Verdidebatt

Utenomjordisk DNA bevis

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Igjen var det vanskelig å finne passende kategori for publiseringen av dette innlegget. Jeg prøvde meg på å være litt humoristisk, så jeg valgte

innvandring

. Det kan se ut som at "aliens" har kommet hit til oss i mange hundre år, uten å registrere seg hos UDI. De lager avkom også, uten å kreve barnebidrag og kontantstøtte.

Spøk til side; Fredag 15de Oktober 2010, ble det holdt et foredrag som rokker ved vårt bestående verdensbilde og jeg kunne selvfølgelig ikke la være å møte opp. Dette er intet mindre enn historisk.

De fleste her på VD, ateist som kristen, vil nok reagere med vantro og det er heller ikke så rart for dette vil nok ikke bli akseptert på verdensbasis med det første. Her vil nok de fleste naturligvis ta på seg skylappene (jeg bebreider ingen for det), men det terrasentriske og ikke minst antroposentriske verdensbilde står for fall uansett hvor hardt man holder for ørene og øynene.

Skallen er virkelig enestående. Selv om vi ser bort fra DNA- beviset, så finnes det ikke noe liknende på denne planeten. Beinstrukturen er tynn og likner mer på tannemalje enn noe annet og er både lett som en fjær (jeg fikk muligheten til å holde i en en tro kopi) og ekstremt sterkt. Da den skulle inn for DNA- testing i 2003 fikk de ikke løst opp beinet med det vanlige kjemiske midlet de bruker (som jeg ikke husker navnet på), de måtte bruke et annet middel som de vanligvis bruker til å løse opp stein. Resultatet den gang var utilfredstillende.

Men, nå er teknikken forbedret og resultatene er oppsiktsvekkende. Mitokondrie- DNA'et er menneskelig, noe som betyr at moren var et menneske. Men DNA'et i cellekjernen er ymse, noe er gjenkjennelig, noe av det er helt ulikt noe annet man tidligere har sett. Genetikerne sier at når de er ferdige med å kartlegge hele genomet vil det sansynligvis dele 10-50% av genene med oss jordmennesker. Til sammenlikning deler vi 60-70% av genene med rotter og kaniner.

Alt dette er jo spennende, men hva betyr det? Det betyr at dette mennesket (jeg velger å kalle det et menneske) ikke er et resultat av en seksuell forening mellom jordmenneske og utenomjordisk, men er et resultat av genmanipulering, eller kunstig befruktning.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt