Mona Ekenes

Alder:
  RSS

Om Mona

Følgere

Takk til Sylvi, Erna og Siv m.fl. ......

Publisert 9 måneder siden - 2930 visninger

Takk til Sylvi, Erna og Siv m.fl. som har bidratt til det som er til gagn for befolkningen og landet.Forstår at det har vært spesielt vanskelig å sitte i nåværende regjering, for å få gjennomslag for deres valgløfter. Til tross for meget sterk motstand, har dere klart å få gjennomslag for viktige valgløfter som ført landet i en bedre retning enn forrige regjering. Selv om en ikke er enig i ett og alt.

Takk Erna for at du valgte å stå på rett side mot de massive angrepene mot Sylvi, det er mange meget takknemlig for og medfører økt respekt. For mange av oss vet at det har sin pris, som samtidig belønnes med aktelse av dem som verdsetter slikt. Du taklet dette på en så fin måte at det blir verdsatt som et godt eksempel til etterfølgelse, til tross for på andre felt en ikke er enig med deg  (også sterkt uenig i noe) i ett og alt. 

Du og ditt mannskap har tross alt ført landet i en bedre retning, også for befolkningen; ikke alle men x-antall forstår seg på slikt og verdsetter det.

Det blåser betydelig sterkere på toppene enn mannen i gata kan forstå, derfor er det viktig at dere i regjeringen også får positive tilbakemeldinger. På alt som er til gagn for folket og landet, som dere har fått mandat av velgerne til å forvalte ut fra deres valgløfter.

X-antall av oss som har forstått at vi må hente nyheter fra andre enn mainstream mediene, for å få et bedre inntrykk av hva som virkelig skjer nasjonalt og internasjonalt. Vet å verdsette slike nyhetsformidlere også, uansett sterkt urettferdig stempling fra en velkjent politisk ideologisk side. Vi som også vet å verdsette ytringsfrihet og fri nyhetsformidling som våger å formidle det som virkelig skjer uten sterke politisk ideologiske filtre. Det er også til gagn for dere i nåværende regjering, for hadde ikke disse nyhetsformidlerne eksistert; hadde vi som bruker disse ikke visst om hva dere har å hanskes med eller hva dere gjør som er til gagn. For det er ikke alle som bruker facebook eller twitter, er blant dem som aldri har brukt disse.

Alle som er demokratisk anlagt, forstår samtidig hva som er ekstremt politisk ideologisk, uansett hva slike benevner seg som. Slik sett har benevnelsen av slike lite å si (selv om det i seg selv er avslørende nok), men det er hva de sier og gjør som er det avgjørende. Årsaken er en massiv utvanning av begrepene fra et velkjent politisk ideologisk hold for å stemple folk og politisk opposisjon.

Det oppfattes som totalt udemokratisk å fjerne Frp fra regjeringsposisjon, når velgerne selv har gitt dem mandat til å være der. Det gjelder tidligere "samarbeidspartnere" (som x-antall fra grassrota oppfattes som det motsatte), også den politisk ideologiske opposisjonen.

Normale nordmenn er utrustet med en rettferdighetssans og er oppdratt til å mislike urimelig forskjellsbehandling, har også normal toleranse og hjertelag, av samme kaliber som dem som forsvarte landet mot Hitler og nazistene. Noen unntak av disse begikk grove og totalt forkastelige overgrep under og etter krigen, forhold som langt i fra kan forsvares.

Kristendommen og kristne verdier har medført til at Norge ble et godt land å bo i også bidratt til mye bra internasjonalt. Alle som har fått og fortsatt ser det, vet å verdsette dette. Når avkristningen av landet har kommet såpass langt som den har, er det tydelig nok hvordan det preger landet slik det framstår i dag også politisk. Ønsker deg og dine alt som er av det gode.

Takk Sylvi for at du har stått på slik du har, det blir verdsatt av alle som så godt som mulig forstår hva dette krever. Også hvilken belastning dette har hatt for din familie, som også vitner om at du har en flott familie som heller ikke blir glemt men verdsettes. Alle som samtidig verdsetter at du holder Korset høyt i hevd for dets vitnesbyrd skyld, ved å bære det godt synlig i vanskelige situasjoner (som du selv har sagt og forklart). Samlet berører dette hjertet sterkt. Tror også at du har fått både bevarelse, styrke, mot, sindighet og utholdenhet du trenger for å klare å komme igjennom slike usedvanlige sterke stormer oppreist. Vi trenger slike politikere og slike politikere, som vet å verdsette det du har gjort og vil gjøre det som er til gagn for hele befolkningen. Noe som krever bl.a. stort mot og styrke samt integritet i disse tider.

Kunne ha skrevet mye mer, men dette får holde nå. Ønsker også deg og dine alt av det gode.

Takk Siv for også det du har bidratt med for å gjøre det bedre i dette landet, det verdsettes også. Ønsker deg og dine også alt av det gode.

Takk også til alle dere andre i regjeringen og deler av samarbeidspartnerne som har bidratt til at landet har blitt styrt og forvaltet i en bedre retning. For alternativet fra opposisjonens side, gir ingen gode assosiasjoner. Ønsker også dere og deres familier alt av det gode.

Måtte Kristus Jesus se i nåde, barmhjertighet og miskunn til dette landet og folket, selv om det er ufortjent på mange vis. For det er Herren Allhærs Gud som innsetter styresmaktene, når alt kommer til alt.

Gå til innlegget

Sletting av kommentarer o.l.

Publisert over 1 år siden - 2595 visninger

Vil bare gjøre debattdeltagerne oppmerksomme på at om det finnes kun en setning i en kommentar, - som kan medføre at andre kan fristes til å avspore hovedinnlegget, blir kommentaren slettet. Om resten av kommentaren var ok, kunne vel kommentatoren ha fått en mulighet til å sende den  - uten den "besværlige" setningen. Men det var ikke på agendaen til moderator.

Dette skjedde med en kommentar jeg skrev tidligere i dag. Derfor tenk dere godt om at dere ikke skriver en setning som - kan - medføre en avsporing. Det er faktisk sant, utrolig nok.

Jeg har to advarsler igjen før jeg risikerer å bli utestengt i en måned, om dette innlegget er i faresonen får så være. VD er ikke så viktig for meg, at meninger og holdninger dermed underkastes vd.

Mangfoldet krymper på vd, men ikke sammen med ytringsfriheten og definisjonsretten som raust og økende befinner seg tilpasset og til favør for politisk "korrekthet".

Klar for debatt.....så lenge det tillates.

Gå til innlegget

Når Gud taler via folket.

Publisert over 1 år siden - 322 visninger

Når mange nok fra folket taler så kraftig at det sender sjokkbølger globalt, fordi disse som ble ignorert av både politikere og medier, dikterte dem også tvangsforende ultraliberalistisk framfor å lytte til dem. Skjer ikke slikt uten Guds vitende der Gud slik samtidig innsetter nye styresmakter. Om det blir en liten pause fra ultraliberalistisk globallistisk totalitær ideologi eller ikke, vil jo nærmeste framtid og år vise.

Fra eget produsert billedgalleri ikke hentet fra nettet.

                                                                      (Fra eget produsert billedgalleri, ikke tilknyttet internett)

Den globallistiske ideologiske politiske elite med dens storfinanskapitalistiske aktive støttespillere og medier, dikterer hva folk skal mene og tenke som uselvstendige og programmerte roboter.

Det var mange nok amerikanere også innvandrere som hadde fått mer enn nok av politikere og deres politisk "korrekte " medier, som valgte et "pk"-exit. I håp om at en ikke politiker kunne få en brå slutt på den selvtilfredse dekadente eliteiske politiske "korrektheten".

 HC`s utskjelling av Trumps velgermasse under valgkampen av både kvinner og menn, ung som gammel, svarte som hvite og innvandrere, kristne og jøder også noen muslimer og latinamerikanere, rike som fattige, høyt utdannede som lavt utdannede, forties i ettertid. Men her avslørte HC sin arrogante ignoranse for hvorfor så mange amerikanere også innvandrere, hadde fått mer enn nok av politikeres og mediers ignoranse og diktat.

 Urbanistene i California fikk også erfare at folk i utkanten, folk i delvis nedlagte småbyer som tidligere livnærte seg av mangeårig industri også har sin mening og oppfatning som teller i valgsammenheng. Slike som sammen med mange andre medførte at Trump fikk flest valgmenn med stor margin, framfor californiske urbanisters 300 000 stemmers overvekt til HC.

 Blir mange nok fra folket presset for mye og i tillegg når økende fattigdom sender sine mørke skyer; vil de stemme på noen de ellers ikke ville ha stemt på. De hadde i tillegg fått mer enn nok av WallStreet dekadenten. Når politikere og medier framstår som folkets herskere og dikterer dem, misbruker disse sin viktige oppgave som folkets tjenere. Et demokrati er et folkestyre. Ikke et totalitært diktatur, der styresmaktene, storfinansen og medier samarbeider internt som globalt; kun til egen makttotalitære ultraliberalistiske ideologis interesse.

 Derfor kom Brexit og nå "pk"-exit, som sendte kraftige sjokkbølger dypt inn i den globallistiske elitens opparbeidede usedvanlige store hovmod. Det undertrykte folket som fulgte med i tiden og holdt seg oppdatert, ble ikke tilsvarende overrasket eller sjokkert.

 For enkelte er tydeligvis historien en særdeles ubekvem læremester som dyttes lengst mulig utilgjengelig bort.

Antidemokratiske anarkister og radikale venstreekstreme, herjer nå i gatene i flere amerikanske byer. Slik demonstrerer de sin makttotalitære ultraliberale ideologi for hele verden, mens de forlanger HC som president. Hva forteller det om de ultraliberalistiske demokratenes samarbeidende HC og avgående president som har slike totalitære ultraliberalistiske politisk ideologiske støttespillere? Disse som trivdes utmerket under O`s regime.

Reaksjonene i etterkant av valget i USA. Begynnelsen på slutten?

Kommentar #3.

"Bøy deg, eller ta konsekvensene!" Den sekulære, moralske revolusjonen over vesten blir stadig mer og mer totalitær og vil ikke gi seg før alle har bøyd kne."

Dette gjelder ikke bare undergravningen av den kristne religion , det gjelder alle spørsmål hvor de "liberale" driver åpenbar , utilslørt og organisert knebling og svertekampanjer.

Dette har fullstendig tatt overhånd og hører ikke hjemme i et demokratisk samfunn.

http://www.verdidebatt.no/categories/1044/threads/11667473

En påminnelse om O`s. og HC`s utenrikspolitikk i Øst Europa:

Er vi blinde?

Publisert over 2 år siden av Jahn Otto Johansen.

De nasjonalistiske krefter som er kommet til makten i Ukraina og de enda mer ekstreme som presser på, representerer holdninger som burde skremme oss alle.

 http://www.verdidebatt.no/categories/10/threads/11482762?page=1

 Borgerkrigenes USA.

   Selv om det har vært kjent i årevis,ingen offisiell norsk avis har brakt på det rene at 40-50 millioner amerikanere er under fattigdomsgrensa og millioner unger legger seg sultne. Slike fakta har ikke passet inn i Garantistaten-mytene.

http://www.verdidebatt.no/categories/1044/threads/11667461

Kommentar #1. Blant Initiativtagerne og pådriverne bak opprøret  er særlig organisasjonen «MoveOn.org». En grasrotbevegelse finansiert av kaosentreprenøren George Sorros. Dette skal være avslørt av Wikileaks gjennom hacking av et strategidokument fra Podestas emails. Hillarys kampanjesjef.

Selv forholder jeg meg laid back og aventende og tenker på Mesterens ord: «Et rike som ligger i strid med seg selv kan ikke bestå.»

http://www.verdidebatt.no/categories/1044/threads/11667461

Asiatisk styre i Washington?

Jeg blar meg gjennom Aftenposten om dagen og titter på en og annen setning. Det er en hjelpeløshet og en forvirring som ikke ligner noe. Det kommer av at kommentariatet er fullstendig utrent i å tenke selv. Det er vant til å kopiere materialet fra New York Times og Washington Post og sitere Clintons-Obamas.

http://www.verdidebatt.no/categories/1044/threads/11667506?page=1#post_11667546

Checkmating Obama!

Gå inn på Google og les hennes tankevekkende kommentar om "the lame duck"! Nye allianser mellom partene i Midtøsten-konflikten er et nytt senarium som verden kan komme til å måtte forholde seg til.

http://www.verdidebatt.no/categories/1046/threads/11667194?page=1#post_11667492

"Pk" fokuset er intenst opptatt av at alle - skal - bli som dem; enten folk vil det eller ikke. Indoktrinering fra tidlig alder er nødvendig, deres sak er i utgangspunktet så dårlig at slike feige og usle midler aktivt benyttes. Når deres egen sak er lite salgbar eller frivillig totalitært ikke valgbart, kommer indoktrinering og hjernevask, såpass forstår de og handler deretter:

Mor mener NRK Super skremte barna med Trump

– Det siste mine barn på 6 og 10 år spurte om før de la seg, var om det ble krig hvis Trump vant, skrev Torild Helene Winther Tjønnås. Redaksjonsledelsen i Supernytt vil ikke være med på at de har fremstilt Trump som «et monster»....

http://www.agderposten.no/nyheter/mor-mener-nrk-super-skremte-barna-med-trump-1.1592186

 Supernytt: – Det er hvordan barna oppfatter nyhetene som er viktig

Man kan kommunisere med barn om alt, bare man gjør det på riktig måte, mener Redd Barna. De gir sin egen barnerettighetspris til Supernytt for måten de kommuniserer med barn.....

Prosjektleder Live Kaldestad og programleder Benedicte Bendiksen sammen med ........ og ......... fra klasse ...ved Jeriko Skole som bisto Redd Barna-styret med prisutdelingen.

https://www.nrk.no/kultur/redd-barna-pris-til-supernytt-1.7764372

Barn frykter krig og en sint mann

I barnehagen er de ikke så opptatt av Donald Trump, men ønsker helst å bli presidenter selv. På skolen må lærerne roe redde elever som frykter atomkrig. Les om hvordan du bør snakke med barna om Trump.

http://www.agderposten.no/kjop-tilgang?aId=1.1592326

Er selv vaktsom angående Trump, ikke p.g.a. medienes indoktrineringer; men hans egen oppførsel i valgkampen og noen narsisstiske signaler som mediene benytter for alt det er verdt for dem. Samt noen helomvendinger. Signaler er og blir signaler uansett hvem de kommer fra.

Men som president er heller ikke Trump enerådende, et demokratisk politisk system har også et sikkerhetsnett mot slikt. Tror folk heller ville ha en ikke politiker i front, der det politiske systemet har blitt sin egen tjener framfor folkets tjener. Wall Street eliten har mange amerikanere fått totalt i halsen og ønsket en slutt på det diktaturet.

HC som president er definitivt ikke et alternativ, frykten for ww3 ville da vært overhengende for mange. Sammen med økt umoralsk liberalisering, da først og fremst økt liberalisering angående fosterdrap.

Rustbeltet, demokratenes glemte bakgård sa også sitt klare og tydelige nei til HC og demokratenes eliteistiske globallistiske politikk.

Her er også et annet innlegg:

Derfor stemte kristne på Trump

...Bestialsk lov. Ved liberal, ­aktivistisk høyesteretts-juss ble en bestialsk abortlov innført i USA i 1973. Abortspørsmålet burde vært avgjort i demokratiske fora, men demokratene visste at amerikanske velgere på 70-tallet ikke ønsket fri abort. Senere har enkeltstater gjennomført begrensninger som nå redder tusenvis av ufødte amerikanske barn.

Før han ble president, stemte Barak Obama mot å forby det som kalles «partial birth abor­tion», og ga dermed sin tilslutning til en drapsmetode som ikke står mye tilbake for Caligulas praksis. Hilary Clinton lovet å kjempe for nye høyesterettsdommere som skulle slå tilbake delstatenes livreddende abort­begrensninger....

http://www.verdidebatt.no/categories/1046/threads/11667428

Vet ikke nok om Trump ennå til å sammenligne ham med keiser Tiberius, derfor vil jeg ikke våge å gjøre det. Heller ikke vil jeg kalle Caligula for latterlig; han var altfor grusom til det. (Les gjerne selve innlegget, men er ikke enig i alt som står der.)

Mange kristne valgte nok i tillegg å velge Trump også p.g.a. Mike Pence som visepresident, hedersvinnende og respekterte Rudi Guiliani har også fått en sentral rolle. Dette tyder jo foreløpig så langt på en sunnere håndtering. Om faren for 3ww er like overhengende vil jo også den nærmeste framtiden vise.

Tror nok at det var den bestialske holdningen til fosterdrap som ble det utslagsgivende fra kristenhold. Samt små barn som destruktivt indoktrineres fra medie-, og et offisielt "pk"  systemhold til å sluke  en destruktiv globallistisk antikristelig ideologi, opplæres jo da også samtidig til at fosterdrap er en "legal menneskerett".

Slik går det når folk flest vender Gud ryggen og frafallet blant kristne øker.  Da nøyer de fleste seg med brød og sirkus, helt til virkeligheten slår tilbake som en bumerang. Det er mange amerikanere som har erfart det samme, derfor ble det et globallistisk "pk"exit i dette valget.

Uansett hvordan vi vurderer det eller ikke, tror det eller ikke, eller liker det eller ikke; så er det Gud som innsetter styresmaktene. Er selv overbevist om at det er Gud Selv som setter grenser for hvor langt styresmakter og deres herskere kan gå, og som taler da og virker igjennom folket. Der det fortsatt eksisterer et noenlunde folkestyre med sine valgordninger, selv om slike styresett tyder på å være på vikenende front. Vi lever i høy profetiske tider, da er det viktig å følge med på hva som skjer; slik at profetiene kan gjenkjennes.

Ingen er så trygg i fare som Guds lille barneskare... (salme skrevet av Lina Sandell)

Så ta da mine hender og før meg frem inntil jeg salig ender i himlens hjem. (Salme skrevet av Friedrich Silcher, 1872)

Nærmere deg, min Gud,

Nærmere deg,

Om det et kors enn er,

Som løfter meg!...

(Salme skrevet av C.E.F. Weyse)

 Navnet Jesus blekner aldri, tæres ei av tidens tann. Navnet Jesus det er evig, ingen det utslette kan.

(Salme skrevet av David Welander)

Løftene kan ikke svikte, nei de står evig fast.

Jesus hvert ord har beseglet dengang hans hjerte brast.

Himmel og jord skal brenne, høyder og berg forsvinne, men den som tror skal finne: Løftene rokkes ei.

Omkved:

Tro under alt som deg møter, snart du jo hjemme er.

Da skal du evig få skue det som du trodde her.

(T: Lewi Pethrus. O: T.B. Barrat. M: Lewi Pethrus)

Disse salmene sammen med mange flere, har også vært til trøst også bedt som bønn, mange ganger underveis på Livets veg.

Mitt håp står ikke til verdens ledere og styresmakter, eller mennesker generelt og verden for øvrig for den saks skyld. Mitt håp står kun til Kristus Jesus og er grunnfestet i Ham, uansett hvordan det utvikler seg i verden.

 Apostlenes vitnesbyrd:

14 Men Gud være takk, som i Kristus alltid fører oss med i sitt seierstog og gjennom oss sprer kunnskapen om ham som en duft, på hvert et sted. [seierstog, en duft: En romersk hærfører kunne etter en seier dra inn i Roma i et praktfullt triumftog, med krigsfanger som ofte bar røkelseskar, slik at duften av røkelse spredte seg rundt dem som drog inn.] 15 For vi er som en Kristi vellukt for Gud, blant dem som blir frelst og blant dem som går fortapt: 16 for dem som går fortapt, en duft av død til død, for dem som blir frelst, en duft av liv til liv.

 Hvem er i stand til dette?

 17 Vi er iallfall ikke lik mange andre, som forfusker og driver handel med Guds ord, men med et oppriktig sinn, ja, sendt av Gud og for Guds ansikt taler vi i Kristus. 2 Kor 2,14-17

Gå til innlegget

Endetid og adventstid.

Publisert over 1 år siden - 295 visninger

Desto mer det nærmer seg Jesu gjenkomst, ser det ut til at mange kristne er mer opptatt av situasjonen i verden uten samtidig å se den i lyset av profetiene.

Desto mer det nærmer seg Jesu gjenkomst, ser det ut til at mange kristne er mer opptatt av situasjonen i verden uten samtidig å se den i lyset av profetiene. Det legges planer for eget og familiens liv i mange år framover, uten å tenke over hvilke høyprofetiske tider vi lever i. Lignelsen om de ti brudepikene er jo sterke oppfordringer til å være våken og beredt:

LIGNELSEN OM BRUDEPIKENE
1 Da skal himmelriket være likt ti brudepiker som tok lampene sine og gikk ut for å møte brudgommen.
 2 Fem av dem var uforstandige, og fem var kloke. 3 For de uforstandige tok med seg lampene sine, men ikke olje. 4 De kloke tok med olje på kannene sine sammen med lampene. 5 Da det trakk ut før brudgommen kom, ble de søvnige og sovnet alle sammen. 6  Men ved midnatt lød et rop: "Brudgommen kommer! Gå og møt ham!" 7 Da våknet alle brudepikene og gjorde lampene sine i stand. 8 Men de uforstandige sa til de kloke: "La oss få litt av oljen deres, for lampene våre slokner." 9 "Nei," svarte de kloke, "det blir ikke nok både til oss og dere; gå heller til kjøpmannen og kjøp selv!" 10  Mens de var borte for å kjøpe, kom brudgommen, og de som var ferdige, gikk sammen med ham inn til bryllupet; og døren ble stengt. 11 Senere kom de andre brudepikene og sa: "Herre, herre, lukk opp for oss!"
 12 Men han svarte: "Sannelig, jeg sier dere: Jeg kjenner dere ikke."
 13 Våk derfor, for dere vet ikke dagen eller timen. Matt 25,1-13

De fleste forbinder vel adventstiden i forbindelse med Jesu fødsel og første komme til jødene og verden i menneskets skikkelse, hva med adventstiden når det gjelder Jesu gjenkomst?

Endetiden og adventstiden hører sammen, for troende jøder og troende hedningfolk er forberedelsene til Jesu gjenkomst normalt. Mer normalt enn den korte adventstiden som foregår hvert år for å minne om Jesu fødsel og komme til jorden, men ikke for alle fra kristenhold. Mens den årlige kortvarige adventstiden prioriteres, glemmes den kontinuerlige adventstiden vi nå lever i, i påvente av Jesu andre komme og gjenkomst.

Profetiene i Skriftene er som urvisere i den målbare tiden, som viser oss hvor langt inn i endetiden vi har kommet.Hvor mye er gjenkjennbart i disse tider ut fra disse profetiene:

LÆR AV FIKENTREET! 32 Lær en lignelse av fikentreet: Når det får sevje i grenene og skyter blad, da vet dere at sommeren er nær. 33 Slik skal dere også, når dere ser alt dette skje, vite at han er nær og står for døren. 34 Sannelig, jeg sier dere: Denne slekt skal ikke forgå før alt dette skjer. 35 Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldri forgå.36 Men den dag og time kjenner ingen, ikke englene i himmelen og heller ikke Sønnen, men bare Faderen. Matt 24,32-36

Fikentreet er et bilde på Israel og jødene som fikk landet sitt tilbake, når dette skjedde var det også et tegn til jøder og hedninger at Jesu gjenkomst er meget nær. Alt skal skje i løpet av en generasjon, det står jo skrevet. Henvisningene angående dette skriftstedet viser til dette: Sannelig, jeg sier dere: Noen av dem som her står, skal ikke smake døden før de ser Menneskesønnen komme i sitt rike." Matt 16,28 Som igjen henviser til at Jesus påminner om (Matt 24,35) avslutningen av denne tidsperiode som også innebærer Jesu gjenkomst, Fredsriket og Dommen og avslutningen på nåværende himmel og jord. Mange tenker vel om Matt 16,28 viser kun til Jesu Himmelfart, men samtidig når Jesus kommer tilbake så er det jo også for å opprette det tusenårige Fredsriket der Jesus skal sitte på Davids trone i Jerusalem som kongenes Konge og herrenes Herre og styre hele verden derfra.

Viktig å huske på at tusen år for oss er som en dag for Gud, for Gud befinner seg utenfor tid og rom samtidig som Guds Menighet som er Kristi legeme befinner seg i tiden.

Flere enn meg tror at alt skal skje innen en generasjon etter at jødene fikk landet sitt tilbake også Jesu gjenkomst, den akselererende profeterte onde utviklingen i verden bekrefter jo dette synet på en meget overbevisende måte. For utviklingen skjer som når en kvinne skal føde, veene kommer tettere og tettere mens smertene øker i intensitet helt til fødselen er overstått.

Ut fra dette synet er vi ved avslutningen av denne tidsperiode som først innebærer som mange tror Jesu gjenkomst i skyene for å hente sin menighet, som åpner opp for Antikrist og den falske profet som skal få verdensvid makt i 7 år. I de siste 3,5 årene vil det bli ufattelige forferdelige tilstander, samtidig som Guds straffedommer rammer jorden. Etter denne syv års periode kommer Kristus Jesus med Sin hær og kaster Antikrist og den onde profet og deres antikrister i ildsjøen, mens Satan bindes for tusen år. For deretter slippes fri til det siste og endelige oppgjøret med ondskapens krefter som hører ildsjøen (den andre død) til. Først da skal himmelen rulle sammen som en bokrull og alt skal oppløses i ild. Deretter skaper Gud en ny himmel og en ny jord som aldri i alle evigheters evigheter skal forgå. Alt som skal skje i denne verden har da skjedd og Guds Frelsesplan for alle som hører Kristus Jesus til er fullkomment fullført.

I denne trengselstidens syvårs periode vil Guds utvalgte to vitner med sitt spesialoppdrag komme og det er ikke så lenge til at de som leser dette og lever da i denne verden, for det er ikke så lenge til for den generasjonen som ble født i 1948 begynner å eldes (68 år), kan komme til å huske at de har lest om dette på forhånd.:

Han er det som her vitner og bærer fram Guds ord og Jesu Kristi vitnesbyrd, alt det han har sett. Åp 1,2:

TEMPLET OG DE TO VITNENE 1 Jeg fikk nå et rør til å måle med, det var som en stav, og det ble sagt til meg: "Reis deg og mål Guds tempel og alteret og dem som tilber der! 2 Men forgården utenfor templet skal du ikke ta med, den skal du ikke måle; for den er overlatt til hedningene, og de skal tråkke den hellige by under fot i 42 måneder.

3 Men jeg vil sette mine to vitner, kledd i sørgetøy av sekk, til å profetere i 1.260 dager." 4 Dette er de to oliventrær og de to lysestaker som står foran jordens herre. 5 Og er det noen som vil skade dem, går det ild ut av munnen på dem og gjør ende på deres fiender. Ja, om noen vil skade dem, slik skal han dø!

6 De har makt til å lukke himmelen, så det ikke faller regn i den tiden de er profeter; og de har makt over vannet og kan gjøre det til blod, og makt til å slå jorden med alle slags plager, så ofte de vil. 7  Men når de har fullført sitt vitnesbyrd, da skal dyret som stiger opp fra avgrunnen, føre krig mot dem, seire over dem og drepe dem.

8 Likene deres skal bli liggende på gaten i den store byen som åndelig talt kalles Sodoma og Egypt, der hvor deres Herre ble korsfestet. 9 Mennesker av mange folk og stammer og tungemål og nasjoner skal se dem ligge der i tre og en halv dag, og de skal ikke tillate noen å begrave dem. 10 Og de som bor på jorden, skal glede og fryde seg over deres skjebne og sende hverandre gaver. For disse to profetene hadde vært en stor plage for dem som bor på jorden.

11  Men etter tre og en halv dag kom det livsånde fra Gud i dem; de reiste seg opp og stod på sine føtter, og de som så dem, ble grepet av stor frykt. 12 Da hørte de en høy røst fra himmelen som sa til dem: "Stig opp hit!" Og de steg opp til himmelen i en sky, midt for øynene på sine fiender. 13 I samme stund kom det et stort jordskjelv. En tiendedel av byen raste sammen, sju tusen mennesker ble drept, og de som var igjen, ble forferdet og gav himmelens Gud ære. 14  Det annet ve er nå over. Men det tredje ve kommer snart. Åp 11,1-14

Det at Jerusalem åndelig talt kalles for Sodoma og Egypt, gir assosiasjoner til avvikernes opptog i Jerusalem i sommer,når slikt aksepteres i selveste Jerusalem og egentlig i Israel, er slike opptog spesielt smertefullt også i kristen sammenheng.Hvor risikabelt det er for jøder å kompromisse med verdens ledere og ønske seg lik verden, ingen forskjell når det gjelder de som kaller seg kristne og som søker det som hører en ond verden til. Slik som f.eks. dnk og krf og deres støttespillere som forener seg med de antikristelige kreftene, og dermed framstår antikristelige. På samme måte som at ikke alle som kaller seg jøder er jøder og tilhører løftefolket, gjelder det samme for de som kaller seg kristne er ikke kristne og som derfor heller ikke tilhører det innpodete løftefolket.

VÅK OG BE! 34 Vær på vakt, og la dere ikke sløve av svir og drikk eller av livets bekymringer, så den dagen plutselig kommer over dere 35 som en snare. For den skal komme over alle dem som bor over hele jorden. 36 Våk hver tid og stund, og be om å få kraft til å komme velberget fra alt dette som skal hende, og bli stående for Menneskesønnen. Luk 21,34-36

VEIEN, SANNHETEN OG LIVET 1 La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg! 2 I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg sagt dere det. For jeg går for å gjøre i stand et sted for dere.

3 Og når jeg er gått bort og har gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er. 4 Og dit jeg går, vet dere veien." Joh 14,1-4

Jesus sier: "Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg. 7 Hadde dere kjent meg, da hadde dere også kjent min Far. Fra nå av kjenner dere ham og har sett ham." Joh 14,6-7

 Dette har pågått noen år og økes i intensitet:

4 Jesus tok til orde og sa: Pass på at ikke noen fører dere vill! 5 For mange skal komme i mitt navn og si: "Jeg er Messias." Og de skal villede mange.

6 Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet. 7 Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød og jordskjelv mange steder. 8 Men alt dette er bare begynnelsen på fødselsveene. 9  Da skal dere bli utlevert, lide trengsel og bli drept; ja, dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld.

10 På den tiden skal mange falle fra, og de skal angi hverandre og hate hverandre.11 Mange falske profeter skal stå fram og føre mange vill. 12 Og fordi lovløsheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste.

13 Men den som holder ut helt til slutt, han skal bli frelst.

14 Og evangeliet om riket skal forkynnes i hele verden til vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme. Matt 24,4-14 

 Er ikke dette også gjenkjennbart:

2  Jeg egger egypter mot egypter,

 så de kjemper, hver mot sin bror,

 mann mot mann og by mot by,

 og kongerike mot kongerike.

 3  Egypterne går fra sans og samling,

 jeg forstyrrer deres planer.

 Da søker de råd hos gudene og hos de dødes ånder,

 hos gjenferd og spådomsånder.

4  Men jeg vil overgi egypterne

 i en hardstyrers vold og makt;

 en mektig konge skal herske over dem,

 lyder ordet fra Herren, Allhærs Gud.

 5  Da tørker vannet i Nilen bort,

 elven blir tom og tørr.

6  Elvefarene ligger og stinker,

 Nilens armer minker og tørker ut,

 rør og siv blir svarte og visner.

7  Gresset som vokser langs Nilens bredd

 og alt som er sådd langs elven,

 tørker, fyker av sted og blir borte.

8  Fiskerne sørger og klager,

 alle som fisker med krok i Nilen;

 de som setter garn i vannet,

 blir grepet av motløshet.

 9  De som arbeider med lin, blir til skamme,

 bleke blir de som karder og vever.

10  Alle veverne er nedtrykt,

 lønnsarbeiderne er ille til mote.

                                                     Jes 19,1-10

TRENGSLENE BEGYNNER 7 De spurte da: "Mester, når skal dette skje, og hva er tegnet på at det forestår?" 8 Han svarte: Pass på at dere ikke blir ført vill! For mange skal komme i mitt navn og si: "Det er meg", og "Tiden er nær". Men følg dem ikke! 9 Og når dere hører om krig og opprør, så la dere ikke skremme! For først må dette skje; men det betyr ikke at enden kommer straks. 10 Og han fortsatte: Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike; 11 det skal bli kraftige jordskjelv, og mange steder pest og hungersnød, og det skal skje forferdelige ting og vise seg store tegn fra himmelen. 12  Men før alt dette skjer, skal de legge hånd på dere og forfølge dere, overgi dere til domstolen i synagogene og kaste dere i fengsel; dere skal føres fram for konger og landshøvdinger for mitt navns skyld.

13 Da skal dere få vitne for dem. 14 Husk på at dere ikke behøver å tenke ut på forhånd hvordan dere skal forsvare dere. 15 For jeg vil gi dere ord og visdom som ingen av deres motstandere skal kunne motstå eller motsi. 16 Men dere skal bli angitt av foreldre og søsken, av slektninger og venner, og noen av dere skal bli drept. 17 Og dere skal hates av alle for mitt navns skyld; 18 men dere skal ikke miste et hår på hodet.

19 Holder dere ut, skal dere nå fram til livet. Luk 21,7-19

MENNESKENE I DE SISTE TIDER 3 Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider.

2 For da vil menneskene være egoistiske, glade i penger, fare med skryt, være overmodige, snakke stygt om andre, være ulydige mot foreldre, utakknemlige, uten respekt for det hellige, 3 ukjærlige og uforsonlige, fare med sladder, mangle selvbeherskelse, være rå, likegyldige for det gode, 4 svikefulle, oppfarende, innbilske. De elsker lystene høyere enn Gud. 5 I det ytre har de gudsfrykt, men de fornekter dens kraft. Vend deg bort fra slike folk! 6 Til dem hører også de som sniker seg inn i hjemmene og får makten over kvinner som er nedlesset i synder og lar seg drive av all slags begjær, 7 og som stadig vil lære, men aldri lærer sannheten å kjenne. 8 Som Jannes og Jambres satte seg opp imot Moses, setter disse mennene seg opp imot sannheten. De har fått sin dømmekraft ødelagt, og verken de eller deres tro holder mål.

9 Men nå skal de ikke ha mer fremgang, for det skal bli klart for alle hvor vettløse de er, slik det også gikk med Jannes og Jambres. 2 Tim 3,1-9

I disse tider har det kristne frafallet kommet så langt at selv ikke kristne forstår at slik falske kristne framstår og lærer har ingenting med kristendom å gjøre men direkte forførelse, slik som f.eks. dnk og krf (nevner krf fordi det er flere fra kristne organisasjoner som er aktive politikere der). Selv om det ikke gjelder alle som holder seg til kristenflokken eller utenfor den, men observeres allikevel av noen innenfor og utenfor kristenhold.

Gå til innlegget

Slik "krf" oppfattes av flere.

Publisert nesten 2 år siden - 747 visninger

Krf er i dag et så lite parti at oppsluttningen samsvarer litt med troverdigheten. Bytt heller navn til de flerkulturelles parti, da ville sikkert oppsluttningen økt litt i mer takt med troverdigheten. Dette burde dere ha gjort for lengst, for det var helt tilbake på Lars Korvalds og Odd Bondeviks tid Krf var mer samstemt med partinavnet. K.M.B. og ledelsen søkte til venstresiden, noe som ble begynnelsen til det flerkulturelle partiet.

Så kompromissviljen til venstresidens favør er jo betydelig.

  Med ondskap kan ingen stå støtt,
 men de rettferdiges rot skal ikke rokkes.
                                                 Ordsp 12,3

Hadde dere virkelig brydd dere om flyktningene og ikke utnyttet dem som et politisk pressmiddel, da hadde dere opplyst om hvilke gjennområttent system menneskesmuglerne står for og det øvrige politiske spillet med disse folkeforflyttingene, som faktisk også er et resultat av vestlig innblanding og krigsmaktkamp om oljetilgang og ressurser i midtøsten.

Heller ingen sanne Israelvenner anbefaler Israel å dele opp landet som Gud har gitt dem, for vi skal frykte Gud mer enn mennesker. Dette forholdet neglisjerer også K.M.B.`s "krf".

22 Derfor skal du si til israelittene: Så sier Herren Gud: Når jeg griper inn, israelitter, gjør jeg det ikke for deres skyld, men av hensyn til mitt hellige navn, som dere har vanæret blant de folkene dere kom til. 23 Hellig vil jeg gjøre mitt store navn som er vanæret blant folkene, ja, som dere vanæret blant dem. Folkeslagene skal sanne at jeg er Herren, sier Herren Gud, når de blir vitne til at jeg åpenbarer min hellighet blant dere.
 24  Jeg henter dere fra folkeslagene, samler dere fra alle landene og fører dere hjem til deres eget land.
 25 Og jeg stenker rent vann på dere, så dere blir rene. For all urenhet som skyldes de mange avgudene, vil jeg rense dere.
 26 Jeg vil gi dere et nytt hjerte og la dere få en ny ånd inne i dere. Jeg vil ta steinhjertet ut av kroppen deres og gi dere et kjøtthjerte isteden.
 27 Jeg lar dere få min Ånd inne i dere, og gjør det slik at dere følger mine forskrifter og tar vare på mine lover, så dere lever etter dem. 28  Da skal dere få bo i det landet jeg gav deres fedre. Dere skal være mitt folk, og jeg vil være deres Gud. Esek 36,22-28

Det politiske systemet i Norge har blitt så mye basert på politisk spill og maktkamp, at det er direkte en stor skam! De fleste er kun ute etter maktposisjoner og herske over folk og skaffe seg posisjoner, ikke tjene befolkningen til landets beste. Det finnes folk i Frp også som tidvis heller mer til venstresiden, men det er vel stort sett det partiet som har vært mest opptatt av situasjonen her i landet. Derfor har vel dette partiet vært ansett som håret i suppa for venstrevridde globallister, og hatet som pesten.

Det flerkulturelle "Krf" har vært en sterk bidragsyter til dette.

Grunnen til at jeg skriver dette, er kun fordi dere i "Krf" ynder å framstår som kristne og ved det kaster blår i øynene til folk.Har sluttet å stemme forlengst, for alle partiene har et eller annet på partiprogrammet sitt som forhindrer og umuliggjør å stemme på dem. For en har faktisk et medansvar når en stemmer et parti til makten, selv om partiet aldri så mye misbruker den tillitt det har fått. For vi burde nå ha lært av historien og sett hva de "hyggelige" og tilsynelatene "vennlige" og "hjertevarme" partiene gjør i maktposisjon, i og utenfor regjeringsposisjonen.

"Samarbeidspartnere" til nåværende regjering ligner mer på der en gjøk har lagt et egg i reiret og den grådige og selvopptatte ungen sparker ut de opprinnelige og ekte eggene for å få all maten for seg selv. For noen heter det seg at dette oppfattes som viktige kompromisser.

"Krf" regner jeg for å være det verste partiet på stortinget, fordi de ved partinavnet direkte kaster blår i øynene på folk. Ingen kristne som forholder seg til Skriftene vil ha noe med dette partiet å gjøre, det blir som å være medlem i dnk og være enig med dette systemet.

K.M.B`s "Krf" har medført mye smerte blant kristne og ikke kristne også internasjonalt ved sin globallistiske venstrevridde "politisk korrekte" politikk, denne smerten tilkjennegis ved måten denne kommentaren er skrevet på. Jeg ser også på "krf" og dnk som advarende eksempler på hvordan det går, når en får verden og alt det som er i verden og hva dette innebærer for kjært.

Det er også tillatt å bedømme og advare mot dem som kaller seg kristne, men misbruker betegnelsen for å oppnå en viss tillitt og forventning som kun er ment til for å komme i maktposisjon og alt dette medfører for "Krf" og deres toppolitikere selv, i og utenfor regjeringsposisjon.

En av "belønningene" er jo å få snakke uten påfallende avbrudd fra reporteres og programlederes side i mediene, for "Krf" tjener jo de globallistiske venstrevridde "politisk korrektes" sak, samt være betydelig oftere i mediene enn oppslutningen tilsier.

Gå til innlegget

Lesetips

Avlatshandelen i Vennesla
av
Leif Gunnar Sandvand
rundt 5 timer siden / 407 visninger
1 kommentarer
Bokanmeldelse med skylapper?
av
Lyder Storhaug
rundt 5 timer siden / 98 visninger
2 kommentarer
Norge Trenger Kristne høgskoler
av
Erik Waaler
rundt 6 timer siden / 78 visninger
0 kommentarer
VGs karakterdrap
av
Bjarte Ystebø
rundt 6 timer siden / 297 visninger
2 kommentarer
Kravløst og nakent
av
Stein Ellinggard
rundt 7 timer siden / 50 visninger
0 kommentarer
Ute av verden
av
Andreas Ribe
1 dag siden / 1643 visninger
1 kommentarer
Blikket mot himmelen
av
Petter Mohn
2 dager siden / 131 visninger
1 kommentarer
Les flere

Siste innlegg

Rett til liv - heile livet
av
Aase Maren Østgaard
rundt 2 timer siden / 203 visninger
3 kommentarer
Avlatshandelen i Vennesla
av
Leif Gunnar Sandvand
rundt 5 timer siden / 407 visninger
1 kommentarer
Bokanmeldelse med skylapper?
av
Lyder Storhaug
rundt 5 timer siden / 98 visninger
2 kommentarer
Norge Trenger Kristne høgskoler
av
Erik Waaler
rundt 6 timer siden / 78 visninger
0 kommentarer
VGs karakterdrap
av
Bjarte Ystebø
rundt 6 timer siden / 297 visninger
2 kommentarer
Kravløst og nakent
av
Stein Ellinggard
rundt 7 timer siden / 50 visninger
0 kommentarer
Religiøse roboter
av
Hanne Linn Skogvang
rundt 7 timer siden / 113 visninger
0 kommentarer
Dataspel som diagnose
av
Vårt Land
rundt 8 timer siden / 246 visninger
3 kommentarer
Sannhet til besvær
av
Marit Vikan Sævareid
rundt 17 timer siden / 93 visninger
1 kommentarer
Hvor ble det av Jan Bøhler?
av
Erik Lunde
rundt 19 timer siden / 177 visninger
0 kommentarer
Les flere

Siste kommentarer

Martin Sandstad kommenterte på
Dataspel som diagnose
17 minutter siden / 246 visninger
Kjell Haugen kommenterte på
Rett til liv - heile livet
25 minutter siden / 203 visninger
Martin Sandstad kommenterte på
Dataspel som diagnose
34 minutter siden / 246 visninger
Magrethe Rud kommenterte på
Hva skal vi med De ti bud i 2018?
39 minutter siden / 414 visninger
Mette Solveig Müller kommenterte på
Profetisk eller politisk?
42 minutter siden / 420 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Vi har henne ikke
42 minutter siden / 4403 visninger
Eirik A. Steenhoff kommenterte på
Dataspel som diagnose
rundt 1 time siden / 246 visninger
Eirik A. Steenhoff kommenterte på
Rett til liv - heile livet
rundt 1 time siden / 203 visninger
Leif GuIIberg kommenterte på
Endens tid
rundt 1 time siden / 2132 visninger
Dan Lyngmyr kommenterte på
Rett til liv - heile livet
rundt 1 time siden / 203 visninger
Dag Løkke kommenterte på
Det står skrevet, men mange bryr seg fint lite om det.
rundt 1 time siden / 1065 visninger
Bjørn Erik Fjerdingen kommenterte på
Endens tid
rundt 1 time siden / 2132 visninger
Les flere