Verdidebatt

Tro håp og kjærlighet.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vi vet att ((verden ligger i det onde)) slik Guds ord sier,og((denne verdens Gud har forblidet de vantros sinn,for at lyset fra evangeliet om Kristi herlighet,han som  er Guds billede,ikke skal skinne for dem)),2.

Kor.4.4, men få av de som lever sitt liv i Guds nåde,hadde vel regnet med att synden skulle få slikt omfang og bli forsvart i den grad vi ser i dag.

Guds ild og straff rammer synderen,men når folkets kårne med sin forvillelse og ved eksempelets makt helt sikkert kommer til og dra andre med i synden,da må vi rope ut ett varselrop for om mulig redde noen fra syndens forførelse.Når synden er fullmoden føder den død,og mange er de som frykter att store ødeleggelser vil komme over landet vårt på grunn av den synd og bespottelse som fremføres og gis skinn av å være både normal og rett.Ja man er like god kristen som noen annen ser det ut for.

Hykleri !,Kristen er den som har opplevet Jesu blod til rensing for sine synder,og som av hjertet er blitt lydige til herrens bud.Mye av skylden for denne tåkelegging av klarhet om hvem som tilhører Kristus og ikke,ligger hos kirken og dens presteskap.De har gjort alle til ((kristne)) ved barnebestenkelsen.

Man sier jeg er da kristen,jeg tilhører kirken og bor i ett kristent land.

SOM ETT SLØR HVILER DET FORAN VÅRE ØYNER,

Men det sanne lys skal frem,det skal jeg love dere.

Den som vet med sikkerhet han har Gud med seg, ingenting han trenger og frykte.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt