Rolf Kenneth Myhre

Alder: 5
  RSS

Om Rolf Kenneth

Forskerforfatter innen:
1) Bevissthetsparadigmet (at bevisstheten er tilværelsens primære dimensjon),
2) ET/UFO-relaterte emner,
3) Det britisk-amerikanske oligarkiets påvirkning av verdenshistorien siden 1815.
*********************************************************
HomePage: http://www.rolfkenneth.no/index.html

Følgere

Er sionismen jødenes verste fiende?

Publisert 6 dager siden - 774 visninger

Avi Shlaims 12 år gamle kronikk fra 2005, “Why Zionism today is the real enemy of the Jews (The Electronic Intifada) har fått mye internasjonal oppmerksomhet, men ikke i Norge. Schlaim argumenterer for at den politiske høyrefløy-sionismen er årsak til det nye jødehatet («antisemittismen») i Vesten, selv om noen riktignok bruker antisionisme som et respektabelt skjold for å skjule en foraktelig jødefobi. Hvor mye av dagens eksplisitte jødehat er egentlig bare en ukorrekt generalisering av antisionisme? Schlaim avslutter kronikken slik:

«Israel’s image today is negative not because it is a Jewish state but because it habitually transgresses the norms of acceptable international behavior. Indeed, Israel is increasingly perceived as a rogue state, as an international pariah, and as a threat to world peace. This perception of Israel is a major factor in the recent resurgence of anti-Semitism in Europe and in the rest of the world. In this sense, Zionism today is the real enemy of the Jews.”

Gå til innlegget

Norge inn i Shanghai Cooperation Organisation?

Publisert rundt 2 måneder siden - 498 visninger

Er Norge tjent med sitt medlemsskap i sine valgte allianser?

Hvordan ville det bli bedre, og verre, for Norge og nordmenn dersom vi:

 

1) meldte oss ut av NATO og inn i Shanghai Cooperation Organisation?

[https://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation]

 

2) meldte oss ut av Det internasjonale pengefondet og Verdensbanken og inn i New Development Bank?

[https://en.wikipedia.org/wiki/New_Development_Bank]

 

Med «bedre» og «verre» tenker jeg på etikk, trygghet, medias grad av kontakt med virkeligheten, folkets virkelighetsbilde, økonomi, osv.

Gå til innlegget

Hvorfor jeg ikke gidder å stemme på noe parti

Publisert 3 måneder siden - 226 visninger

Samtlige norske partier er så ekstremt konforme overfor det verdensbildet som skapes av US Oligarchy og CIA, at jeg hopper av den karusellen.

Teologen og 911-truther David Ray Griffin har kommet ut med en ny bok, "Bush And Cheney: How They Ruined America And The World". Om hvordan US-oligarkiet fullstendig har ødelagt USA og store deler av verden siden 11. september 2001, med begrunnelse i den offisielle versjonen om 9/11.

Da jeg selv skrev et 200-siders bokmanus om 9/11 for ca. ti år siden, var ikke Griffin min favoritt. Han var for forsiktig i noen av sine konklusjoner, og det er han fortsatt. Likevel, for dem som tviler på at 9/11 var en "inside job", er hans forståelse av hva som skjedde mer enn god nok.

Fortellingen om 9/11 utgjør bare 25 % av boken, resten tar for seg alle krigene og løgnene som US-oligarkiet har stått siden da.

Så lenge de norske politikerne og norske media ikke en gang vil diskutere disse emnene, men legger seg flate for de offisielle US/CIA-versjoner om hvordan verden ser og ut fungerer, ser jeg ingen god grunn til å støtte dette mikrofonstativ-apparatet for løgn og galskap, destruksjon og drap, verden over.

Edwars Curtin har for nettstedet GlobalResearch skrevet en fyldig anmeldelse av Griffins bok, HER.

Gå til innlegget

Intelligent Design kontra darwinisme

Publisert 5 måneder siden - 6908 visninger

Darwinismen har innen akademia fortsatt hegemonisk status, til tross for at darwinistene aldri har prøvd å forklare hvordan komplekse biologiske systemer kan ha oppstått på biokjemisk-molekylært nivå. Darwinismen kan forklare mikroevolusjon (variasjon innen en art), men har aldri prøvd en gang å forklare megaevolusjon (dannelsen av nye rekker og klasser) på et molekylært nivå. Intelligent design er det eneste tilfredsstillende svaret, men gir riktignok materialister og naturalister et ekstremt metafysisk ubehag.

Darwinistene fikk elektrosjokk etter deres tornerosesøvn i 140 år, da Intelligent Design-bevegelsen plutselig sprang til live i USA gjennom hovedsakelig fire personer:

 

• Michael Behe (PhD i biokjemi), som med boken «Darwin's Black Box: The Biochemical Challenge to Evolution” (1996) etablerte begrepet “Irreducible complexity” (IR). IR-begrepet dekker biologiske systemer som umulig kan ha blitt dannet gjennom darwinistisk gradualisme, dvs. en sekvens av svært mange og svært små endringer som til slutt resulterer i en funksjon som gir en overlevelsesfordel. Mange biologiske systemer resulterer først i funksjonalitet etter at de er fullt ferdig utviklet; gradvis akkumulering av småendringer kan ikke forklare disse disse systemenes dannelse.

• William A. Dembski (PhD både i matematikk og i filosofi), som med boken «The Design Inference: Eliminating Chance through Small Probabilities” (1998) etablerte en formalisert prosedyre («Spesifisert kompleksitet»-prosedyren) for å identifisere hvorvidt noe er resultat av Intelligent design, Nødvendighet og/eller Tilfeldighet. Dembski ga en popularisert presentasjon av SK-prosedyren i boken «The Design Revolution" (2004). Jeg vil hevde at dybden og betydningen av denne prosedyren en dag vil ble anerkjent på høyde med Einsteins E= mc2.

• Jonathan Wells (PhD i molekylær og cellulær biologi, samt PhD i religiøse studier), som med boken “Icons of Evolution” (2002) viste at ti av de aller mest kjente og kjære “ikonene” som støtter darwinismen, og som er å finne i alle lærebøker om evolusjonsbiologi, var forfalskninger, forvrengninger og overdrivelser av evidensen.

• Stephen C. Meyer (PhD i vitenskapshistorie og -teori), nå leder for «Center for Science and Culture» ved «Discovery Institute», som har skrevet de to bøkene «Signature in the Cell» (2009) og «Darwin's Doubt: The Explosive Origin of Animal Life» (2013).


Dokumentarfilmen "Unlocking the Mystery of Life" (2003) anbefales, den presenterer ID-bevegelsens historie og deres argumenter. Filmen er lagt ut på YouTube (her). ID-bevegelsen i USA begynte med et møte mellom forskere og filosofer i 1993 i Pajara Dunes, California.

 

Darwinistenes tornerose-søvn besto av flere komponenter:

1) Gjennom deres «metodologiske naturalisme» hadde de skapt sin egen scientisme-festning i form av «metafysisk naturalisme».

2) Darwinistene hadde fullstendig ignorert hvilken utfordring de uhyre komplekse biokjemiske prosesser, mikrobiologiske strukturer og molekylære motorer byr på når deres opphav skal forklares gjennom darwinistisk gradualisme. Det virket som om darwinistene hadde beholdt 1800-tallets naive oppfatninger om celler og proteiner som særdeles enkle byggeklosser. Som Behe provokatorisk har uttalt siden 1990-tallet: Selv en enkel musefelle overgår hva Nødvendighet og Tilfeldighet kan skape. En musefelle har ikke 30 %, 60 % eller 90 % funksjonalitet dersom den bare er 30 %, 60 % eller 90 % ferdig bygd. Den må være 100 % ferdig bygd og satt opp, før den kan bli funksjonell. Hvor mye mer komplisert er ikke proteinet og cellen i forhold til en musefelle?

Gå til innlegget

Lesetips

Ateistens bekjennelser
av
Trond Skaftnesmo
11 dager siden / 6331 visninger
295 kommentarer
Er Noahs Gud vår Gud?
av
Sofie Braut
14 dager siden / 6762 visninger
193 kommentarer
Å være snill
av
Åste Dokka
19 dager siden / 2203 visninger
2 kommentarer
Det skamfulle samfunnet
av
Erling Rimehaug
22 dager siden / 3554 visninger
5 kommentarer
Se og bli sett
av
Asbjørn Gabrielsen
29 dager siden / 475 visninger
0 kommentarer
Sjenanse og verdighet
av
Ingrid Nyhus
rundt 1 måned siden / 3533 visninger
1 kommentarer
Jeg kunne vært mirakelpredikant
av
Levi Fragell
rundt 1 måned siden / 7995 visninger
225 kommentarer
Mektig martyr
av
Åshild Mathisen
rundt 1 måned siden / 2661 visninger
5 kommentarer
Les flere

Siste innlegg

De håndplukkede menn
av
Berit Aalborg
rundt 3 timer siden / 125 visninger
0 kommentarer
Midtøstens nye urokråke
av
Erling Rimehaug
rundt 18 timer siden / 470 visninger
3 kommentarer
Tillkomme Ditt Rike
av
Anders Ekström
rundt 19 timer siden / 60 visninger
0 kommentarer
#metoo
av
Tove S. J Magnussen
rundt 19 timer siden / 167 visninger
0 kommentarer
Spor i ørkensanda
av
Kjell A. Nyhus
rundt 22 timer siden / 285 visninger
5 kommentarer
av
Audun Wold
1 dag siden / 84 visninger
1 kommentarer
Les flere

Siste kommentarer

Magnus Leirgulen kommenterte på
Spor i ørkensanda
3 minutter siden / 285 visninger
Søren Ferling kommenterte på
Arroganse om oktoberbarna
22 minutter siden / 4549 visninger
Bjørn Erik Fjerdingen kommenterte på
Spor i ørkensanda
30 minutter siden / 285 visninger
Dag Løkke kommenterte på
Spor i ørkensanda
rundt 1 time siden / 285 visninger
Rune Holt kommenterte på
Arroganse om oktoberbarna
rundt 1 time siden / 4549 visninger
Tom Arne Møllerbråten kommenterte på
Tvilsom type
rundt 1 time siden / 1475 visninger
Magnus Leirgulen kommenterte på
Spor i ørkensanda
rundt 2 timer siden / 285 visninger
Søren Ferling kommenterte på
Arroganse om oktoberbarna
rundt 2 timer siden / 4549 visninger
Kjell G. Kristensen kommenterte på
Tvilsom type
rundt 2 timer siden / 1475 visninger
Greta Aune Jotun kommenterte på
Nøff said
rundt 2 timer siden / 884 visninger
Søren Ferling kommenterte på
Arroganse om oktoberbarna
rundt 2 timer siden / 4549 visninger
Audun Wold kommenterte på
Nøff said
rundt 2 timer siden / 884 visninger
Les flere