubetinget , men forbeholdt de som er innenfor. 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere