Jens Fredrik Brenne

Alder: 67
  RSS

Om Jens Fredrik

Følgere

Publisert 11 måneder siden
Gunnar Søyland – gå til den siterte teksten.

Et nytt ordpar dukker opp. Fødselsgener! Hva med Unnfangelsesgener, eller kanskje bedre Fostergener! Jeg vil leve i samspill med mine fødselsgener, eller jeg vil leve i samspill med mine fostergener! Spennende.

Da må det jo også være viktig å lære barna opp i å mestre sine fostergener, istedenfor å manipulere barn og tenåringer til å tro at de kan velge sitt eget kjønn.

Gå til kommentaren

Hvem taler de homofiles sak?

Publisert over 5 år siden

Presteforeningen brukte altfor lang tid før den talte også de homofile medlemmers sak, skriver Horsfjord.

Til Helhet har kontakt med mange kristne som strever med tiltrekning til samme kjønn, (SSA same sex attraction) og taler deres sak. Disse ønsker verken forbønn eller liturgi for sammkjønnet ekteskap. Det har styret gjort kjent for alle biskopene.

Jeg har vært medlem av Presteforeningen i snart 30 år og har vært takknemmelig og fornøyd med det arbeidet Pf har gjort. Pf har gjort en fantastisk innsats for viderutdanning av prester. Dette tilbudet har jeg hatt stor glede av. Jeg har også vært med i styret for FAPK, Fagutvalget for prester i Kriminalomsorgen, og på den måten via Pf lagt til rette for samarbeid mellom fengselsprester. 

Pf's nye vedtak om å pusje på for å få liturgi for samkjønnet ekteskapsinngåelse er et teologisk standpunkt i gal rettning. Med et slikt vedtak vil Pf motarbeide kristne som ønsker å følge Bibelens veiledning i disse spørsmål. Jeg kjenner meg sint og trist over at Pf skal bruke sin makt i denne retningen. Jeg vil i det lengste håpe at Pf kommer til et annet vedtak, for ellers vil det være uholdbart å være med i en fagforening som motarbeider kirken og Bibelens lære.

 

Gå til kommentaren

Gi evangeliet med kjærlige hender.

Publisert over 6 år siden

Dette var også godt skrevet. Godt og lese far og sønn som tenker høyt og selvstendig. Ja, evangeliet må på nytt gis til det norske folk med kjærlige hender.

På på en Danvik-konfernse sa Biskop H E Andersen: "Det finnes to vaskevannsfat i Bibelen. Det ene brukte Pontus Pilatus for å si at dette hadde ikke han noe med. Det andre brukte Jesus for å vaske skitne føtter. Han ble så inolvert i folks liv at han fikk blod på nevene!"

Konservative kristne må på nytt bry seg om byens og folkets problemer. Bryr du deg får du mer enn nok tillit til å dele med andre den kjærlighet du selv har fått. Konservative kristne menigheter i Oslo og i landet for øvrig må vokne.

Gå til kommentaren

Mest leste siste måned

Glansbilder av Sjømannskirken?
av
Arnfinn Eng
21 dager siden / 1816 visninger
Servietter og skam
av
Merete Thomassen
13 dager siden / 1585 visninger
Tenåringstrass i regjeringen
av
Usman Rana
22 dager siden / 1565 visninger
Idiotforklarer kristen høyreside
av
Espen Ottosen
20 dager siden / 1484 visninger
Ord som truer vår religionsfrihet
av
Trond Bakkevig
12 dager siden / 1387 visninger
En samfunnsskapende kraft
av
Berit Hustad Nilsen
15 dager siden / 1342 visninger
Hva skjer Hanvold?
av
Bendik Storøy Hermansen
10 dager siden / 1245 visninger
Stolthet er undervurdert
av
Magne Nylenna
25 dager siden / 1162 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere