randi bergan

Alder: 58
  RSS

Om randi

Katolikk.Interessert i debatt og syns det er gøy å følge med på diskusjonene her på VD. Intensivsykepleier.

Følgere

Publisert over 6 år siden

Sølvi Sveen. Egentlig vet jeg ikke hvorfor jeg tør å skrive mer her,eller gidder. Jeg fant et TV program støtende og kalte det søppel. Ja desverre var det gull for deg. Da står du selvfølgelig i din rett til å gi meg tilbake så det svir. Men er der ikke litt forskjell på å kalle et tv program for søppel, det har ikke noe med deg personlig å gøre, og å trekke setninger ut av sammenhengen og skrive spydige kommentarer, det går på meg som person. Ja du har en stor begavelse når det gjelder å ta igjen.

Så var det sagt. Forresten kan de gjerne sende programmer om misjonæren, det har vært mange fine sånne.

Jeg ser også at nyhetsopplesere har regler somikke er i underholdningsbransjen. Men likevel er der noe inii meg som reagerer på atNRK ikke lytter mer på de som gir beskjed om at programmer er støtende. Derfor syns jeg man har rett til å sammenligne.

Jeg kjenner nettopp på dette at det som skulle være et debattforum for verdiene våre blir: ikke konkurranse i kunstløp, men å være tøffest mulig og helst drite ut de som ikke mener det samme som meg. Og det fridster ikke å fortsette. Det er debatt og ikke dialog,men det kunne være litt ok å slippe å se at det man skriver blir vrengt på. Syns rett og slett noen er ondskapsfulle,jeg.

Dere som har glede av det får fortsette å debattere. Takk for meg.

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden

ok

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden

så fint at vi kan si vår mening det er jo vitsen med denne siden. Men det er typisk at man får benevnelsen moralist. Det syns jeg er urettferdig. Men hvordan skal vi lære våre unge å sette grenser når tv budskapet er "har du lyst har du lov", eller alt skal prøves, og helst vises fram i fleisen på tv-seerne. Ja det mener jeg så gammeldags og trangsynt er jeg. Le gjerne av meg og heng det ut. Jeg mener så uansett.

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden

Det handler om at respekten ikke går begge veier. De som leser nyheter skal være nøytrale. Det er greitt. Ognår der kom klage på kors ble dette fjernet. Men hvorfor blir ikke de hørt som syns det er forkastelig med fyllesex på TV? Hvorfor er det ikke forståelse for at det er ødeleggende eller ikke burde være tillatt? Hvem kan kontrollere hvilken aldersgruppe som ser? Hvorfor er det ikke tatt hensyn til verdinøytralitet i disse programmene? Alle er ikke for fri sex............. 

Gå til kommentaren

Publisert over 6 år siden

nettopp!!!!!!!!!!! 100% støttes. Det kan virke som samfunnet mener kristendommen er skadelige greier,mens fri sex er sunt og ingen hemninger skal være til hinder der. Tramper på kristne moralske verdier og krenker mange ,du treffer spikeren midt på hodet.

Greitt at nyhetsopplesere skal være nøytrale og at man skal respektere denne nøytraliteten i forhold til religiøse og politiske symboler. Men sett i forhold til annen søppel som serveres på TV så er det vanskelig å forstå balansen mellom det som passer seg og hva som kan provosere.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Visjon Norge som «Guds forrådshus»?
av
Cecilie Erland
14 dager siden / 1861 visninger
Tilbake til humanismen
av
Hans Anton Grønskag
6 måneder siden / 1722 visninger
Å bli forma til eit kristent liv
av
Hallvard Jørgensen
12 dager siden / 1699 visninger
Hvorfor jeg er kristen
av
Geir Tryggve Hellemo
rundt 1 måned siden / 1064 visninger
Lengselen etter det evige hjem
av
Heidi Terese Vangen
5 dager siden / 994 visninger
Rusreformen som gjør vondt verre
av
Constance Thuv
8 dager siden / 869 visninger
Prestekallet kommer innenfra
av
Maryam Trine Skogen
19 dager siden / 848 visninger
Hva Ari Behn åpenbart gikk glipp av
av
Leif Knutsen
rundt 2 måneder siden / 771 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere