Kjell Bjarne Sandvik

Alder: 64
  RSS

Om Kjell Bjarne

Følgere

Kanskje ikke!

Publisert rundt 1 måned siden - 11 visninger
Bjørn Blokhus – gå til den siterte teksten.

Må en ikke ha være tilknyttet et parti over sperregrensen for at noen slikt kunne skje? 

Gå til kommentaren

La oss se på alternativene!

Publisert rundt 1 måned siden - 8 visninger

Som jeg ser det finnes der i alle fall 3 alternativ og to av de sender Krf ut av politikken som et kristent parti for godt.

Valg 1. De velger å støtte en AP regjering og med det sier de farvel til de bibeltro kristne og Krf som et kristent parti er historie.

Valg 2. De kan velge å stå utenfor og eventuelt støtte ifra sak til sak og om det skulle holde seg perioden ut vil det i perioden ha vært så mye støy at de fleste troende orker ikke mere og finner seg andre parti å stemme på så utfallet blir det samme.

Valg 3. Der har både FRP og Krf et ansvar skvær opp og få det til å fungere, vær konstruktive og finn løsninger klare dere det er kanskje ett grunnlag for et videre Krf eksistens til stede men krf må vise det igjennom konstruktive handlinger eller var det vel det siste Krf som parti over sperregrensen vi ser nå? 

Gå til kommentaren

Publisert rundt 1 måned siden - 9 visninger
Torill Born – gå til den siterte teksten.

Ja det er viktig med kristne politikere i de regjerende partier ja for den gode grunn å hold dem i ørene, hadde folk forstått den biten med for en troende å bli valgt inn i til døme Høyre og FRP og kunnet påvirke innenifra istedet for å komme kranglende utenfra. Torkil Åmland måtte nå gå ifra FRP pga egoiste bedrevitere hvilket tap for både FRP og kristen Norge. Kom Krf inn med mange personer denne perioden? Våg å tenk hva disse kunne oppnådd ved å fordelt de på Høyre og FRP og påvirket utfallet på hver sak innenifra. Vi som troende skulle liksom være av en høyere standard men er i mange høve vanskelig å  se de i deres higen etter makt men makt får vi bare ved å følge Gud.

Gå til kommentaren

Sentrum er KrFs dødsfelle?

Publisert rundt 1 måned siden - 8 visninger

Nei sentrum er Krf sin redningsplanke for når Krf nå må samarbeide med de på høyresiden er det først og fremst ikke bare statsråder og partier de ikke kan fordra de tjener men den Levende Gud som satte dem sammen. Men det å ikke se og forstå det hva kristelig er det, det å bryte denne avtalen er ikke å bryte med H og FRP  i første omgang men med Gud som satte dere sammen med de. Hvorfor er en Høyre regjering den rette fremfor en AP regjering?  Kanskje ikke i alle saker men de VELSIGNER ISRAEL og med de partiene Han har satt sammen for denne perioden vil Han få den beste politikken for både Israel og lille NORGE i denne perioden.

Gå til kommentaren

Han må!

Publisert rundt 1 måned siden - 6 visninger

Knut Arild Hareide har vært politikkens evige ungkar. ­Kurtisert av alle, og stadig mer ubesluttsom. Klarer han å bestemme seg nå? 

Åshild Mathilsen 

Ja setter ikke de som er ikring Hareide foten ned for de det vil dåne for dem hva konsekvensene vil bli ved å kaste regjeringen og AP kommer til makten er Krf som et kristent parti historie. Skulle Herren drøye og det blir valg igjen om 4 år vil ingen stole på de. Akkurat denne perioden var det på Guds agenda med en BLÅ regjering kanskje den siste for Kristenfolket. Mange tenker vel ikke nå igjen men vår Himmelske Far har sin egen klokke og mange bare fnyser når jeg sier endetiden er mye nærmere en vi tror. Noen har rett nok begynt å si Han kan komme hvilken dag som helst men hadde de trodd på det hadde de begynt å leve etter det. Om Krf bryter ut av Gud`s plan og innsetter Ap i regjerings lokalene  i stenet forandrer det ikke Herrens klokke som Han styrer etter men hvordan vi som kristne og folket ellers vil få det å leve inntil Jesu komme i skyen. For meg blir nå hva Krf gjør fremover et bevis på hvor Kristelige de egentlig er? Vi kan si det slik at så lenge de blå får regjere sammen med et ansvarsfullt Krf blir den onde til en viss grad holdt i sjakk, gir Krf makta til Ap settes døra åpen på vidt gap folket vil ikke forstå det men den onde vil og smetter inn og tar over hele butikken. Så Krf vær deres ansvar bevist.

Gå til kommentaren

Lesetips

Mektig martyr
av
Åshild Mathisen
3 dager siden / 2004 visninger
3 kommentarer
Den andres lidelse
av
Ketil Slagstad
25 dager siden / 495 visninger
0 kommentarer
Morfar er bibelsmugler
av
Line Konstali
rundt 1 måned siden / 802 visninger
1 kommentarer
Selektiv historieskrivning
av
Einar Thomassen
rundt 1 måned siden / 3599 visninger
3 kommentarer
For vår jord
av
Arne Johan Vetlesen
rundt 1 måned siden / 1943 visninger
9 kommentarer
Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Johannes Taranger kommenterte på
Hvorfor blir jeg?
5 minutter siden / 1085 visninger
Njål Kristiansen kommenterte på
Islamliknende atferd
9 minutter siden / 812 visninger
Audun Wold kommenterte på
Islamliknende atferd
13 minutter siden / 812 visninger
Johannes Taranger kommenterte på
Hvorfor blir jeg?
24 minutter siden / 1085 visninger
Johannes Taranger kommenterte på
Hvorfor blir jeg?
34 minutter siden / 1085 visninger
Inger Marie Johnsen Aralt kommenterte på
En sjanse til Smiths venner
37 minutter siden / 6961 visninger
Njål Kristiansen kommenterte på
Islamliknende atferd
43 minutter siden / 812 visninger
Joanna Bjerga kommenterte på
Hvorfor blir jeg?
rundt 1 time siden / 1085 visninger
Joanna Bjerga kommenterte på
Hvorfor blir jeg?
rundt 1 time siden / 1085 visninger
Isak BK Aasvestad kommenterte på
Hvorfor blir jeg?
rundt 1 time siden / 1085 visninger
Dag Løkke kommenterte på
Hvor ble det av Jesus?
rundt 1 time siden / 8987 visninger
Isak BK Aasvestad kommenterte på
Hvorfor blir jeg?
rundt 1 time siden / 1085 visninger
Les flere