Kent Owe Oterholm

Alder: 49
  RSS

Om Kent Owe

Følgere

Frankrike kontra Israel

Publisert rundt 7 år siden

Vi får høre i nyhetene at det afrikanske landet Mali skal ha spurt Frankrike spesielt om hjelp til å bli kvitt en islamist-gruppe med tillhørighet til et større nettverk som forsøker og befeste seg i landet. Frankrike besvarte henvendelsen med å utføre et flyraid og bombet utvalgte mål. I bomberegnet måtte flere sivile bøte med livet, deriblant barn. Sikkerhetsrådet i FN og de vestlige land applauderte og lover støtte på flere måter, en krig er i gang. I nyhetene ble denne hendelsen ikke slått nevneverdig stort opp, i allefall ikke at barn ble drept. I dag, tirsdag, må man lete godt på VG nett for å finne noe om saken.

Min hensikt med dette innlegg er: Hvordan hadde det blitt reagert hvis Israel hadde hatt en aksjon i Gaza, og sivile ble drept? Svaret vet vi vel alle. Bilder av gråtende "palestinere" som løper med tilsynelatende døde barn i armene og folk som villig lar seg intervjue hadde rullet og gått hele dagen over TV-skjermen. Dette slår aldri feil.

Nøye planlegging, nye svært nøyaktige målsøkende våpen og oppfordring til sivile til å forlate området er stikkord når Israel skal utføre en aksjon. Gjorde Frankrike det samme?

Burde ikke Frankrike innledet dialog og startet fredsforhandlinger med islamistene først? Det forlanges av Israel! Nei, her bombes det først og man spør ikke etterpå heller.

Gaza er jo et gedigent islamistisk  terroristreir med Hamas i førersetet. Torbjørn Jagland uttalte en gang at "...men Hamas gjør jo så mye bra også."  De driver et visst sosialt arbeid blant befolkningen for å vinne deres gunst, ja, men det er i bunn og grunn en terroristgruppe. Hamas må utraderes, men det får ikke Israel lov til. USA og denne "kvartetten" griper stadig inn og får presset fram en midlertidig våpenhvile ved hver konflikt. Israel får aldri gjort jobben 100%. Skal man fjerne en kreftsvulst, må man ta bort alt. Nylig utbasunerte lederen for Hamas at Israel skulle utraderes, det er Hamas`s agenda. Da TIER verden. Men så ønsker Israel å følge opp sine tidligere byggeplaner for veier og hus i Jerusalem, DA skriker verden opp. Absurd!

Hamas, og også andre terrorgrupper som opererer i Gaza, får et fristed i Gaza så lenge verdenssamfunnet ikke støtter Israel her. Her kan de slikke sine sår og bygge seg opp igjen.

Hvem oppfordrer til handels-, akademisk- militær- og kulturell boikott av Frankrike? Franskmennene er jo barnemordere! Blir Oslo sentrum sted for demonstrasjoner nå?

Ikke bare jeg bør reflektere over dette.

 

 

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Juleangst og julelettelse
av
Aud Irene Svartvasmo
24 dager siden / 1681 visninger
Hvorfor jeg er kristen
av
Geir Tryggve Hellemo
4 dager siden / 1580 visninger
Hva Ari Behn åpenbart gikk glipp av
av
Leif Knutsen
24 dager siden / 1178 visninger
Min drøm for 2020
av
Ragnhild Mestad
20 dager siden / 1152 visninger
White Christmas
av
Hilde Løvdal Stephens
rundt 1 måned siden / 1075 visninger
Storpolitikk i religionens vold
av
Ingrid Vik
14 dager siden / 822 visninger
Smiths Venner på ville veier.
av
Gerard Oord
rundt 2 måneder siden / 802 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere