Aina Juliet Rygg

Alder: 32
  RSS

Om Aina Juliet

Hei alle sammen!

Følgere

Beklager, jeg har nok misforstått..

Publisert nesten 11 år siden

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.MsoBodyText, li.MsoBodyText, div.MsoBodyText {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; font-style:italic;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Jeg må beklage veldig for at jeg sa at jeg synes du irriterte deg for ingenting. Jeg har faktisk misforstått hva det var du skrev om. Jeg trodde du irriterte deg over menn som var feminine og kvinner som var maskuline. Hvis jeg har forstått deg riktig nå, så ville du ta opp at du synes det var et press i samfunnet at man "må" være kjønnsnøytral, og det er jo selvfølgelig dumt, det burde ikke være noe slags press, hverken den ene eller den andre retningen.

 

”…men jeg er opptatt av de ganske mange gutter og menn som er misfornøyd og frustrert over et liv der kvinner - og menn! - forteller dem hva som er "normen" og hvordan de bør oppføre seg. Jeg har drevet mye mannsarbeid og har hatt svært mange samtaler med menn om dette..”

 

Dette forstår jeg veldig godt at du synes er dumt. Som det kommer frem i mitt innlegg så synes jeg alle skal få lov til å være som de selv ønsker! Jeg har ikke hatt inntrykk av at det er slik at menn må være mindre maskuline i dag, men så er ikke jeg fra østlandet og kanskje det er verre der. I så fall synes jeg også at det er dumt. Jeg synes ingen skal måtte oppføre seg verken mer eller mindre maskuline enn de selv er.

 

For å besvare deg så synes jeg feminine gutter er like ålreite som maskuline gutter ja. Det som har noe å si for om jeg liker en person eller ikke er om de er omtenksomme og morsomme å være med.
Gå til kommentaren

Tusen takk alle sammen!

Publisert nesten 11 år siden

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Arial Unicode MS"; mso-font-alt:"MS Mincho"; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-134238209 -371195905 63 0 4129279 0;} @font-face {font-family:"\@Arial Unicode MS"; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-134238209 -371195905 63 0 4129279 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p {margin-right:0cm; mso-margin-top-alt:auto; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Arial Unicode MS";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> Jeg må inrømme at jeg fikk svar over all forventning på dette innlegget mitt, og jeg er vedig glad for alle svarene. Jeg synes denne nett-siden virker kjempebra, og at det virker som om det er bare flotte mennesker her, for jeg har bare fått seriøse svar og det er jeg veldig takknemlig for.

Jeg er glad for at mitt innlegg har kunne vært grunnlaget for diskusjoner her på nettsiden.

Jeg må inrømme at jeg i noen tilfeller har falt litt av lasset når det gjelder kommentarer, men det er slikt som skjer, og de spørsmål jeg sitter igjen med tar jeg gjerne opp igjen seinere:)

igjen, tusen takk!

Gå til kommentaren

Nei, alle burde få være som de vil!!

Publisert nesten 11 år siden

Jeg forstår ikke helt hva som du syns er problemet i dag.

Er du ikke enig i at i dag må både mann og kvinne jobbe? Slik er det. Det fører i tillegg til at begge må gjøre husarbeid. Jeg ser ikke noe problem med dette. Jeg synes sammarbeid er flott og at det ikke burde være noen grenser mellom mannen og kvinnen, som jeg tror fører til at en av partene (eller begge) føler seg urettferdig behandlet. 

Jeg synes du irriterer deg for ingenting. Er det måten folk kler seg på? Jeg synes alle burde få gjøre akkurat som de sjøl ønsker eg når det kommer til individuelle tema som dette. Og det burde alle tåle.

Gå til kommentaren

Har jeg ikke bruk for å lære bokmål?

Publisert nesten 11 år siden

Hei. Eg synes det er dumt at så mange ikke ønsker å lære nynorsk. For uansett hvordan en snur og vender på det, så er det jo nynorsk du snakker om i ditt innlegg, ikke bokmål.

Mitt sidemål er bokmål. Siden så mange mener at jeg ikke har behov for tilstrekkelig skriveopplæring i mitt sidemål, så har vel ingen noen ting imot at jeg kun benytter nynorsk uansett hvilket arbeid jeg ville komme til å ende opp med.

Slik er ikke Norge. Om du jobber i kommunen skal du svare folket på den målformen de selv bruker, altså må dem som jobber i kommunen kunne begge språk. TV-kanaler ønsker for det meste at filmer skal bli tekstet på bokmål, og de fleste utenlandske bøker skal bli omsatt til bokmål. Så lenge eg ikke fritt kan bruke språket mitt, uten at nynorsk blir diskriminert, trenger eg å lære bokmål.

Norge har to skriftspråk, som er likestilte og arbeidslivet forventer at arbeidstakerer skal kunne begge språkene.

Og det er jo det skolen er til for, å gi elevene nok kunnskap til å kunne fungere i arbeidslivet. Ingen kan vite helt sikkert, i alle fall ikke som barn, hva de vil ende opp med å jobbe med.

Hvis Einar Smørdal sier jeg ikke har bruk for å lære bokmål, så tar han feil.

Gå til kommentaren

Vanskelig tema du tar opp.

Publisert nesten 11 år siden

 

Du skriver et fint og veldig gjennomtenkt innlegg:)

I de tidlige embryofasene, har ikke den flercellede organismen noen hjerne, tanker, meninger eller ønsker. Organismen har ingen sanseceller og kan ikke oppfatte verden på noen måte. Slik oppfatter jeg dette, men jeg kan ikke si når i svangerskapet fosteret får disse egenskapene.

Jeg mener at abort blir utført altfor ofte, og at det i dag blir sett på som altfor enkelt for altfor mange.

Jeg mener på den andre siden ikke at provosert abort tidlig i svangerskapet er drap. I veldig mange tilfeller er det for det beste at cellene ikke får utvikle seg til å bli et tenkende vesen, men jeg er ikke helt sikkert. Det er veldig vanskelig å bestemme når et menneske har en sjel, om det i det hele tatt har en, og jeg syns at noen ganger må vi i førstegang ta hensyn til de menneskene som står og lever rett fremfor oss og som på ingen måte har mulighet til å ta vare på et barn, det kan være alvorlig syke, voldtekstofre eller barn for eksempel. 

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Guds fravær
av
Geir Tryggve Hellemo
16 dager siden / 1202 visninger
Ja vel, gamlis
av
Heidi Terese Vangen
22 dager siden / 1201 visninger
Det vi ikke ser
av
Magne Nylenna
8 dager siden / 844 visninger
Hjemmesentrert kirke
av
Joanna Bjerga
4 dager siden / 800 visninger
Biskop Byfugliens merkelige avskjedsreplikk
av
Roald Iversen
rundt 2 måneder siden / 619 visninger
Humanismens hellige skrifter
av
Didrik Søderlind
nesten 2 år siden / 577 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere