Hans Hassel

Alder: 73
  RSS

Om Hans

Følgere

Terroren kommer oftere og oftere

Publisert over 4 år siden

HVEM SKAPTE GUD

Når vi ikke tør stille spørsmålet: Hvem skapte Gud, har vi tapt kampen mot terrorisme.  Terroren vil komme oftere og oftere.

Hvorfor underkaste seg over tusen år gamle fantasier , når en har sine egne fantasier.  Psyken velger sine fantasier og sin religion.  Religion er symtomet og ikke årsaken til terror.

Problemet er religionens særstilling.  Blasfemilovene og religionens urettferdige privilegier skaper vold og maktfordeler spesielt tydelig når det gjelder Islam.

Relgion kan legitimere og rettferdiggjøre voldsfantasier og derved berettige og helligjøre terrorhandlinger.

Skal man løse terrorens problem må man begynne med psyken til mange av 1.800.000.000 muslimer og psyken til andre religiøse med voldsfantasier.

Gå til innlegget

Ingen har makt. Ingen tar makt

Publisert over 4 år siden

Makt avmakt

Ingen har makt.  Ingen tar makt.  Makt kan bare gis på det personlige, individuelle plan.  Enten ved stemmeseddelen, eller ved selv å velge hvem en er lojal mot eller hvem man trosser og motarbeider.  Dette være seg en innbilt Gud(Guder) eller arbeidsgiver som ikke har noen makt. Det er vi som gir dem makt ved vårt arbeid og underkastelse. 

Det samme gjelder for terrorisme.  Det meste av dagens terrorisme blir gjort på personlig individuelt initiativ.  Den aggresiviteten og sinne som terroristene i London, Berlin, Nice, New York m.m. viste kan stamme fra opplevelser i hjemlandet og har ingenting med opplevelser i sitt nye hjemland eller manglende integrering å gjøre.  Integrering er et dyrt narrespill politikerer har funnet på for å narre penger fra den opprinnelige befolkning.

Is påtar seg skylden for egen vinning.  De håper at flere individer velger å gi Is mer makt ved underkastelse.  De vet godt at i alle kriger er det på det personlig individuelle plan at initiativet til grusomhetene taes.

Dette er grunnen til at krigen mot terroisme er dyr og dømt til å mislykkes.  Selv om det bare er noen promille av befolkningen som går rundt med hat og sinne og leter etter en mulighet for utøp.  Så øker terroismen i takt med befolkningsøkingen.  Is fisker bare i rørt vann.

 

Gå til innlegget

En vinn vinn situasjon for hvem.

Publisert over 4 år siden

Assymetrisk krig løsning eller utslettelse.

Den mer eller mingre blodige religionskrigen mellom sunni muslimer og shia muslimer har vart i 1400 år.  Situasjonen er nå mer brutal og håpløs enn på lenge.

Muslimske ledere får positiv oppslutning for en aggresiv språkbruk og holdning mot Europa. Mange utspill og hendelser kan tyde på at noen i den muslimske verden planlegger en assymetrisk krig mot Europa. Fordelene ved en slik krig er mange:

1: Få slutt på den 1400 år religionskrigen melom sunni muslimer og shia muslimer.

2:  Flytte krigsscenen over til Europa og dermed redusere lidelsene til den muslimske lokalbefolkning, når krigen ikke lenger pågår i muslimske land.

3: Store sjanser for seier med over 4 ganger så mange muslimer som Europeere.

4: Større krigsbytte i Europa enn i sunni muslimske kriger mot shia muslimer og shia muslimske kriger mot sunni muslimer.

5: Millioner av 5 kolonnister i Europa og kanske enda flere kollaboratøer.

6: Det er en vinn vinn situasjon for både sunni muslimer og shia muslimer.  Det er lite om noe og tape.

7.En krig i Europa vil ikke bli blodig for den muslimske sivilbefolkning.

8: Europa har liten eller ingen erfaring med assymetrisk krigføring og de taktiske muligheten er uendelige for en tallrik fiende.

Stadige nyheter om hvordan is jihadister flyes ut og til andre muslimske land kan være en indikasjon på at det planlegges for en assymetrisk krig nettopp i Europa.

Gå til innlegget

Overnevnte er sitat fra Tyrkias utenriksminister Mevlut Cavusoglu

Dette er et bevist ønsket og villet situasjon fra mange ledere i muslimske land.  Målet er å utbre og styrke muslimsk dominans.

Etter slaget ved Poitiers i 1356.  Hvor Karl Martell slo slo en massiv islamsk innvandrings og erobringsarme på 400 000 mann. Og slaget i Wien i 1683 hvor muslimene igjen prøvde på en erobing sa Kong Jan av Polen at hadde vi ikke stoppet islamistene her hadde Polen vært nest erobring.

Taktikken har åpenlyst forandret seg siden den gang. Spørsmålet er hvorfor europeiske politikere er medspillere i denne strategi.

Enten det er islam, kommunisme eller nazisme har Europeiske politikere støttet og støtter fortsatt helhjertet opp. Er det fordi de tror forandring fryder?  Eller hvorfor kan ikke politikkere ha mer empati og sympati med innvandrere enn for den opprinnelige befolkning.

Jeg tror lukten av makt driver mange politikkere.

Makt trumfer ofte fornuft og rettferdighet for den opprinnelige befolkning. De er verktøykassa maktpolitikere bruker for å nå sine mål

 

Gå til innlegget

Sjenanse, løgn og tilpasning

Publisert nesten 5 år siden

Tro er en taksert tanke.

Tanken er sjefen og det er umulig å være uenige med den  momentane tanke. Man kan være uenig med den tanken man hadde for et sekund siden men ikke med den tanken man har nå. Tror man på Gud er man enig med den tanken ( skjefen ).  Tviler man på at Gud eksisterer er man selvagt enig i den tanken. Er tanken at man igjen bør tro på Gud er man selvsagt enig.

Jeg kan nevne utallige eksempler på at tanken er sjefen og at tro er en taksert tanke, som igjen er en tanke.

Klisjeen:  Når tvilen er størst er troen sterkest beviser igjen at den momentane tanke er sjefen. I det ene øyeblikket er troen sjefen ( tanken) i det andre øyeblikket er tvilen sjefen.

Det er umulig å ha to tanker i hodet samtidig medmindre man har et sammenvokst hode med en tvilling med to hjerner og to stupehoder. Tanker er verbale enten som indre monolog eller som ytre verbal kommuikasjon.

Kommer det en tanke at jeg må ta selvmord er jeg selvfølgelig ening i det.  Forhåpentlig kommer det en kolliderende tanke om et halvt sekund at jeg bør absolutt leve og jeg er dømt til å være ening i den tanken.

Jeg har ikke en politiker jeg beundrer og er selvsagt dømt til å tro på den tanken. Tanken sitter i frontalpannelappen og det er den som bestemmer.

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere