Liselotte Aune Lee

Alder:
  RSS

Om Liselotte Aune

Følgere

TUI pusher helt inn på rommet

Publisert 3 måneder siden

TUI pusher alkohol på barnefamilier, skriver Cecilie Widnes 16. april 2019. Reiseselskapet som profilerer seg på vannlek, bamseklubb, jordbær og is har aggressiv alkoholreklame før avreise. Men ikke bare det. De følger deg helt inn på rommet.

Hva forbinder du med familieferie? Fint vær, latter, måltider, aktiviteter og samvær. Hva er det viktig for dere som familie å ha på rommet når dere låser dere inn etter en lang reise, med kofferter, trøtte unger og butikken er stengt til i morgen?

TUI tilbyr deg en velkomstpakke. Der finner du akkurat det som ikke kan vente, når klokka er 23 og butikken ikke åpner før 9. Hva trenger din familie i velkomstpakken?

«Rett før du kommer fyller vi kjøleskapet med frokost, drikke, brød, kaffe og te». Det høres fantastisk ut! TUI vet hva du trenger! På TUIs familiehoteller får du kjøpe en velkomstpakke med det som haster mest, det som er mest nødvendig. En kartong egg, brød, margarin, ost og syltetøy, melk, appelsinjuice og yoghurt, en flaske vin, fire øl, fire cola og tre liter mineralvann, et glass pulverkaffe, teposer og sukker. Finn fem feil. Seriøst, TUI? Hvis vi skal ha familieferie på deres anlegg, så pusher dere en flaske vin og fire øl inn i kjøleskapet på rommet hvis vi ønsker frokost? Å betale for alkohol vi ikke ønsker, er ikke et veldig godt alternativ.


Noen liker øl og vin til frokost på familieferie, det får være opp til dem. Men om dere, TUI, ikke ønsker å ta et standpunkt til barn og alkohol - la i det minste alkoholen være et tilvalg blant menyen av tilvalg i bestillingen. 

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Pride har nådd sin peak
av
Tonje Gjevjon
21 dager siden / 8247 visninger
Vi som ikkje forstår Pride
av
Emil André Erstad
22 dager siden / 6205 visninger
Sangens elv stopper opp
av
Harald Bjørkøy
16 dager siden / 3336 visninger
Isolerte menigheter
av
Vårt Land
11 dager siden / 2584 visninger
Det er normalt å bli eldre
av
Magne Nylenna
19 dager siden / 2136 visninger
Sant og usant fra Lomheim
av
Merete Thomassen
7 dager siden / 1879 visninger
En verdig død for alle
av
Marie Aakre
9 dager siden / 1686 visninger
Oase og snever kritikk
av
Vårt Land
5 dager siden / 1622 visninger
Den tunge arven
av
Ingrid Nyhus
5 dager siden / 1506 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere