Verdidebatt

Proton akselleratoren i CERN

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Proton akselleratoren i CERN kan lage sorte hull. Og selv om Melkevegen antagelig ikke eksisterer sier noen at hele Melkevegen kan bli oppslukt av disse hullene. Det er derfor uansvarlig å drive på med denne forskning.

10.000 gale vitenskapsmann har nå samlet seg i CERN. Deriblant 100 norske. Og Norge har blitt lurt til å bidra med 100 millioner kroner.

I mangel av å ha noe bedre å gjøre er det her kunnskapen for kunnskapens skyld. Bare gale forstår tydligvis vitsen.

Første kjøring stanset Gud etter 9 dager. Nå kjører de så busta fyker igjen og jeg undrer meg på hva Gud kommer til å gjøre. Nonner fra Katarinahjemmet er også der, vil de lykkes i å treffe Gud? Antagelig ikke.

De burde ha bedre å gjøre ved å ta seg av forkomne mennesker på gata.

Det ryktes om at den kunnskapen de nå har fått kan brukes til å konstruere dommedagsbomben. Ja så har Jorden fått et problem til.

En profeti i Bibelen sier det skal kommet et rike av kopper. Det er vel mulig de også har fått den kunnskapen. Kopperet tar vel slutt på Jorden om et par hundre år. Så da blir det produksjon av kopper på baksiden av måden vha. helium 3. Alle andre metaller har vi antagelig nok av på Jorden. Man graver dypere og tar havbunnen i bruk.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt