Øystein Bjaanes Lemvik

Alder: 42
  RSS

Om Øystein Bjaanes

Lett hissig besserwisser. Believe me, I know!

Følgere

Publisert rundt 2 år siden
J.K. Baltzersen – gå til den siterte teksten.
er det ikke lovende i så måte at Zeiner-Henriksen nettopp bruker et så negativt ladet og belastet ord som klimafornekter.

Siterer deg fra innlegget, og ser at du  ikke helt er klar over hvor mye du antyder. 

Merker meg og at du ikke begrunner det ut fra annet enn deg selv, og kan derfor ikke konkludere med annet enn at du ser en link selv, og ikke liker linken. Men vær for fremtiden varsom med å kaste ut denne typen assosiasjoner du selv gjør. 

Om du synes "klimafornekter" er belastende, og mener at det er en for upresis forkortelse av "dem som ser bort fra den ganske overveldende evidensen av graden av oppvarming som en dobling av CO2 legger opp til, eller som mener at den ligger helt definert i nedre grense av usikkerhetsspennet av hva normalvitenskapen antyder", kan du ha rett i det - men presisjonen kommer med merkostnaden av å være uleselig og lite informativ. 


Gå til kommentaren

Publisert rundt 2 år siden

Det er mye som kan diskuteres her, men jeg begrenser meg i utgangspunktet til en ting:

Jeg vil gjerne ha dokumentasjon - fra annet enn "skeptikerhold" - på at ordet "fornekter" henviser til Holocaust-fornektelse. 

Om ikke dette kan fremlegges, er påstanden, og den relativt betydelige plassen som brukes på å problematisere bruken av dette, å anse som hitling fra Balterzen. Det er i så fall ufin debattskikk, og burde tas avstand fra.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 2 år siden

Merker meg at Leo unngår å kommentere innhold, og kommer med anklager om personkarakteristikker. 

Beklager, Leo, jeg kommer ikke til å følge deg dit nå. Du har forsøkt å følge opp egen påstand, men har kun så langt vist at du ikke forstår mine innlegg. Sarkasme besvarer ikke det.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 2 år siden

For øvrig kommenterte jeg de 30 000 forskerne dine kort her en gang, i debatt med deg. Antar at du ikke tok poenget der, men jeg hørte aldri mer fra deg om det.

Har utdypet det, med kilde og diverse, her. Før debatten med Leo, om det skulle være av betydning for noen.

Gå til kommentaren

Publisert rundt 2 år siden

Det er ganske skremmende hvor dårlig du leser meg. 

For all del, du skriver mye. Men mine innlegg, som jeg bevisst holder korte, klarer du igjen og igjen å misforstå. Det er rett og slett - for å gjenta meg selv  - skremmende.  

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere