Thomas Haugen

Alder: 7
  RSS

Om Thomas

Sannhetssøker...

Følgere

Publisert over 4 år siden

Tusen takk til deg Jan Hårstad!

Jeg har fulgt med på hva du har lagt ut av kunnskap, innsikt og oppsummeringer gjennom en god stund nå, og leser hva du deler med større og stigende undring og interesse.

Igjen, takk skal du ha, og fortsett bare gjerne :) 

Gå til kommentaren

Publisert over 5 år siden
Lars Gule – gå til den siterte teksten.
Så langt er det altså jeg selv som har presentert den mest relevante innvendingen mot mitt eget forslag om samarbeid med ekstremister.

Det sier jo også noe om debatt- og debattantkvaliteter.

Flere debattanter presenterer, som også allerede nevnt, gjentagelser av sine egne fordommer om islam og muslimer. De demonsterer en alvorlig mangel på kunnskaper.

Jøss, det må jeg si...

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden

Vil gi en takk til Andre Rohde Garder for et godt innlegg for litt nyansering i debatten!

 

I følge anmeldere av boken til Færseth, finnes det mange "skrullinger" der ute (alle de som tror på at det finnes konspirasjoner i det hele tatt?), noen til og med livsfarlige (hvor mange vites ikke), noe som sikkert kan være riktig. 

 

I den sammenhengen vil jeg bare få (fritt) sitere en annen debattant her inne, muligens skrevet med et lite glimt i øyet: "Ingen konspirerer, eller har konspirert, noensinne, noen sted opp gjennom historien. Alt skjer i åpenhet, og det har det alltid gjort, og alt som skjer i åpenhet er alltid for alles beste. Hva er på nyhetene idag? Gravende, kritisk journalistikk? Hvor og på hvilken måte?"

 

Det ser ut til at antallet "skrullinger" kan oppjusteres betraktelig ;)

Gå til kommentaren

Publisert nesten 7 år siden

"Under press fra Monsanto gir Mattilsynet etter og vil tillate store mengder giftstoffer i maten vår - giftstoffer som er kreftfremkallende, hormonforstyrrende og kan gi fosterskader. 

Likevel avviser Mattilsynet kritikken, og viser at de overholder EFSA (European Food Safety Authority) sine anbefalinger angående giftnivå - men glemmer å nevne at EFSA kun baserer seg på kjemikalieindustriens egne studier og data, og at 77% av medlemmene i EFSAs arbeidsgrupper har tilknytning til denne industrien." 

Stortinget har begynt å overføre makt til EU uten å følge Grunnlovens strenge paragraf om slikt. Senest tirsdag drøftet utenriksminister Espen Barth Eide å legge norsk bankvesen under EUs banktilsyn. – Stortinget følger ikke Grunnlovens paragraf 93 når de overfører suverenitet til EU- og EØS-organer.

Det skriver jus-forsker Eirik Holmøyvik i en artikkel i Nytt Norsk Tidsskrift hvor han advarer mot en utglidende praksis blant landets lovgivere. Også EØS-motstanderne i Senterpartiet og SV har vært med på vedtak om å gi EU- og EØS-organer utøvende og dømmende makt i Norge, uten å følge Grunnlovens paragraf 93.

I den oppsiktsvekkende artikkelen dokumenterer jus-forsker Holmøyvik at Stortinget har droppet dette.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/05/24/vil-ha-stortinget-til-foelge-grunnloven-i-eu-saker

Gå til kommentaren

Gammelt nytt, men allikevel aktuelt!

"Dette gjør Mattilsynet etter påtrykk fra det amerikanske kjemikonsernet Monsanto som bruker glyfosat til tvangsmodning. ... En slik kraftig økning i bruk av sprøytemidler er skadelig for både mennesker og miljø."

http://www.framtiden.no/201210175843/aktuelt/mat/mattilsynet-vil-oke-giftrester-i-maten-100-ganger.html

Hvem er dette greit for? Er det noe du ønsker at barna dine skal spise? Hvilken funksjon har Mattilsynet og andre? Skal de hjelpe oss med å beholde en god helse, sikre trygg tilgang på sunn mat, eller har de andre oppgaver og funksjoner? 100 nye giftstoffer? I tillegg til hvor mange allerede godkjent? Deler Robin Haug og andres undringer: Hvordan kan man få stoppet denne galskapen?

Det bør være en enkel sak for nyhetsmediene å prioritere dette, å grave, å finne ut, å informere! Eller er det ikke viktig nok? Man kan undre seg...

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere