Leif Hovde

Alder: 77
  RSS

Om Leif

Følgere

Publisert over 1 år siden
Roald Øye – gå til den siterte teksten.

Et født barn er også mer verdt enn hele verden! 80000 er et uhyrlig tall, noen mener det er 100 000. Det spiller ingen rolle. Jeg har møtt noen av dem. Hvem skal stå opp for dem om ikke KrF gjør det?

Gå til kommentaren

Publisert over 1 år siden
Leif Knutsen – gå til den siterte teksten.

Sannelig ikke lett å vite hva en debattant mener som bruker 17. mai-trikset med sterk stemme og mange organisasjonsfilosofiske og samfunnsvitenskapelige betraktninger for å pakke inn påstander som svever rundt i lufta. Jeg foretrekker enkle grunnfjellfakta i en god debatt, ellers er det lett å gå seg vill i  tåka. Duell i  ordgyteri er ikke min debattform. Derfor avslutter jeg her.    

Gå til kommentaren

Statsvitenskapelig tåkelegging

Publisert over 1 år siden

Navnebroder Leif Knutsen drive med tåkelegging. Det minner meg om 17. maitaleren som til visse deler av sin festtale skrev i margen i sitt manus: "Svake argummeter1 Snakk mye og lenge,  og bruk sterk stemme!" Dessuten lager Knutsen fakta som passer til hans meninger, i stedet for å la meningene ta utgagspunkti fakta. 

Fakta er nemlig at KrF gikk til  valg i 2017 på et forpliktende vedtak om ikke å gå i regjering med Fremskrittspartiet. Fakta er videre at KrF gikk til valg på Erna Solberg som statsminister i en regjering med Høyre, Venstre og KrF, men uten Frp. Fakta  er at KrFs leder presiserte at Solberg-regjeringen ikke var "fredet" i hele stortingsperioden. 

Fakta er også at KrF har vedtatt et politisk program, som partiets tillitsvalgte er forpliktet til å arbeide for, selv om Leif Knutsen ikke liker det. Det var  dette programmet Knut Arild Hareide la som bunnplanke for hvillke samarbeidsrelasjoner han mener vil gi best muligheter til å gi Norge det samfunn som programet tegner bilde av, - eller for å bruke Hareides uttrykk: Hvilken kurs vi ønsker samfunnet skal følge for framtida. Det er med respekt å melde en partileders plikt, og det var særdeles modig og dyktig gjort!

Så må gjerne Leif Knutsen fortsette å boltre seg i grunlovsprinsipper  og konstitusjonelle sedvaner, helst i sin egen andedam av likesinnede. Vi som er enkle mennesker på grasrota greier oss med fakta!

Leif Hovde
      


Gå til kommentaren

Publisert over 1 år siden

Ser ikke noe poeng med å fortsette en debatt, så takk for meg! Bare for ordens skyld: Jeg har aldri snakket om 800 000 barn som lider av foreldrenes rusbruk. Det er heldigvis ikke så mange! Men det finnes altså debattdeltakere som er romdlige med fakta. Det må vel være det som nå beskrives som "fake news".... Som debattanter er de uinteressante. 

Gå til kommentaren

Publisert over 1 år siden

Jeg er imponert over din kunnskap om og innsikt i KrFs program, altså hva KrFønsker å gjøre, nemlig "å gjøre statskassen om til et verdensomspennende globalistisk Nav-kontor i FN-regi basert på Vestens synd og skam. " Det var jeg faktisk ikke klar  over. Det er betryggende å vite at det finnes nasjonalkonservative kristne som varmhjertet følger Luthers forklaring til det 8. bud: "så vi ikke lyver på vår neste,..........men taler vel om ham og  tar alt i beste mening" . Jeg takker imidlertid for at  jeg er en "farlig" politiker, og jeg må skuffe deg med at det kommer jeg nok fortsatt til å være. Men jeg er åpen for å lære, så jeg vil be deg om å definere nærmere hvem som er "landets svakeste grupper". Det er øyensynlig ikke de 80 000 barna som gruer seg til jul på grunn av foreldrenes alkoholbruk. Sutrekoppene! Kanskje det er restauranteierne sm ikke får lov til å skjenke alkohol hele døgnet?

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere