Johs Ensby

Alder: 65
  RSS

Om Johs

Følgere

Publisert over 2 år siden

Logikken er at vi allerede har sett hva som er mulig å få til i samarbeid med Høyre og FrP. Ropstad er sprekkfull av stolthet over dette, og bør sikte på neste stortingsvalg med sitt borgerlige KrF, ikke bryte valgløftet om å holde avstand til FrP.

Samarbeidet mot rødgrønn side er derimot uprøvd, og før en avviser dette så vil det være både rimelig og klokt å la Hareide legge fram et forhandlingsresultat.

Hvis de som ønsker samarbeid til høyre viser at de kan samarbeide til venstre, så vil forhandlingsposisjonen ovenfor Høyre bli krafig styrket. Hvis derimot de "blå" delegatene sperrer for Hareides plan, får Høyresiden KrF-samarbeidet på billigsalg.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 4 år siden
Øivind Bergh – gå til den siterte teksten.
Hvis sammenbruddet skulle ha skyldtes en eksplosjon ville den ha blitt hørt, og vært registrert på de tallrike filmopptakene - men ingen ting tyder på at noen slik eksplosjon fant sted. 

Øyvind,  basert på litt ufaglært synsing om hvor mye lyd sprengstoff skal gi fra seg er du villig til å dra all kritikk av offentlig utredninger over samme kam som de villeste konspirasjonsteorier?

Hans Petter, du sier "for alle som ikke på forhånd har bestemt seg for at en hver redegjørelse fra offisielt/faglig hold er feil, er det tilstrekkelig ja." Du mener med andre ord at offisielt og faglig alltid hører sammen?

Hva med Saddams WMD, hva med Ed Snowden?

Javel.

Jeg inviterer dere til en diskusjon om Facebook.

Gå til kommentaren

Publisert nesten 4 år siden
Øivind Bergh – gå til den siterte teksten.
Det skjedde nok noe vesentlig ved Trumps seier, da Infowars og Breitbart plutselig nesten ble mainstream. At også etablerte mediehus glir inn i denne typen publisering, er en eskalering, en forverring.

Du har et viktig poeng med "glidningen" etter det som først og fremst ledes av Facebook, men jeg ser ikke at Ny Tid på noen måte glir inn i noe som ligner på det som har omgitt Trump-kampanjen.

PS
Mener du at kollapsen av Building 7 under 9/11 er tilstrekkelig gjort rede for av den offentlige utredningen? 

Gå til kommentaren

Hva er det egentlig som gjør oss dummere?

Publisert nesten 4 år siden
Øivind Bergh – gå til den siterte teksten.
Internett gjør oss dummere

Øivind, jeg syns du bidrar til ytterligere fordumming når du retter skytset mot Ny Tid fordi de dekker en diskusjon om storyen bak 9/11.

Mainstream media backet amerikanske myndigheter under WMD-skandalen som ledet en hel koalisjon inn i Irak-krigen, så hvorfor du vil sette lokk på 9/11 "storyen" som ledet oss inn i krigen i Afganistan skjønner jeg heller ikke. Det er sindige folk som vil ha omkamp når det gjelder konklusjonen om hva som egentlig skjedde med "Building 7".

Å finne ut hvordan vi skal forholde oss til "alternative nyheter" er omtrent like krevende som å lære å bruke internettet på en vettug måte. En ting har vel både Ed Snowden og Trump 

Gå til kommentaren

Konstruktiv opposisjon

Publisert nesten 4 år siden

Takk for denne innføringen i "vippeposisjonens" histore, Nils-Petter.

Jeg tror at det eneste Hareide og KrF kan gjøre nå er å avvise alle dine tre alternativer med henvisning til at politikken ikke er en dikotomi.

For hundre år siden hadde  vi en trekant-debatt i Norge om jord, arbeid og kapital. Kanskje det vi får nå er en paralell til denne. Mer om det her.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere