Jarle Johansen

Alder: 10
  RSS

Om Jarle

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”............................................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2010..............................................................................
\\\"Du blir ikke en dissident bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende\\\". Vaclav Havel......................................................... http://www.riksavisen.no

Følgere

Akademias "seriøse" landløftedebatt

Publisert over 9 år siden

I enkelte debatter på verdidebatt.no debatten skal nok bare bønder, fiskere, snekkene, sjøfolk og andre lavintellektuelle holde seg unna. Her skal akademia få utfolde seg i fred og ro, uten utidig innblanding fra 'bermen'.

Undertegnede vil gi sin uforbeholdne støtte til Biskop Nordhaug i landløfte debatten.

Det skal bli interessant å overvåke hva som blir tolket som 'seriøst' i

Debatten mellom Nordhaug og Haaland
http://www.verdidebatt.no/debatt/post107925.zrm

Debattleder sier:
"De som har ytret seg i den gamle debatt-tråden på en mindre seriøs måte har nå fått sagt sitt. Alle tendenser til avsporinger ol. vil bli slettet.

Jeg legger ut utgangskronikken til Nordhaug på nytt, og Haalands svar deretter. Debattråden vil bli strengt moderert. Avsporinger og brudd på etiske retningslinjer kan medføre utestengelse fra verdidebatt.no."


Her i denne nye debatten skal nok bare fiskere, bønder, snekkene, sjøfolk og lavintellektuelle holde seg unna. Her skal akademia få utfolde seg i fred og ro, uten utidig innblanding fra 'bermen'.

De som enkelt ser (føler) fra hjertets perspektiv, kjærlighetens språk, at noe er feil og ikke 'henger på greip', må akademikerne intellektualisere over i 50 år med å twiste Bibelvers, før de finner ut at noe er galt.

Jeg observerer at Torstein Langesæter allerede har meldt seg som de 'seriøse' i debatten, og ser ut til å få stå, så han har vel den riktige seriøse 'mening' han da. Der var vel bare ca. 6 deltakere i den forrige debatten. Skulle vært interessant å vite hvem debattleder karakteriserer som 'useriøs' (?).

Debattleder har jo to ganger sagt sin mening i to tråder om hvilken vinkel han synest er interessant, og dermed seriøs........vi ser det jo også på hva som velges som gjesteskibenter og får uthevet plass på forsiden.

Undertegnede er forsåvidt sagt sitt i debatten, under den forrige tråden, som ble en veldig god og klargjørende debatt for min sin del.

Løftene og landet
http://www.verdidebatt.no/debatt/post107267.zrm

Kan vi se den samme arrogante, nedrige og overlegne holdning idag som Jesus observerte i møte med sin samtids fariseere og skriftlærde?

Trenger vi egentlig fariseerne og de skriftlærde, mer enn Jesus trengte de på sin tid?

Gå til innlegget

Fare på ferde for alle som ikke deler den sosialistiske og kommunistiske utopiske drømmen, og som ikke vil ha de politiske ledere som gudeskikkelse, men som klarer seg utmerket godt med den gode gamle Abrahams, Jacobs og Jesus sin G-d.

VIKTIGE NYHETER FRA CHINA TODAY idag.

Russland og Kina kutter ut dollar som betalingsmiddel i bilateral handel. Nå faller USA's økonomi snart. Saddam Hussein truet med det samme, før han ble tatt ut.

Sosialismen/kommmunismen strammer grepet. Illuminatet har kjørt USA's økonomi og det meste av den vestlige verdens økonomier i senk. Den frie verden kommer til å forsvinne. Den sosialistiske ugudelige elitestyrelse kommer til å vinne (for en stund).

China, Russia quit dollar
St. Petersburg, Russia - China and Russia have decided to renounce the US dollar and resort to using their own currencies for bilateral trade, Premier Wen Jiabao and his Russian counterpart Vladimir Putin announced late on Tuesday.

Chinese experts said the move reflected closer relations between Beijing and Moscow and is not aimed at challenging the dollar, but to protect their domestic economies.

"About trade settlement, we have decided to use our own currencies," Putin said at a joint news conference with Wen in St. Petersburg.

The two countries were accustomed to using other currencies, especially the dollar, for bilateral trade. Since the financial crisis, however, high-ranking officials on both sides began to explore other possibilities.

http://www.chinadaily.com.cn/china/2010-11/24/content_11599087.htm

“Gentlemen, comrades, do not be concerned about all you hear about Glasnost and Perestroika and democracy in the coming years. They are primarily for outward consumption. There will be no significant internal changes in the Soviet Union, other than for cosmetic purposes. Our purpose is to disarm the Americans and let them fall asleep.” -Mikhail Gorbachev, speech to the Soviet Politburo, November 1987

Det tenker nok; Den som ler sist, ler best. Men Vårherre har ikke ledd i det hele tatt, - ennå.

"Gi meg kontrollen over en nasjons penger, og jeg bryr meg ikke om hvem som skriver lovene". -Mayer Rothschild.

Etter å ha kontrollert nasjonenenes penger i flere generasjoner, så øker ambisjonsnivået. En vil ikke kontrollere bare pengene, men også folket, hva de tenker, hva de sier, hva de gjør - det endelige sosialistiske undertrykkende kontrollsamfunn. Tro og overbevisning og den frie ånd, må vike for 'det politisk korrekte'.

Bankvesenene har kommet under sterk offentlig fordømmelse. Et kontrollapparat, må erstattes med et annet.

De trenger ikke lenger kontrollere bankvesenet, når de kontrollerer regjeringene, gjør de?

“Whatever the price of the Chinese Revolution, it has obviously succeeded not only in producing more efficient and dedicated administration, but also in fostering high morale and community of purpose. The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in human history.” – David Rockefeller

Moralen til hans slaver proletarene har blitt bedre i Kina folkens. Noen hundre millioner slaktet, bekymrer ikke Hr. David Rockefeller. Collateral damage. The cause justify the means.

Det er de sionist-sosialistiske utopier som skal forme Den Nye Verdensorden; Animal Farm - Dyrets Merke.

De kan ha sin kommunisme og Marx oppskrift for å skape elitesamfunn av politikere mer enn av kapitalister for meg.

Chavez says China part of 'new world order'
http://www.usatoday.com/news/world/2009-04-08-venezuela-chavez-china_N.htm

CNN: RED DRAGON RISING : China's New World Order
http://www.liveleak.com/view?i=dc1_1188186548

Soros: Communist China Has ‘Better Functioning Government’ Than the U.S.
http://www.theblaze.com/stories/soros-communist-china-has-better-functioning-government-than-the-u-s/

Soros: China Will Lead New World Order
http://www.prisonplanet.com/soros-china-will-lead-new-world-order.html

Bejing Olympics 2008 - One World - One Dream

http://en.beijing2008.cn/spirit/beijing2008/graphic/n214068253.shtml

Oppskriften: DREP ALLE SOM IKKE DELER DEN SOSIALISTISKE DRØMMEN. Som ikke har de politiske ledere som gudeskikkelse, men som klarer seg utmerket med den gode gamle Abrahams og Jesus sin G-d, som øverste makthaver og dommer, både i himmel og på jord. Jeg tror de har forregnet seg litt.

Satanistene gapskatter hele veien til banken, litt for tidlig.

“Further global progress is now possible only through a quest for universal consensus in the movement towards a New World Order.” – Mikhail Gorbachev, in an address to the United Nations, December 1988

Les gjerne mer her:

Kina inntar Europa

http://www.riksavisen.no/?p=6006

De som aksepterer dette apparat som skal settes i sving, tar automatisk Dyrets Merke.

I sin fars bilde

http://www.riksavisen.no/?p=5924

Gå til innlegget

Har Gelius tatt Dyrets Merke ?

Publisert over 9 år siden

Kan noen som har tatt Dyrets Merke være prest i Den Norske Kirke?

Godt innlegg fra Espen Ottosen her, Gelius idylliserer overgrep, kunnskapsrikt og riktig ifølge Skriften, MEN vi som er oppflasket på disse argumenter om "forpliktende sex innen ekteskapet", sitter alltid igjen som et spørsmålstegn; hva mer er svaret enn tolkninger av Bibelvers.....? Ingen klarte eller klarer å forklare....ikke Espen Ottosen, og heller ikke Gelius.

Alle ser at Jeppe drikker, men ingen spør; HVORFOR drikker Jeppe?

Vel, la nå meg en enkel sjømann fortelle dere skriftlærde HVORFOR det er slik.

Sex tilhører dyreverdenen. Kroppslig funksjon for den darwinistiske og biologiske forplantning. Har ABSOLUTT INGENTING med kjærlighet å gjøre. Kjærlighet er en åndelig sjelsegenskap, som kommer fra hjertet. Sex er en forplantningsmekanisme som kommer fra underlivet, lyst og begjær. Sex er AV jord. Kjærlighet er Av Ånd.

I New Age terminologi vil de si at en må utvikle hjertechakra mer enn rotchakra.

Alle som begynner å begjære dyr, barn (pedofili), lik (nekrofili), menn (homofili), og alle andre vakre kvinner de ser på gaten (heterofili) (jeg vet, jeg vet; det er vanskelig), bør begynne å vurdere sølibat. Sølibat er en åndelig disiplin som munker brukte for å bli mer åndelig.

I østens filosofier ligger livskraften Prana oppkveilet ved bunnen av ryggmargen som en slange. Ved sølibat skapes det 'nok trykk' til at den (kundalini) begynner sin vandring oppover organismen og brenner chakraer på sin vei, hjertechakra, halschakra og endelig Kronechakra på toppen av hodet, som er det som forbinder en med ånden. Som gjør en åndelig. En ÅPNES for Ånden.

Utagerende sex gjør at de mennesker som er henfallen til det, VIL IKKE BLI ÅNDELIG VEKKET, og det er som jeg har beskrevet det grunnen til konspirasjonen mot G-d og mennesker til å finne G-d's Rike, som Satan har funnet opp; fri sex - i alle hull,  fri dop, lykken er mest mulig sex, sier Satan. NEI, sier jeg. Spiser en for mye sjokjolade, får en vondt i magen.

En masse psykiatriske pasienter ligger på psykiatrisk institusjon, ikke fordi de har blitt psykisk syk, men fordi livsprosessen har ført dem til litt for rask kundalini reisning. Ånden skal ikke bråvekkes, bare taes litt og litt over tid.

Seksuelle problemer i forhold er ikke tegn på at forholdet skranter, finn en ny sexpartner, MEN tegn på at en skal vie seg Ånden for en tid. DA kan en velge åndelig utvikling, ELLER en hopper av og vier seg til sine Dyriske begjær, hopper videre til neste kanin ("parre seg som kaniner"), og befester sin posisjon i det Dyriske Rike.

I de valg en gjør i denne forbindelse så bestemmer en altså selv om en tilhører det begrensede darwinistiske ateistiske dyreriket ('av jord er du kommet, til jord skal du bli'), eller om en har blitt gjenfødt til Ånden, og dermed fått opplevd Ånden i seg (Rytteren) som den evige virkelig del av seg selv som en rettelig er mest; Ens virkelige selv. En blir del av G-d's Rike, det åndelige Rike aka 'Himmelen', mer enn den begrensede jord, gjennom  den åndelige oppvåkning, som Jesus kalte å bli gjenfødt, "av Ånd, -  og ikke av en kvinne denne gang".

Se forøvrig min artikkel.

Homofili; Kåtskap eller Kjærlighet.
"Om kjærligheten til de anale gleder - når skapelsen ble innstilt."
http://www.riksavisen.no/?p=2982

Å ta Dyrets Merke er ikke noe som er reservert for homoer alene. Heterofile som meg selv og Gelius og Ottosen og alle andre har samme mulighet til å velge seg feil Rike; Dyreriket eller G-d's Rike (de åndelige riker), ved å velge seg denne verdens lykksalighet (forgjengelig sex), fremfor den åndelige verdens lykksalighet (kjærlighet), hvilken er evig.

Sex er bare ennå et av Dyrets Merker. Der er mange som er relatert til Dyreriket, men som mennesker tror er AV G-d. De er lett å identifisere, når en bare ser dette på riktig måte.

Seksualiteten Guds gave? Nei, langt derifra. Seksualiteten er noe vi drar med oss gjennom evolusjonen som en kroppslig, biologisk og fysisk organisme. I G-d's Rike trenges den ikke. Der skaper vi gjennom hjertets kraft (kjærlighet), mer enn via underlivets kraft (seksualitet).

Kan noen som har tatt Dyrets Merke være prest i Den Norske Kirke?


Se også 'Av Jord eller av Ånd' her
http://www.verdidebatt.no/debatt/post104232.zrm


'Den Revolusjonære Kristus' her
http://www.verdidebatt.no/debatt/post105197.zrm

Gå til innlegget

Den revolusjonære Kristus

Publisert over 9 år siden

Kristus var aldri død. Han stod opp tredje dagen, for å innfluere sin åndsrevolusjon, til de som følger Ham.

Mange ser ut til å være oppflasket og av myndigheter implementert den politisk korrekte kastrerte avpolitiserte Jesus Kristus. Det var jo praktisk av myndighetene at de skaper en religion som ikke er vendt mot deres gjøren og laden.

Hva er da igjen av kristendommens samfunnstransformerende kraft ?
Hva er igjen av de første kristne, og den ene av dem som kastet seg for løvene og fikk slutt på barbariet i Roma?

  • Det var Jesus som sendte pengevekslerne på hodet og ræva utav temnpelet.
  • Det var Jesus som avsluttet det barbariske sonoffer fra GT'ene, en gang for alle gav det ultimate sonoffer, sitt eget liv for sine medmennesker.
  • Det var  Jesus som bestred fariseernes hang til lover og regler for alle livets felt som hva en skal spise, og hva en skal gjøre på sabbaten, osv. "Min Far har jobbet til denne dag, så gjør jeg", sa han
  • Det var Jesus som påviste korrupsjonen blant hyklerne og ormeyngelen 'in high places' av samfunnsstrukturen.
  • Det var Jesus som sa at la den som er syndfri kaste den første sten, MEN dette gjaldt mot et enkeltmenneske (horen), jfr. forskjellen på synden og synderen, og IKKE samfunnsnedbrytende krefter og spesielt det åndelige lederskapet (Sannhedrin) i sitt samfunn.
  • Etc.

"Mitt folk går til grunne på grunn av mangel på kunnskap."
(Alt. overs.: Mitt folk skal gå til grunne fordi det ikke kjenner Gud")
Hosea 4.6

Det er beklagelig at kristendommen har utartet til dyneløfting, og hvem som tar seg et glass eller to alkohol for mye, mer enn å avsløre satanistene ("Dere har Djervelen til far") og korrupsjonen både økonomisk og åndelig i samfunnet. Blant samfunnets lederskap. Det viser hvor langt på avveie kristendommen har kommet.

NT05) 12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet
(1930) 12 for vi har ikke kamp mot blod og kjød, men mot makter, mot myndigheter, mot verdens herrer i dette mørke, mot ondskapens ånde-hær i himmelrommet.
(Efeserne 6.12)

Kristendommens mingling med sionismen har dessverre ført til at kristendommen har mistet 'saltets kraft'. DERFOR blir den kastet ut og blir tråkket ned av menneskene. Deres fokus har vært på Israel som verdens Messiaser, mer enn den Messias som kristendommen har selv: Jesus Kristus. De har mistet sitt kompass, sin retning, sin rettferdsfølelse, sin dømmekraft; sin åndelige basis.

"Og dette ber jeg om, at deres kjærlighet må bli mer og mer rik på innsikt og dømmekraft, 10 slik at dere kan forstå og avgjøre hva som er viktig, og stå rene og uten feil på Kristi dag, 11 fylt av rettferds frukt som vokser fram ved Jesus Kristus, til lov og ære for Gud. "
Fil 1,9-11

Hva skal innsikten og dømmekraften tjene til, om ikke til åndsrevolusjon?

Med ånden fylt av sionisme og Israel-Først politisk ideologi, og mindre av Jesus sin revolusjonære ånd, så mistet kristendommen sin "rettferds frukt" og ble salt uten kraft, og er iferd med å bli kastet ut og tråkket ned av mennesker.

"Dere er jordens salt! Men om saltet mister sin kraft, hva skal det da saltes med? Det duger ikke lenger til noe, uten til å kastes ut og tråkkes ned av menneskene."

Matteus 5,13.

De fikk liksom aldri tid til andre elendige enn disse stakkars krigergudens JAHVE's utvalgte i Israel (Ariel Sharon et al), mens kjærlighetsguden Kristus fremdeles anses korsfestet og død 'for deres synder'; død og begravet.

“Treat the people’s needs as holy,” Dr. Obery M. Hendricks, Jr. said at an event at the Center for American Progress last Thursday. Hendricks is Professor of Biblical Interpretation at New York Theological Seminary and author of the new book The Politics of Jesus: Rediscovering the True Revolutionary Nature of Jesus’ Teachings and How They Have Been Corrupted.

Hendricks also addressed another thread in his book: his disappointment with political leaders who profess to be Christian but do not act in ways that reflect Jesus’ teachings. Christianity is about “feeding the hungry, clothing the naked, protecting the most vulnerable,” Hendricks said on Thursday, but some elected officials are “only concerned with their own interests.”

“He was crucified for speaking against the authorities... He was fighting against the way they exploited the people,” explained Hendricks. “[Jesus was] revolutionary in the sense that he worked to make a very radical upheaval in society.”

Hendricks’ bottom line is that followers of politics—and politicians themselves—should use Jesus’ teachings as a way of evaluating the government’s work. “In the politics of Jesus,” Hendricks writes, “every policy and policy proposal must be judged by Jesus’ yardstick of love and justice.”

http://www.americanprogress.org/issues/2007/04/jesus_event.html

Satanistene som styrer denne verden, har jo sin glede i 'dialog', ekumenikk og annen svada, til der ikke lenger eksisterer noen absolutter, noen verdier, ikke lenger noen progressiv kraft som innflytelsen av Jesus Kristus i menneskets ånd.

De som korsfestet ham fikk ham ikke bare korsfestet fysisk, men i stadig større grad har lykkes å korsfeste Ham åndelig i alle senere generasjoner. Stikk i strid med Jesus' egen intensjon.

Han lever i noen få; Satanistene har ikke lykkes fullstendig, selv om Satans Synagoge gjør sitt beste for å fremsnakke SIN åndelige Der Fuhrers verdier.

Det gjøres mest ved at Satan selv som åndsvesen og inspirator har jo forsvunnet fra bevisstheten og fra Kirkens forkynnelse, som følge av slik politisk korrekt enighet. Satans innflytelse er avskaffet av kirkemøtet. Den forbannede enigheten i det sionist-sosialistiske proletariske paradis (Den Fjerde Internasjonalen, arven etter Lenin's Andre/Tredje Internasjonale); Animal Farm (George Orwell); Dyrets Merke.

Forøvrig iferd med å bli implementert til fulle i USSA nå med Obama.

Dialog er ikke annet enn en metode til å søke å få kristne folk like frafalne som alle andre. Satan 'has his ways'.

Jesus beseiret satanistene og det kors de klynget ham opp på. Han stod opp tredje dagen for å sitte ved Allmaktens høyre hånd, og derifra skal dømme levende og døde.

De som tror satanistene lyktes, og har stilt seg på den tilsynelatende vinnende parts side, på Satans side, verdens fyrster og baroner, og tror at den revolusjonære Kristus er død, tar feil! Hans revolusjonære ånd innfluerer tusener og millioner av mennesker i DETTE ØYEBLIKK!

Gå til innlegget

Av jord eller av ånd

Publisert over 9 år siden

Hvordan kan vi klare å skille mellom G-d's folk, og de som har tatt Dyrets Merke, - for hvem tilværelsen her på jord, er viktigere enn evigheten?

Eller underlagt denne Verdens Fyrste(r) (satanistene) eller G-d. Hvem er av G-d, og hvem er av denne verdens fyrste(r) (Satan)? Hvem lyder Verdens Fyrste(r), mer enn G-d? Hvilken åndsbasis er mennesker innfluert av?
 
Jeg vil gjerne invitere til idedugnad her på verdidebatt.no og debatt om hva som kjennetegner folk med Dyrets Merke (de frafalne, som Satan lokket/dro med seg i sitt fall) med dets motsatser G-d's utvalgte folk?

Av jord   <---------------------------> Av himmel
Av kropp  <--------------------------> Av ånd
Materialistisk <----------------------> Åndelig
Dyrisk sex <-------------------------> Åndelig kjærlighet
Satan (Mammon/Molok) <--------> G-d
Begjær/lyster <---------------------> Fornuft
Hat  <--------------------------------> Kjærlighet
Egoisme <--------------------------> Omsorg
Krigerske  <------------------------> Fredsæle
Kunnskapsdreven  <-------------> Hjertedreven
Darwinistisk <---------------------> Kreasjonist
Seg selv nærmest <--------------> Elsk din neste som deg selv.
G-d er død <----------------------->  G-d lever
Ateisme <--------------------------> G-d virksom kraft i samfunnet
Ondskapsfull <--------------------> Snill
Elsker løgnen <-------------------> Elsker Sannheten
Morderisk natur  <----------------> Skapende natur
Arrogant  <-------------------------> Ydmyk

Med disse kategoriseringer, skulle det vel ikke være så vanskelig å vite hvem en står ovenfor, eller?

Noen flere klare motsetninger?

 

 

'Forkynneren' har ordet [..]

Gå til innlegget

Mest leste siste måned

Guds fravær
av
Geir Tryggve Hellemo
17 dager siden / 1206 visninger
Ja vel, gamlis
av
Heidi Terese Vangen
23 dager siden / 1204 visninger
Hjemmesentrert kirke
av
Joanna Bjerga
5 dager siden / 917 visninger
Det vi ikke ser
av
Magne Nylenna
9 dager siden / 845 visninger
Biskop Byfugliens merkelige avskjedsreplikk
av
Roald Iversen
rundt 2 måneder siden / 631 visninger
Humanismens hellige skrifter
av
Didrik Søderlind
nesten 2 år siden / 585 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere