Petter Kvinlaug

Alder: 53
  RSS

Om Petter

.

Følgere

Hva er det med FN?

Publisert rundt 8 timer siden - 124 visninger

Onsdag 19. april ble Saudi-Arabia valgt til medlem i FNs kvinnekommisjon av FNs økonomiske og sosiale råd (ECOSOC) for perioden 2018 til 2022

Skal en sette en katt til å passe på musenes rettigheter?

Norge vil ikke si hva de stemte. Det ligger sikkert noe taktikk i dette. Det kalles diplomati. Dermed åpenbares diplomatets udugelighet for enhver!

Man innfører en udugelig løsning, for å ha et lønnlig håp om å få flertall for en annen udugelig løsning på et annet område, på "demokratisk" vis.

Dette viser hvor udugelig FN er. Det er bare et enormt pengesluk som ikke gagner noen, bortsett fra de som jobber der....

Jeg skal sjekke om det er noen stilling ledig :-)

Gå til innlegget

Jens Christian Hauge

Publisert 6 dager siden - 428 visninger

Jeg så en dokumentar i dag om Jens Christian Hauge.

Du han se den her:

https://tv.nrk.no/serie/nasjonens-skygge/KMTE30002109/sesong-1/episode-1#

Programmet heter "Nasjonens Skygge". Jeg har bare sett første episode.

Men utgangspunktet var suspekt. De ville undersøke om medaljen hadde noen bakside. Jeg ble med en gang mistenksom, og fikk alle mine fordommer bekreftet.

Ingen mennesker er perfekte. Jeg kjenner til historier fra mange kjente politikere og kjendiser i Norge som ikke egner seg på trykk. Jeg har selv vært vitne til noen få av dem.

Nå har NRK bestemt seg for at de skal henge ut Jens Christian Hauge. Hvorfor gjør de det?

Svaret er enkelt. Han solgte tungtvann til Israel. Slikt skal ikke gå ustraffet hen i dagens politisk korrekte samfunn.

De nevner noen tørre fakta, at han var sjef for Milorg, og gjorde det bra. Så begynner de å snakke om utenomekteskapelige forhold og bla bla bla bla, akkurat som det skulle være noe spesielt for en politiker?

NRK er ute etter å sverte alle som har vært israelvenner. Den neste de tar tak i er Håkon Lie. Intensjonen er så tydelig at det renner. Jeg er flau på NRK's vegne.

 

Gå til innlegget

Noen tanker om økonomi

Publisert 7 dager siden - 105 visninger

Hva er viktig for at en økonomi skal fungere. Hvilke kriterier må til?

Jeg så et program om Robert Reich. Han var arbeidsminister under Bill Clinton. Den gang gikk USA sitt statsbudsjett i overskudd. Visste du det! Du kan se det her:

https://tv.nrk.no/program/KOID25007215/oekonomi-i-ubalanse

Han sa at vi trenger en sterk middelkasse, for de bruker penger. Derfor må vi ha sterke fagforeninger, slik at de kan beholde sin kjøpekraft. Kjøpekraften har ikke steget hos middelklassen i USA siden 70 tallet. Derfor går økonomien nedover.

For at økonomien skal fungere, må penger komme i sirkulasjon. Det som skjer nå, er at penger akkumulerer seg, hos de rikeste.

Jeg har hatt mange førstehjelpskurs, både i militæret og offshore. Den gjennomgående melodien var at du må få sirkulasjonen i gang så fort som mulig. Hvis ikke, dør pasienten!

Slik er det også med økonomien. Det at penger hoper seg opp, blir som en blodpropp, og det er dødelig. Jeg la merke til dette i Afrika. Korrupsjon kan "smøre" økonomien. Den er ikke bare negativ. Problemet er at korrupsjonen blir større jo høyere du kommer opp i hierakiet, og pengene stopper opp der. Det er mange folk på toppen som har så mye penger, at de vet ikke hva de skal gjøre med dem. De blir syltet bort som kontanter, eller i utenlandske banker. Dermed stopper økonomien opp, og det er befolkningen som lider.

Poenget er altså pengesirkulasjon. Dermed kan jeg være enig i politikk både fra høyresiden og venstresiden. De rike må skattlegges, heter det. Det er jeg enig i, men hvem er rike? Hvis du etter noen år med lav inntekt, eller ingen inntekt, plutselig tjener veldig mye, er du rik og skal skattlegges 50%. Er det rettferdig? Hvis du arver en familie-eiendom er det noen som ikke kan sitte med den, fordi de har ikke råd til å betale eiendomsskatt. Så da må du selge arvesølvet. Det må vel da være bedre at alle som tjener mer enn 200.000 i året, betaler 20% skatt. Da ville vi fått inn mye mer, og penger ville komme i sirkulasjon.

Trygd er også en bra ting. Da får de som trenger det penger, og de kommer i sirkulasjon. En skal imidlertid ikke være blind for at mange flyktinger (og kriminelle som vi så i en dokumentar) sender penger hjem. For noen land snakker vi om milliarder. Disse går da ut av sirkulasjon, og er helt bortkastet

Hvis noen kjøper et hus, sylter de egentlig ned penger, men alle må jo ha et sted å bo. Så er det noen som spekulerer i eiendomsmarkedet og kjøper mange hus som de leier ut. Burde det ikke være slik at du ikke betaler eiendomsskatt for det første huset du kjøper, men betaler eiendomsskatt for de neste?

Burde det ikke være samme skatt på kapitalinntekt som på arbeidsinntekt?

Bare tenk deg litt om. De tiltakene som setter penger i sirkulasjon, øker velferden for alle!

I Oslo er jo dette blitt en katastrofe. Boligprisene er blitt altfor høye, og penger blir syltet ned. Det er ikke noe skapende i økte boligpriser. Det er bare en boble. Hva er løsningen?

Oslo er jo 90% skog. Bygg flere boliger. Da vil boligprisene gå ned.

Tenk sirkulasjon! Med en gang vi sylter penger ned i aksjemarkedet, boligmarkedet, utenlandske banker og andre ting, går økonomien ned.

Vi i Norge har jo hatt oljen. Det var lurt å lage oljefondet, ellers ville økonomien kunne blitt overopphetet. Spørsmålet er jo om det er på tide å slippe opp litt. Det er ikke regjeringen som skaper arbeidsplasser, det er folk flest. De trenger bare den nødvendige sirkulasjon av penger for å kunne få det til.

 

 

 

 

 

Gå til innlegget

Tro er en gave

Publisert 19 dager siden - 1430 visninger

Det er ikke noe du kan tvinge deg til, det er noe du får, en gave, hvis du stiller deg åpen for det.

Alle som tror, og blir frelst, får også nådegaver, alt etter slik Gud bestemmer. Gud angrer ikke sine nådegaver. De som har fått sine gaver, vil alltid beholde dem. Det er som om du fikk fine gaver av din onkel, for 20 år siden. Han vil neppe komme å kreve dem tilbake i dag, selv om du skulle bli uvenner med ham.

Derfor kan vi se, at mennesker som ikke tror lenger, kan tale i tunger, helbrede folk og tale profetisk, bare for å nevne noe. Jesus advarte mot dette og her går mange seg vill i dag.

Så kan en spør seg - hvor er de i dag som har gaven til å prøve ånder, er de helt borte? Nei, de er ikke det, men med en gang de stikker hodet fram, blir de sablet ned. På hvilket kriterie?

Så langt jeg kan se er bedømmelseskriteriet humanisme. Alt som ikke er i overenstemmelse med den blir dømt nord og ned av et, nesten, samlet pressekorps.

Kunnskapen om den åndelige verden er svært liten i vårt samfunn. Vi er blitt tatt over av materealisme. Derfor ønsker vi velkommen de dårlige krefter, men sannheten - og de gode kreftene blir forkastet.

Sannheten blir kastet til jorden i de siste dager. Det var det Jesus sa, og vi ser det tydelig! Løgnen tar overhånd og forfører mange. Dette ligger på et så dypt grunnleggende plan i samfunnet, at det er som å bli overkjørt av en dampveivals.

Hvis ikke du har troen på plass, overlever du aldri den løgnpropaganda som vi ser!

Folk skal rope fred, fred og ingen fare. Plutselig kommer ulykken over dem.

Gå til innlegget

Anniken Huitfeldt

Publisert 20 dager siden - 502 visninger

På dagsnytt 18 i dag uttalte Anniken Huidtfeldt at Arbeiderpartiet er det største kristne partiet i Norge. Hva skal vi med KrF da?

Diskusjonen omhandlet at hun vil fjerne K-en i KRLE faget for å bygge ned religionsmotsetninger.

Slik jeg kan se det, er dette en dårlig skjult agenda. Jeg mener at hun lyver når hun sier at Arbeiderpartiet er det største kristne partiet i Norge. Hvor tar hun det fra?

Er det noe i formålsparagrafen til Arbeiderpartiet jeg har gått glipp av?

Hva mener dere!

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Marius Timmann Mjaaland kommenterte på
Når professorer tåkelegger
rundt 3 timer siden / 345 visninger
Georg Bye-Pedersen kommenterte på
"Den muslimske fare"?
rundt 3 timer siden / 652 visninger
Marius Timmann Mjaaland kommenterte på
Obskure kameraer og sviktende bevis
rundt 3 timer siden / 156 visninger
Øyvind A. Jørgensen kommenterte på
Djevelen er global
rundt 3 timer siden / 313 visninger
Ben Økland kommenterte på
"Den muslimske fare"?
rundt 4 timer siden / 652 visninger
Njål Kristiansen kommenterte på
Hva er det med FN?
rundt 4 timer siden / 124 visninger
Ragnhild Kimo kommenterte på
Nådens anstøt
rundt 4 timer siden / 4061 visninger
Torbjørn Greipsland kommenterte på
Obskure kameraer og sviktende bevis
rundt 4 timer siden / 156 visninger
Dag Løkke kommenterte på
Nådens anstøt
rundt 4 timer siden / 4061 visninger
Torbjørn Greipsland kommenterte på
Obskure kameraer og sviktende bevis
rundt 4 timer siden / 156 visninger
Georg Bye-Pedersen kommenterte på
Om snik-islamiseringen av den kristne verden, før og nå.
rundt 4 timer siden / 656 visninger
Roald Øye kommenterte på
Om snik-islamiseringen av den kristne verden, før og nå.
rundt 4 timer siden / 656 visninger
Les flere