Verdidebatt

Hva med litt selvkritikk?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg synes at kirken burde ta litt selvkritikk når det går så langt at soknebarna ,og ikke hvilket som helst soknebarn men selve Martha Lovise- Norges prinsesse-, begynner å søke KRAFT andre steder enn i kirken...

Der har hun sittet på de tørre kirkebenkene siden hun ble født i den Norske statskirken og blitt foret med ...HVA?

Tørt knekkebrød...et evangelium UTEN Ånd og KRAFT!!!!

Er det rart at en oppegående dame som Martha Lovise  begynner å søke kraft?

Jeg synes ikke det er rart i det hele tatt.

Det jeg registrerer her inne også er at all "karismatikk" skal kritiseres sønder og sammen.

Jeg må si at vi som legger vekt på Den Hellige Ånd kun blir fremhevet dersom vi tar selvkritikk på ting som kanksje ikke har vært helt bra i våre sammenhenger......men sammenhenger UTEN Den Hellige Ånd tar visst overhodet INGEN selvkritikk....?

Jeg synes at mennesker som har levd både i pinsemenigheter og trosmenigheter virker mye SUNNERE enn statskirke folk som lever i rituelt kristenliv......fordi........det er et SUNNHETSTEGN å kunne ta selvkritikk....det betyr at vi fortsatt lever og er åpen for korrigering.

Se hva mangel på selvkritikk og vilje til forandring har ført til; selve PRINSESSEN begynner å søke åndelighet og kraft andre steder enn i kirken. Hvorfor?

Svar:

Det finnes ikke Ånd og krafts bevis i Kirken den Norske og mange andre tørre statskirkelige menigheter rundt om kring i Norges land!

I første korinterbrevet Kap. 2 og vers 4 sier Paulus noe veldig intressant som Kirken den Norske og dets tilhengere burde tenke over:

"...og min tale og min forkynnelse var ikke med visdoms overtalende ord, men med ÅNDS OG KRAFTS BEVIS"........

..og videre i vers 5:

"FOR AT deres tro ikke skulle være grunnet på menneskelig visdom , men på Guds KRAFT."

Martha Lovise er også et barn av sin TID og unge mennesker og den fremtidige generasjon kommer til å være mye mer åpen for åndelighet enn våre foreldre har vært, kanskje nettopp på grunn av multikulturalisme( jeg er glad ateismen forsvinner mer og mer...), og derfor trenger vi LEVENDE kirker og menigheter som kan forkynne en LEVENDE JESUS , som helbreder i dag, som driver ut onde ånder og gjør tegn og under, slik det står at vi alle skal gjøre i misjonsbefalingen.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt