Verdidebatt

Heia Jernbaneverket

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Woies Grand Prix blogg - del 4

Vi har lenge visst at Jernbaneverket og NSB er på feil spor. Men dette tar Grand Prix-kaka. På Oslo Sentralstasjon er det hengt opp nærmere hundre Eurovision-plakater i nedgangene til samtlige perronger. Fra veggene smiler kun en av de 39 Eurovision-deltaker mot de reisende og ber om deres stemme 29. mai.

Dersom du tror at det dreier seg om vår egen kjekkas fra Porsgrunn tar du grundig feil. Jernbaneverket står kanskje i ledetog med kringkastningssjef Hans Tore Bjerkaas, som har bedt på sine knær, om at Norge

ikke

må vinne Eurovision-finalen i år igjen. Da blir det minst fordobling av lisenspengene eller konkurs for NRK.

Den unge mørke tenoren er totalt fraværende på Norges største knutepunkt. Den norske jernbaneledelsen heier ikke på Didrik Solli-Tangen. De slår armene om Sofia Nizharad, Georgias mørke skjønnhet som skal synge Shine.

Men Sofia og Didrik har mer til felles enn kanskje de fleste aner - begge har en tekst som er skrevet av Hanne Sørvaag. Det er mulig folkene på Oslo S fikk beskjed om å henge opp plakaten til den norske tekstforfatteren, og så syntes de kanskje Sofia var bedre å se på enn Didrik. Ikke vet jeg, men smørsangeren fra Porsgrunn kunne i alle fall fått halvparten av nedgangene til perrongene.  Heia Didrik!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt