Verdidebatt

Dette kan jeg ikke støtte!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Slik jeg forstår det på bakgrunn av vedlagte filmsnutter, støtter "St. Francis Xavier Roman Catholic Church" samme-sex-FORHOLD. Den romersk katolske kirke har ingen ting i mot mennesker med samme-sex tiltrekning, men de er i følge Kirken kalt til å leve kyskt (dvs avholdende).

KKK 2358. "Et ikke ubetydelig antall menn og kvinner viser grunnleggende homoseksuelle tendenser. Denne tilbøyelighet, som er objektivt feilrettet, utgjør en prøvelse for de fleste av dem. Disse må tas imot med respekt, medfølelse og fintfølelse. Alle utslag av urettferdig diskriminering mot dem skal unngås. Slike personer er kalt til å virkeliggjøre Guds vilje i sitt liv, og dersom de er kristne, til å forene de vanskeligheter de kan møte i livet på grunn av sin legning, med Herrens korsoffer".

2359. "Homoseksuelle mennesker er kalt til kyskhet. Ved selvbeherskelsens dyd, som virker oppdragende på den indre frihet, undertiden også støttet av et uegennyttig vennskap, ved bønn og sakramental nåde, kan og skal de gradvis og helhjertet nærme seg kristen fullkommenhet."

Jeg tror det er viktig at vi sier i fra når vi ser slike avvik mellom lære og praksis! Sier vi ikke fra, kan godtroende og uvitende mennesker bli ledet på avveie og evt aldri nå frem til det evige livet sammen med Gud.

Her er filmen om deltakere i homoparaden fra "St. Francis Xavier Roman Catholic Church" (litt reklame før filmen begynner):

http://edition.cnn.com/2010/US/06/27/new.york.church.gay.pride/index.html?fbid=M392Re-1JzI

Her er en film av Michael Voris som bekymrer seg meget over tendensene i denne spesielle kirken:

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt