Kristian Kahrs

Alder: 45
  RSS

Om Kristian

Følgere

Bistand forsterker korrupsjon

Publisert 12 måneder siden - 59 visninger
 USA er en viktig partner i internasjonalt bistandssamarbeid. Det vil være uheldig om Trumps linje betyr store bistandskutt.

Men er det ikke hyggelig å ha en politisk meningsmotstander som støtter opp om hovedlinjene til Trump?

Forskning indikerer at utenlandske bistandspenger kan forsterke korrupsjonen i fattige land, siden det blir mer lønnsomt å arbeide for å få mer bistand enn å skape egne verdier.Så lenge det ikke er mulig å få flertall for å begrense den statlige bistanden, vil vi arbeide for at den bistanden som gis, skal få størst mulig effekt. Dagens bistand har ifølge økonomiske eksperter liten eller ingen virkning i mottakerlandene fordi u-hjelpen gis til de landene som har den dårligste økonomiske politikken.

Forøvrig vil jeg anbefale Adresseavisens artikkel Velkommen til Trumpelag om meg som utenrikskoordinator for Demokratene i Norge. Dette er en støtte til President Donald J. Trump, selv om jeg selvfølgelig ikke støtter alt han gjør. Adresseavisen skal ha ros for å ha skrevet en artikkel for å forstå argumenter for Trump, ikke bare fordømme på autopilot.

Gå til kommentaren

Biskop støtter bønn til Allah

Publisert 12 måneder siden - 35 visninger

Så kan man spørre seg selv om ikke denne type kunstnere burde utøve sine talenter og bibelfortolkninger utenfor Kirken , i dertil egnede egnede fora ? 

 Aktivisert link

 https://www.youtube.com/watch?v=Evx5oxPsJrw

Dette var en rystende video. Det sier mye om tilstanden i Den norske kirke når en vranglærer og avgudsdyrker som Gyrid Gunnes tillates å holde på med sitt, til og med med støtte fra ledelsen i Dnk. Det er interessant å merke seg at det ikke er mulig å klikke tommel opp eller ned på videoen, og det er heller ikke mulig å kommentere på videoen. Vi ser også at Gunnes ikke har en eneste abonnent på sin YouTube-kanal. Feigt, meget feigt at Gunnes,

Jeg vil også minne om mitt innlegg Biskop støtter bønn til Allah som jeg skrev 12. september 2014. (Vi må få nøyaktig datomerking tilbake på VD. Nå står det bare at dette innlegget ble skrevet for to år siden, veldig, veldig omtrentlig.) Her ser vi at fungerende biskop i Oslo, Anne-May Grasaas støttet opp om at Gunnes i full presteuniform ber til en annen gud enn den vi er kjent med i Bibelen. Vi trenger en vekkelse i Dnk slik at de skal våkne fra sin vranglære.

Gå til kommentaren

Donald J. Trump er ikke flåsete og useriøs

Publisert 12 måneder siden - 57 visninger
Hareide og Trump- Like flåsete og useriøse?

Neida, Fjerdingen. Hareide og Trump er ikke like flåsete og useriøse. Når det gjelder flåseri slår Hareide Trump langt ned i støvlene. Faktisk er Donald J. Trump en meget seriøs og uflåsete president som gjør det han lover! Problemet er at KrF ser ut til å tro at de har monopol på godhet. I natt startet jeg opp med mitt nyhetsbrev, som offisiell stortingskandidat for Demokratene i Sør-Trøndelag, og her skriver jeg blant annet:

«Når det gjelder islam og multikulturell ideologi vil vi i Demokratene være en vaktbikkje overfor de som mener de har monopol på godhet. Vi skal være en vaktbikkje mot de som ynder å fremstille oss som rasister og det som verre er. »

Du har veldig rett i din kritikk om Hareides bjelke.

Gå til kommentaren

Mest ryddig å begrense sensuren

Publisert rundt 1 år siden - 25 visninger
Alf Gjøsund – gå til den siterte teksten.
men det er nok mest ryddig at debattanters innlegg blir diskutert med dem som har skrevet det

Tja, mange av oss vil hevde det mest ryddige er å være mer profesjonell i din jobb som sjef for VD, med å være forsiktig med å slette meninger du selv er uenig i.

Gå til kommentaren

Alf Gjøsund som kaptein Smith?

Publisert rundt 1 år siden - 37 visninger

I adresseboken min har jeg lagret epostadressen til Alf Gjøsund som Edward Smith, kapteinen som syntes vannet var så rolig på overflaten at han kjørte på for full maskin, inntil skipet hans traff et isfjell. Jeg har imidlertid ikke motivert til å å i krigen for retten til å skrive her på VD. Vårt Land må selv avgjøre om det er kun noen få politisk korrekte meninger som tillates. Kanskje de vil at VD skal være ekkokammer hvor alle holder hverandre i hendene, synger kumbaja? Hvis vi sier til hverandre at VD er landets viktigste nettforum for debatt om verdier, religion, livssyn og samfunn, vil kanskje noen tro på det? Dette er altså hilsenen vi får på bunnen av alle eposter i stedet for å få hele kommentarer og innlegg på epost. Jeg bruker i alle fall betraktelig mindre tid på VD enn det jeg tidligere har gjort, men jeg håper Gjøsund kan endre kurs slik at VD igjen kan bli Norges beste debattsted. Sånn som det er i dag strupes mangfoldet, og Gjøsunds markeringsbehov for å slette meninger han ikke liker er ikke noe vitnesbyrd om god debattledelse. Avnskog er ikke den eneste som ikke forstår Gjøsunds vilkårlige slettinger. Meningsmangfoldet har blitt strupet. Tenk deg om, Gjøsund, før VD går på isfjellet. Jeg savner Johannes Morken.

Gå til kommentaren

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Morten Christiansen kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
11 minutter siden / 2525 visninger
Njål Kristiansen kommenterte på
Å filme eit nasjonalt traume
23 minutter siden / 25 visninger
Njål Kristiansen kommenterte på
Kristenkonservativ og politisk radikal – 1968 in memoriam
41 minutter siden / 217 visninger
Morten Christiansen kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
rundt 1 time siden / 2525 visninger
Anne Jensen kommenterte på
"Evighet"
rundt 7 timer siden / 292 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
"Evighet"
rundt 8 timer siden / 292 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
"Evighet"
rundt 8 timer siden / 292 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
Den eneste vi skal frykte
rundt 8 timer siden / 2525 visninger
Anne Jensen kommenterte på
"Evighet"
rundt 9 timer siden / 292 visninger
Jeanine Horntvedt kommenterte på
Ernas lukkede kultur
rundt 9 timer siden / 5204 visninger
Anne Elisabeth Skogøy Fjellstad kommenterte på
Avisdødaren som elsker mediene
rundt 9 timer siden / 321 visninger
Ragnhild Kimo kommenterte på
Kristendommen «over ævne»
rundt 10 timer siden / 2101 visninger
Les flere