Kjellrun Marie Sonefeldt

Alder: 80
  RSS

Om Kjellrun Marie

Jeg er en pensjonert sykepleier som er engasjert i helseaspektet bredt over. Derav interesse for biologisk medisin og jordbrukspolitikk for å få frem økologiske produkter for folkehelsens skyld og som diettmedisin. Er helsekoster,men det betyr ikke vegetarisme.

Følgere

Stortingets Spørretime den 17.januar røper det.

Steinar Reiten,KrF:"Men jeg har også selvfølgelig lest (regjerings)plattformen nøye og legger merke til at regjeringen vil ha liberaliseringer av konsesjonsloven,utrede konsekvensene av å avvikle odelsloven og grunnlovsvernet av odelsretten ,samle landbrukslovgivningen i færre lover og avvikle konsesjonsplikten og boplikten på eiendommer."

Statsråd Jon Georg Dale.FrP."Stortinget har så seint som i juni,og i tilleggsmerknad i desember, vist til at det framleis kan vere behov for endringar i konsesjonslova,f.eks. for å sørgje for at folk som i dag driv jordbrukseigedomar,i større grad kan eige dei eigedomane dei driv. Det er eit utgreiingsarbeide som er i gang,og som regjeringa vil ta stilling til,men som en ein prinsipielt avklarar,og kor ein ser på slike endingar i plattforma. "

Er du med så du ser hvor det bærer hen med Høyre,FrP og Venstre i førersetet ?

Gå til innlegget

Noen har noe å be Sylvi Listhaug om tilgivelse for.

Publisert rundt 1 måned siden - 417 visninger

Mange har vært så spretne til å fremme anførsler mot henne.

Det verste må være beskyldninger om at hun tilsiktet sitt dumme spontaninnlegg på Facebook som et stikk til alt rundt Utøya. Hun er da ikke så dum at hun setter hånden inn i ilden for å kjenne hvordan det er å få brannsår. Måtte jo vite at det ville skapt reaksjon,men tenkte ikke så langt. Jeg vil i alle fall ikke ha på meg at jeg deltar i et  hylekor.                                                                                                   Jeg drar ikke frem dette grunnet innvandringsspørsmålet.Min tro,som jeg har redegjort for tidligere,er at Den Høyeste sender oss muslimer for å inngi oss en alvorstone.Vi så noe av den i " Me too" på Stortinget.Hadia Tajik sto som en søyle og det var en spesiell kraft i henne.Moralister,ja vel,men det kan komme godt med.

Men ikke glem at det begynner å bli fullt her.Halvparten av maten vi spiste i fjor var importert.Nationen 02.03. hadde følgende overskrift: Milliardvekst av inporten av matvarer i fjor.Kilde landbruksdirektoratet.Til og med poteter var det ikke nok av,så det ble import når lagret her var slutt. Du har kanskje en hage du kan dyrke poteter i?Men har du settepoteter når alle stormer til butikkene for å tømme der? 

Selvforsyningsgraden er 49,2 %.Medregnet for korn og soya til kraftfor fra Brasil er den 41 %.Nevnte avis.Kraftforet brukes i fiskemærene og hos husdyr og fjærkre.Det skaper også overproduksjon på gris og kylling nå. Men  en krigstilstand vil blokkere handelsrutene,og så står vi der med større melkefjøs,enn gården har foringsgrunnlag for og hva med fiskemærene?

Sylvi,du visste dette,at vi var overbefolket,du så framover. Men du ble hakket på med ditt ærende. Det har du i deg,og du vet at de færreste tror at du tilsiktet et stikk til Utøyasaken.

Du lyttet til politet om behov for å blokkere noen ved å ta bort statsborgerskapet i en akuttsituasjon.E tjenesten støttet det.Men FrP var for at rettsapparatet skulle ha siste ord senere,når akuttsituasjonen var håndtert. Så noen har noe å be Sylvi Listhaug om tilgivelse for,at de ikke hengte seg opp i den store detaljen.

Gå til innlegget

Sylvi Listhaug er landsens og har et landsens språk i seg.

Publisert rundt 1 måned siden - 233 visninger

Det gamle landsens synes ikke det er unaturlig å kalle en overgriper mot flere barn for et monster.

Det er også et naturlig landsens å bruke ordet hylekor.Det er ikke byfint språk og ikke politkerakademisk som en er vant til fra en statsråd ,men er det egentlig noe å lage hurlumhei for.Hun har bevart naturspråket i seg og det renner over hvis hun blir for engasjert. Det siste om terrorisme var  klosset, men jeg tror det,når det poengteres at det ikke var tilsiktet som et stikk angående Utøyasaken. Synes det blir litt hyklersk om vi med det gamle landsens språket,later som ingen ting når  det en sjelden gang opptrer noen som enda ikke er slipt til av modernismen og hakkes på for det.

Les dette to ganger før du gyver på til svar. Jeg orker ikke å svare på spontanreaksjoner som ikke er gjennomtenkt.

Gå til innlegget

Vi har ikke sett i historisk sammenheng.

Publisert rundt 1 måned siden - 508 visninger

Jeg skammer meg over det.

Noe av det dummeste som har preget deler av kristenfolket ,som gikk på møter i en eller annen sektmenighet, er at "vi" mistrodde statskirkens troende, som om de ikke var ekte troende,Statskirken er jo vranglære,tenkte "vi",og da kan de jo ikke være frelst Jeg skjønner ikke moten helt,men det var en slags forfølgelsesånd. "Vi" er innenfor ,og statskirkemedlemmer som ikke går i kirken er i alle fall utenfor."Vi kristne",sa vi. Eksisterer denne dumheten enda? I fall er det  ugress som må lukes ut.

 

 

 

Gå til innlegget

Profetier---ruller alt frem som fra en film som er fra evighet av?

Publisert rundt 1 måned siden - 293 visninger

Malaki 4:5."Se jeg sender profeten Elias til dere før Herrens dag kommer,den store og skremmende."

Betyr det at Elias skal gjenfødes på jorden?

Gå til innlegget

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Runar Foss Sjåstad kommenterte på
Ser du ulven?
6 minutter siden / 7927 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
Ser du ulven?
15 minutter siden / 7927 visninger
Tore Danielsen kommenterte på
9. April vil aldri skje igjen!
23 minutter siden / 481 visninger
Jostein Sandsmark kommenterte på
Ser du ulven?
26 minutter siden / 7927 visninger
Jostein Sandsmark kommenterte på
Ser du ulven?
29 minutter siden / 7927 visninger
Gjermund Frøland kommenterte på
Ser du ulven?
33 minutter siden / 7927 visninger
Gjermund Frøland kommenterte på
Ser du ulven?
37 minutter siden / 7927 visninger
Jostein Sandsmark kommenterte på
Ser du ulven?
40 minutter siden / 7927 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
Ser du ulven?
41 minutter siden / 7927 visninger
Jostein Sandsmark kommenterte på
Ser du ulven?
rundt 1 time siden / 7927 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
Ser du ulven?
rundt 1 time siden / 7927 visninger
Gjermund Frøland kommenterte på
Ser du ulven?
rundt 1 time siden / 7927 visninger
Les flere