Verdidebatt

Dere står alltid Den Hellige Ånd i mot

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Når det gjelder Den Hellige Ånd så er det alltid mennesker som vil fornekte denne Kraften i fra Himmelen.

STefanus var en mann fylt av tro og Den Hellige Ånd, han ble utvalgt  til å "tjene ved bordene" , altså dele ut mat og betjene folket .

Stefanus var så fylt av Nåde og Kraft at han gjorde under og store tegn blant folket. (Apostl. 6)

Det var mange som ikke hadde denne kraften som stod fram i fra synagoger og kirker og begynte å irettsette Stefanus og si ham i mot, men de kunne ikke stå seg i mot den ÅND og VISDOM som han talte med, derfor bestemte de seg for å lyge på ham slik at de ble kvitt ham og de hisset opp folket med løgn.

På tross av alt dette så talte Stefanus med frimodighet og han sa SANNHETEN til folket.

Blant annet sa han dette (apostl. kap.7:51):

"Dere stivnakker og uomskårne på hjerter og ører! Dere står alltid Den Hellige Ånd i mot- som deres fedre ,så også dere!"

Når han i tilllegg sa at han så Guds herlighet med egne øyne og Jesus som stod ved Guds høyre hånd , så ble de så sinna at de steinet Stefanus ihjel.

De tålte rett og slett ikke det overnaturlige, de fornektet KRAFTEN i fra Himmelen og holdt det for usannsynlig at noen kunne se inn i Himmelen slik som Stefanus gjorde.

Stefanus ble en martyr, han døde for sin tro og overbevisning  om at Ånden var utøst over alt kjød slik som det også står om i Joel s bok.

Det var de religiøse, de som hadde Guds ord, som drepte ham.

De hadde ordet men fornektet kraften( 2.Tim. 3:5).

Slik er det jo også det står om i Bibelen:" Bokstaven slår ihjel , men Ånden gjør levende" (2.kor. 3:6).

Historien om Stefanus har blitt så levende for meg etter at jeg møtte kvinnen i fra Afrika , en karismatisk troende som brenner for Jesus av hele sitt hjerte. Hun  måtte rømme i fra hjemlandet fordi hun ble forfulgt for sin tro. ..

Når jeg spurte henne om det var muslimer som forfulgte henne så ble jeg veldig overrasket over svaret....neida det er ikke muslimer men  KRISTNE...andre kristne som ikke tror på KRAFTEN!

De liker ikke at man tror på Den Hellige Ånd og tilber Gud gjennom tungetale og fri lovsang, derfor forfølger de slike " karismatikere". De hjelper et diktatur til å fange dem og få dem både torturert og innelåst.

Dette skjer  altså i verden den dag i dag.

Forskjellen er altså at man har en levende TRO og tilbedelse. De som ikke har dette vil alltid reagere og bli sint eller misunnelig. Derfor forfølger Kristne andre kristne.....

Jeg avslutter med en sang av Bob Marley fra you tube.

Han hadde mange melodier med bibelske tekster, denne er ganske treffende til mitt innlegg i dag:

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt