Jan-Aage Torp

Alder: 62
  RSS

Om Jan-Aage

Jeg er pastor i Oslokirken (http://www.oslokirken.no/), formann for Kristen Koalisjon Norge (http://kristenkoalisjon.no/) og president for European Apostolic Leaders (http://europeanapostolicleaders.eu). Kvitringer finner man her: http://twitter.com/janaagetorp1. Facebook side: http://facebook.com/janaagetorp1

Følgere

Irrelevant hva jeg mener - men Vårt Land!

Publisert over 1 år siden

Det er irrelevant hva jeg mener. For meg har Vårt Land utviklet seg til å være en ikke-arena. Den årelange, konsekvente ensidigheten har skapt dyp mistillit hos meg, og mange likesinnede.

Men det relevante er hva Vårt Land mener fremover. Det kan bety positive forandringer - over tid.

Gå til kommentaren

En blid og seierstroende gladkristen

Publisert over 1 år siden

Det vil være gledelig om Vårt Land over tid fastholder de sunne ord som uttrykkes i denne lederartikkelen. Å gjenvinne tilliten blant engasjerte kristne er ikke umulig. Vi er lei av møkka som er blitt gravd frem - og «skapt». Vårt Land gjør klokt i å bygge allianser med konstruktive kristne først og fremst, ikke de ekstreme anti-kristelige. 

Evangeliet er om å få en ny sjanse! Lykke til, Vårt Land!

Vennlig hilsen, 

En blid og seierstroende gladkristen

Gå til kommentaren

Takk og lov!

Publisert nesten 3 år siden
Så får  andre  mene  hva  de  vil,  men  jeg trenger  ikke  å   forklare dette  med  noe  annet  enn  at  det  var  Jesus  , som i sin nåde, og  ikke på  grunn  av  meg  selv eller  min  styrkegrad  av tro,  som  gjorde  dette.

Takk for et hjertegodt og ærlig vitnesbyrd, Per Magne!

Gå til kommentaren

Kunnskap, vilje - og lær av BBC & Co!

Publisert nesten 4 år siden
Vårt Land

Takk for offisielt svar fra Vårt Land!

1. Selve PFU-saken vil jeg omtale snart.

2. Tvert imot fastslår Vårt Lands egen reporter den 4.juni at det aldri var noe grunnlag for barnevernets omsorgsovertagelse. Journalist Tove Bø skrev dermed på lørdag hva jeg har sagt og skrevet entydig siden den 7.juni, men VL har ikke villet høre og gjengi synspunktene. 

3. Det ekstremt kritikkverdige er at Trygve Jordheim i sin kommentar den 31.mai forsvarte blindt barnevernet og viste verken kunnskap eller vilje til å bedrive systemkritikk der det var blitt begått overgrep mot en familie, etter familiens egen oppfatning. Jordheim henviste isteden til sin egen kunnskap, som det i dette tilfellet er grunn til å betvile. VL har tatt parti med et maktsystem, og Naustdal-barna som selv protesterte hele tiden iherdig mot "omsorgsovertagelsen", er blitt skadelidende. Hvor er den våkne og kritiske avisen Vårt Land? Her her VL sviktet grovt ved sin ensidighet.

4. Jeg kjenner saken meget inngående fra begge sider, Du kan spare deg slitet med å gruble på dette, Jordheim. Hvis din grubling var reell, ville VL enkelt fått et intervju med meg om saken. Mitt anliggende har entydig vært å få barna hjem til mamma og pappa, ikke å forsvare "oppdragervold".

5. Jeg tror at Naustdal-saken viser med all tydelighet at VL mangler både kunnskap og vilje til å gjøre en troverdig journalistisk innsats i en slik sak. Lær av BBC, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende m.fl  Ennå er det håp.

Gå til kommentaren

Konstruktivt

Publisert nesten 4 år siden
Magnus Husøy – gå til den siterte teksten.
svar

Deilig med en konstruktiv kommentar, uten forsøk på avsporing, Husøy. Takk! Ennå er det håp. Avgjørende spørsmål!
Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Ja vi elsker alle i dette landet
av
Jarle Mong
3 dager siden / 2235 visninger
Mel gir stabilitet
av
Ingrid Vik
25 dager siden / 1867 visninger
Den norske kirke og pornografi
av
Marthe Kristine Østerud Primstad
rundt 1 måned siden / 1191 visninger
Hvem skal bli født?
av
Paul Leer-Salvesen
6 dager siden / 890 visninger
Livet er ferskvare
av
Magne Nylenna
rundt 1 måned siden / 831 visninger
Mor eller menneske?
av
Liv Osnes Dalbakken
27 dager siden / 670 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere