Svein-Tore Andersen

Alder: 61
  RSS

Om Svein-Tore

Humanetiker fra Nord som bor på Mortensrud. Født i 1958
Mitt store opprør kom med Helge Hognestad. Var det ikke plass til en prest som snakket om det gode i alle menensker så var det ikke plass til meg heller. Siden har jeg støttet Humanetisk forbund som gjør en nødvendig balanse mot all kristen herlighet.

Følgere

Publisert over 1 år siden

Takk Åste for en tekst som gir mening. Selv er jeg inngiftet i en kristen familie. Min kone og svigermor er begge kirkekristne, men selvsagt har vi gode samtaler hvor vi begge parter respekterer hverandre. 

Gå til kommentaren

Publisert over 1 år siden

Jeg leste Leif Sandes ( tidl. LO og på valg til Stortinget sist) blogg i går hvor han konkludere med at alle andre enn Giske har feil. Da skjønner man jo at det er lang vei å gå. 

Det som er frustrende er hvordan Støre bruker en frase barnevernet ( og sykehus/leger) brukte i alle år ; personvernet. De i parantes har skjønt at det ikke gavner deres sak og har åpnet opp. Det er selvsagt vanskelig for et parti som lever på folks tillit, men jeg tror det hadde vært lurt.

Giske har neppe syndet, kanskje med unntak mot sin samboer. Han har bare vært en mannsgris og grakaill som de sier i Trøndelag. Så ser ikke helt hvordan syndsbegrepet skulle hjulpet her. Gå til kommentaren

Smak på setningen Tove.  "de som alltid har vært der svelger unna så godt de kan" . Det er en helt utrolig setning. Mener du det Tove? 

Mener du at det er noen som var i Kirken som nå er fortrengt av de som støtter homofilt ekteskap? Tror du ikke tvert i mot at de homofile har vært i Kirken hele tiden? Er det et A og B-lag i Kirken hvor nå A-laget har tapt?  Er det slik at nå er det med de riktige meningen fortrengt at disse med feil meninger? Jeg har stor respekt for et Kirkemøte som med stort flertall 83 mot 29 velger en ny retning. Etter som jeg har registrert så er det også et samle bispekorps som stemte for. Stemmer det? 

Gå til kommentaren

da er dere 2

Publisert over 2 år siden

Sogneprest Helge Standal i Sykkylven sier opp stillingen som følge av Kirkemøtets vedtak om likekjønnet ekteskap

Gå til kommentaren

Virkelig?

Publisert over 2 år siden
Knut Nygaard – gå til den siterte teksten.
Jeg tror det er langt viktigere for dere to enn at du tenker at vi eller andre har noen interesse av det som foregikk i en heller beskjeden i størrelse menighet ledet av din far.

Men Knut da!


Du kan vel ikke som en kristen bare reduserer dette til et oppgjør mellom far og sønn.  Det er da mye større enn det. Heldigvis har vi her en modig mann som står frem og forteller om det som vanligvis er gjemt for offentligheten. 

Vi får nå vente på Jan Aage sitt neste forsvar , om det kommer da 


Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Sjelesørgeren Alf Gjøsund
av
Vebjørn Selbekk
23 dager siden / 5246 visninger
Religiøs fyllefest på Visjon Norge
av
Levi Fragell
rundt 1 måned siden / 2979 visninger
Hva KRIK er og skal være
av
Bjørnulf Tveit Benestad
25 dager siden / 2374 visninger
Om Atle Sommerfeldts oppgjør med Alv Magnus
av
Andreas Nordli
rundt 1 måned siden / 2237 visninger
Snevert om synd
av
Torunn Båtvik
rundt 1 måned siden / 2147 visninger
Støre-saken: Blodtåke i NRK
av
Vårt Land
21 dager siden / 1801 visninger
KRIK ved et veiskille
av
Øivind Benestad
26 dager siden / 1778 visninger
KRIKs spagat
av
Vårt Land
23 dager siden / 1756 visninger
En løsning som inkluderer
av
Berit Hustad Nilsen
19 dager siden / 1683 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere