Verdidebatt

Et Norge bygget på Biblens verdier

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Et Norge bygget på Bibelens verdier

Jeg som politiker og ut i offentligheten har blitt beskyldt for mørkemann, ekstremist, kristen konservativ og mye annet. I et Norge der flere og flere ikke får lære hva Jesus virkelig står for og i et land der det snart er kristne som er den ”diskriminerte” gruppen, er det vanskelig å nå fram med Bibelens verdier – ikke minst i politikken.
Det som skulle være så enkelt i Guds skaperverk, med mann og kvinne og kjærlighet til mennesker, dyr og natur, er blitt mer og mer komplisert. Naturlovene oppheves og da må det gå galt. Det er på tide å åpne øynene mens vi enda kan. På tide å ta Bibelens verdier som grunnlag inn i skolen igjen. Om noen kaller det ekstremt – hva kan det da kalles å kjempe en kamp for å oppheve naturens lover og Bibelens tro? Når to like kjønn etter loven kan gifte seg? Når vi selv skal bestemme over liv og død?
Hvordan vil vi ha et Norge i framtiden? Det er det spørsmålet vi nå må stille oss. Skillsmissetallene har siden begynnelsen av 1960-taller blitt mer en firedoblet. I 2005 opplevde 14100 barn under 18 år at fordeldrene ble separert, mens 11200 ble berørt at foreldrene skilte seg (kilde SSB). I 2009 ble det utført 15774 aborter, noe som utgjør 25,5 prosent av alle levendefødte (kilde: Folkehelseinstituttet). Allerede før de begynner på skolen, sliter anslagsvis mellom 10 og 20 prosent med psykiske problemer som angst, atferdsproblemer, konsentrasjonsvansker og depresjon, skriver forskning.no. I tillegg kan man lese på deres nettsider om ungdom som sliter med mange forskjellige psykiske lidelser. Jeg sier ikke at alt blir bra om vi holder oss til Guds lære, men jeg påstår av erfaring at det gir en trygghet og en styrke å vite om èn som alltid er der og å holde oss til Bibelens lære. Så lenge vi er på jorden må vi påregne lidelser, men ved å oppheve naturlovene og vende oss bort fra Bibelens verdier mener jeg vi gjør vondt verre for både oss selv og Norge som nasjon.
I dag er det meste tillatt. Det er greit for ungdom å ha seksuell omgang med mange før de gifter seg. Flere ganger har det vært snakk om å senke den seksuelle lovalder til under 16 år. Når det gjelder å redusere antall aborter er løsningen å dele ut gratis prevensjon, ikke å si noe om at sex, kjærlighet og ekteskap hører sammen. I tillegg er det blitt vedtatt ved lov at samme kjønn kan gifte seg og ”få barn”. Kvinner får kunstig befruktning, menn kan få barn via surrogatmor. Altså: vi tar livet av barn når det passer oss og vi behandler barn nærmest som en handelsvare når det passer oss. Det er vi, samfunnet og lovene som bestemmer hvordan og når vi skal sette barn til verden. Ikke forplantningslæren og kjærligheten mellom mann og kvinne. Skal vi bare stå passivt å se på det som skjer? Eller skal vi stå sammen og gjøre noe med det?
Når Bibelens verdier forsvinner i et statig raskere tempo, mener jeg at vi som ønsker et Norge bygget på kristne verdier og som ønsker å beholde den kristne kulturarv som vårt samfunn er bygget på i generasjoner – nå må ta et tak! Jeg hører ofte: ”Jeg kan ikke gjøre noe. Det står i Bibelen. Det er slik det skal bli”. Likegyldigheten er en farlig felle å gå i. Som kristen mener jeg at jeg har et ansvar for at barn på offentlig skole skal få lære mest om Norges religion – den kristne tro. Som kristen mener jeg at jeg har et ansvar for å kjempe for Bibelens verdier: legge til rette for nei til abort og si ja til ekteskap mellom mann og kvinne. Da må jeg inn der lover og vedtak fattes – inn i det politiske landskap.
Jeg har valgt ”å stå på barrikadene” for Bibelens verdier. Derfor har jeg valgt å bli politiker i Kristent Samlingparti. Men å klare det alene er umulig. Et samlingsparti er ment å samle folk med samme verdier. Det er et mål. Et umulig mål sier du? Ikke  når man kjemper for å beholde Norge som et kristent land!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt