Svein Nyborg

86

Pang!

Publisert: 19. apr 2010

Der døde kineseren – han ville ikke fraskrive seg troen på Jesus. Pastoren som forteller om hvor mye de troende i Kina må lide for sin Herre og Frelser, gestikulerer og imiterer pistolskudd.

  Er det å lide for troen?? – heroisk? Imponerer et slikt "offer" i en verden som går i oppløsning fordi ingen gidder å ta religionen i nakken, filleriste kristendommen slik at egenrettferdige pedofile og åndelige horebukker faller ut av den karismatiske sekken.

- En pedofil er en kristen som; koser seg med ikke ferdig utviklete åndelige frelsesopplevelser, inspirasjonen fra den gang han bøyde kne er et trofé som man åpenlyst onanerer for å føle en religiøs tilfredsstillelse. Frøet som ble sådd den gangen, det åndelige barnet på innsiden misbrukes til det ugjenkjennelige, "Jesus er svaret, halleluja."

- En homofil er en kristen som; i det ytre har alle ord, fraser og karismatiske tårer, men finner sin like for å sammen dyrke seg selv, en historie om en død kineser setter spiss på seansen. I en slik menighet mangler forståelsen for den "andre" siden, det åndelige språket er det ingen ting å sette fingeren på, men sæden finner ikke et hjerte, en drøm eller et lidenskapelig ønske, og forandring og resultat uteblir, "en må stå i tro, halleluja."

 Hva i all verden oppnådde gulingen med sitt offer? Gud som ikke har behag i offer men i lydighet blir ikke imponert av slikt, men de kristne kan la historien klø sine døve ører og slå seg på brystet over å være "delaktig" i lidelsen for evangeliet.

 De synlige Sodomiske tilstander, ja hele registeret av syndens frukter er, ja nettopp; frukt av kristendommens åndelige synd, hor og voldtekt.

  Vi er skapt i Guds bilde ved at Gud i det usynlige tenkte, ønsket og bevisst manet oss fram inntil vi så dagens lys i den relative verden, denne skaperevnen har også vi, - resultatet - selvsagt! Ved å bevisst, eller ubevisst målrettet fokusere på oss selv og våre egne egoistiske behov for nytelse produserer vi det vi bærer i vårt hjerte, og det hjertet er fullt av kommer ut. Slik har alle religiøse til alle tider produsert syndere som de i neste øyeblikk ofrer, - de er jo syndere, men roten til jævelskapen den vil ingen religiøs røre.

 Så neste gang du ser en synder bli tatt og eksponert i media så er hun resultat av ditt (?) åndelige liv materialisert, - eller tilhører du den "rette" religion kanskje.

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Visjon Norge som «Guds forrådshus»?
av
Cecilie Erland
17 dager siden / 1998 visninger
Tilbake til humanismen
av
Hans Anton Grønskag
6 måneder siden / 1744 visninger
Å bli forma til eit kristent liv
av
Hallvard Jørgensen
15 dager siden / 1738 visninger
Lengselen etter det evige hjem
av
Heidi Terese Vangen
8 dager siden / 1073 visninger
Rusreformen som gjør vondt verre
av
Constance Thuv
11 dager siden / 888 visninger
Prestekallet kommer innenfra
av
Maryam Trine Skogen
22 dager siden / 880 visninger
Fleksibel og sliten
av
Merete Thomassen
3 dager siden / 871 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere