Kari Corneliussen

Alder: 52
  RSS

Om Kari

Følgere

Tomt snakk

Publisert rundt 3 år siden

Jeg er glad for at du gir deg, Bernt Aksel. Beklage men det meste jeg har lest av deg er tomt snakk, overdrivelser og propaganda!

Din uvilje til å gå i dialog er overveldene synlig.

Gå til kommentaren

Prisen for å ytre seg

Publisert over 3 år siden

«Å være den svake, men modige mindretallsstemmen vil kunne gi andre mot og frimodighet. For å bruke et bibelsk uttrykk: Frimodighet har stor lønn!«

Takk Bernt Aksel Larsen😊

Det er akkurat denne retten jeg tar meg frihet til. Tross det at jeg blir slakta som motstander, løgner, rotte og bikkje av ledende brødre i BCC. Jeg ser det som min plikt å være en stemme for de som har blitt forulempa, og blitt tildelt en plass på søppelhaugen av det kristne minoritets samfunnet BCC. 

Å ytre seg kritisk å fortelle personlige opplevelser har en høy pris, som jeg er villig til å betale. Har man vært en del av det trossamfunnet Bernt Aksel hører til, og forlatt det, må man være vitne til historieforfalskning. Man blir fordømt, og når man våger å påpeke blir man kalt «Middelaldrende mennesker kan debattere så mye de vil.....» av skribenten.

Jeg ser meg selv som den svake men modige mindretallsstemmen, som man unektelig blir, når man forlater trossamfunnet BCC, det eneste man kjente til i tredve år ( i mitt tilfelle).

Nå fremstiller Bernt Aksel, BCC som en minoritet og et offer, men han bør være klar over at historien pleier å innhente folk! Historieforfalskning tjener man ikke på i det lange løp!

Gå til kommentaren

Ønsketenknig

Publisert over 3 år siden
Bernt Evensen – gå til den siterte teksten.

Bernt, jeg kaller det ønsketenkning det du driver med. 

Både Tombre, David Nielsen, Aslaksen og Flere var forkjempere av fysisk avstraffelse. Det er ingen som har tydelig og klart tatt avstand og beklaget det forkvaklede synet. Jeg synes det er høyst bekymringsverdig at dette benektes.

Kanskje det er et så ømfintlig tema at mange skjemmes, det er ikke vanskelig å forstå. Men i dag høyt aktede brødre har lukket både øyer og ører, når de har vist om massiv vold mot barn i guds navn. 

Selveste border Arild Tombre forsynte far min med pisk, når den var brukt flittig og det trenktes en ny. Vet ikke helt hvor den ble kjøpt i frankrike, men tror nesten du må inn i en sexshop for å få kjøpt en sånn lærreim pisk, vi ble riset med. 

 Så det er en hån mot alle som har riset og ble riset, at det benektes sammenheng med forkynnelsen.

Gå til kommentaren

Publisert over 3 år siden

Det er meget skuffende at Harald Kronstad kjører samme linjen ut med å skuffle sannheten under teppe. Men han har gjerne ikke noe valg. Fordi ellers vil det bli åpenbart at brødre før ham, er løynere. 

Det har jo vært brødre som har uttalt seg offentlig før, der de benekter at tukt, forbud mot prevansjon og kleskoder har vært en del av forkynnelsen/kulturen i menigheten.

Det som jeg tenker sier seg selv, når Harald Kronstad måtte reise rundt med foredrag om voldfri barneoppdragelse, for å få snudd på den massive forståelsen av riset i oppdragelse under stor motstand fra foreldre, er at det har vært en felles forståelse og tolkning av Guds ord i favør til fysisk avstraffelse. Det har sikkert vært noen som allerede denngang vegret seg for å slå barna, men det var vel helst unntak en regelen.

Gå til kommentaren

Polarisering

Publisert over 3 år siden

Hadde du Bernt Aksel vært interessert i dialog, kunne skriveriene dine vært  i alle fall 5 øre verdt.. Men dessverre blir det for meg  helt verdiløst med denne enveis kjøringen du har lagt deg på. Jeg etterlyser også diskusjonene med de gode resonementene. 

Hvor er initiativet ditt når det gjelder dialog?

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere