Karl Otto Jason Fredriksen

Alder: 29
  RSS

Om Karl Otto Jason

Følgere

Olje og Penger

Publisert over 5 år siden

Oljefat prisen har sunket og den norske kronen har sunket i verdi.

Ref: http://www.dagbladet.no/2014/12/16/nyheter/okonomi/kronekurs/36767705/  (Her finner du om den norske kronen)
Dette med oljefat prisen som hadde sunket leste jeg først i dagbladet (papirutgaven).

Dere har sikkert fulgt med dere også, hvertfall en del av dere, så, hva tror dere om den nåværende situasjonen? Vil den forbli slik, vil det bli verre eller vil det bli bedre? 

Gå til innlegget

Å være et vitne!

Publisert nesten 8 år siden

Gatene, bussene, kjøpesenterene, veien hjem, harry-turen til Sverige er fulle av forskjellige mennesker. Noen er ufrelste og andre er frelste. Hva velger du å gjøre med de ufrelste?.

Den troende har fått i oppdrag av Jesus Kristus å spre evangeliet (Mat 28:19).
De troende i Bibelen gikk omkring overalt og forkynte Ordet (Apg 8:4,25). Vi ser at Paulus gikk rundt i synagogene og forkynte Kristus, at Han er Guds Sønn (Apg 9:20).
Vi ser en helt annen frimodighet enn det vi er vant til i våre dager. Her bare gikk de og forkynte Guds ord, uansett om det oppstod forfølgelse. Hva holder vi på med nå i dag? Jeg tror vi må '' tilbake til Apostlenes Gjerninger '' hvor vi er ett vitne uansett hvor vi befinner oss og ikke begrenser oss til evangelisering kun på jobb, blant venner o.l. Hvorfor skulle vi være imot å gå på gatene fks?. Det er ikke lett så klart, men man må ut av komfort-sonen. Dette tror jeg ikke det er mange som vil.

Jeg spurte noen mormonere en gang om de så kristne som oss på gatene rundt forbi i Norge som spredte evangeliet og svaret ble: svært få '' . Det er egentlig veldig trist. For å oppklare det jeg sa til mormonerene da jeg sa: '' om de så kristne som oss på gatene '' så mente jeg det at mormonere er ikke kristne. De tror på ett annet evangelium og en annen Jesus. Det er mer å gå inn i her, tar ikke det nå ved denne anledning.

Vi trenger å være ett vitne for Jehovas Vitner og Mormonere også. Jeg håper faktisk egentlig at en Mormoner og ett Jehovas Vitne leser innlegget mitt akkurat nå fordi det er like viktig at en av dem blir frelst som det skulle være for hvem som helst andre.
Jeg oppmuntrer dere som er mine brødre og søstre i troen til å være ett vitne i hverdagen. Gå ut og fortell mennesker om Gud som ble menneske, som døde og stod opp igjen i kjødet, Han kommer snart igjen og da må syndene være vasket bort i Jesu blod.

Gud velsigne dere alle sammen. Uansett hvem dere er!

P.S: Jeg råder dere til å kjøpe og lese boken Radikal av David Platt. Den er fantastisk på dette med å evangelisere. Hele boken er forresten knall bra.

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Sårbar og synlig
av
Ragnhild Mestad
24 dager siden / 2899 visninger
Kristnes omtale av president Trump.
av
Kjell Tveter
rundt 1 måned siden / 2092 visninger
Behov for et blikk i speilet?
av
Shoaib Sultan
12 dager siden / 1108 visninger
Drømmen om tempelet
av
Joav Melchior
26 dager siden / 618 visninger
Full krise i Mali
av
Hilde Frafjord Johnson
11 dager siden / 577 visninger
Minner fra en sommerkirke
av
Anita Reitan
5 dager siden / 564 visninger
Om islam og humanisme
av
Marie Rørvik
23 dager siden / 376 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere