Levi Fragell

Alder: 81
  RSS

Om Levi

"Frelst" som 7-åring i pinsemenigheten. Predikant i ungdommen. Senere fritenker og mangeårig leder i Human-Etisk Forbund og den internasjonale humanistunionen IHEU.
Har også vært journalist (Vårt land!) og kommunikasjonsrådgiver i Staten. Har skrevet oppgjørsboken Vi som elsket Jesus.

Følgere

Katolsk pinsekarismatikk

Publisert over 1 år siden

Dette er en misvisende påstand, da Ekman ved konversjonen forlot pinsekarismatikkens teologi og praksis.

Jeg kjenner ikke til hvilket katolsk miljø Ekman har sluttet meg til. Mitt poeng er at det flere steder er nært forhold mellem katolske og evangelikale karismatikere. Karismatikken er på full fart inn i mange katolske menigheter, noe som formodentlig kan gjøre det mer naturlig og kanskje fristende for «utslitte» pinsevenner å konvertere.

Gå til kommentaren

Godt gjort av Krf-lederen

Publisert over 1 år siden

Knut-Arild Hareide tar også avstand fra  Svein-Magne Pedersen. Både kristne politikere og kirkeledere har mye av ansvaret for den vedvarende legitimering av usunn karismatikk. Kan det nå endre seg?

https://www.facebook.com/204704846209910/posts/2407472645933108/

Gå til kommentaren

Enig

Publisert over 1 år siden

Finansielle relasjoner bygger gjensidig avhengighet, som både binder og forplikter mer enn noe. Det er å håpe at denne problemstillingen ikke gjelder fler i programlisten. 

Gå til kommentaren

Taushet er ikke gull

Publisert over 1 år siden

Det er blitt reist alvorlige og viktige spørsmål om Normisjons forhold til Visjon Norge. Foreløpige kommentarer fra generalsekretæren på Facebook igår gav inntrykk av en positiv vilje til oppklaring - blant annet om lønnsutbetalinger fra Visjon Norge til en av Normisjons nettaktiviteter. Foreløpig er det ikke blitt gitt nærmere opplysninger til utfordrerne. For meg dreier ikke dette seg først og fremst om Visjon Norges bruk av penger som innkasseres fra troskyldige givere, men om den vedvarende legitimering av Visjon Norges  uverdige og skadelige aktiviteter - som også er det opprinnelige utgangspunkt for mitt innlegg her.

Gå til kommentaren

Hvor skal debatt og oppklaring foregå?

Publisert over 1 år siden

Jeg deler Oddbjørn Johannessens håp om at kompetente Vårt Land kunne bidra til avklaring oppklaring. Det er synd at innlegget og debatten (som nå er igang andre steder) ikke kan oppdateres i en noe lengre prosess her på VD.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Slik jeg ser det
av
Magne Nylenna
21 dager siden / 1485 visninger
Med vandreskoene på
av
Anita Reitan
rundt 1 måned siden / 1229 visninger
Sekulariseringen av Rumi
av
Usman Rana
12 dager siden / 1070 visninger
Slappe konspirasjonsteoretikere
av
Øivind Bergh
8 dager siden / 964 visninger
Stopp banningen, Vårt Land!
av
Terje Tønnessen
rundt 1 måned siden / 626 visninger
Alle eller ingen?
av
Knut Alfsvåg
17 dager siden / 434 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere